dulinho Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 koliko smesnih i nerealnih predloga... -i najvaznije MATCH ENGINE, za koji mi se cini da je nazadovao u odnosu na prosli FM! ! deluje previse sablonski!!! itd. Ne moraju da dodaju nista novo!! Nije ovo ljudi Club manager i nikad nece ni biti... match engine uvek ima prostora za napredak, ali ove godine je po meni najbolji, i to neuporedivo bolji u odnosu na sva ranija izdanja i slazem se, team talk je odavno trebalo podignuti na veci nivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 evo par mojih prijedloga: 1. mislim da bi bilo zanimljivo uvest da mogu igračima vikat za vrime utakmice, ne kao sadašnje touch line instructions, nego nešto kao npr. kad je igrač u dobroj poziciji za šut i on ne puca nego se misli da mu ja mogu viknit "pukni" ili ako falije 100% šansu derat se na njega i j**** mu mate i sl. 2. volio bi da naprave da mogu učitat naknadno neke lige 3. da igrač može odlučit da će sam platit svoj transfer kada klub nema novaca za njega a on želi ići u njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 - Bolja grafika u 3D meču. - Team-talk sa stručnim štabom - Opcija za postajanje pomoćnikom, direktorom, skautom... - Trošenje zarađenog novca. e to mi se sviđa...da moš biti trener,pomoćnik...i malo bolja grafika,stadion,trava itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane_1 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Slazem se sa svim gore navedenim predlozima,a mislim da bi bilo zanimljivo ubaciti imena Tv kanala koja prenose utakmice,barem za neke lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Ili da se igracu utakmice za klub ne broje samo ligaske vec i kup utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Jedina stvar koja mi nedostaje je mogucnost biranja kluba kojem ces ponuditi igraca... Bilo do nekog 05 ili 06 menadzera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Ne znam da li je neko negde mozda pomenuo, ali jedna stvar se vec nekoliko godina provlaci po stranim forumima i cini mi se ne privlaci paznju. To je da se upoznavanje igraca ucini sporijim i tezim. Kad to kazem, mislim da ne bi trebalo da se odmah znaju sve ocene igracima, cim preuzmes klub. Mnogo bi realnije bilo kad bi se na neki nacin okvirno znale karakteristike ( recimo finishing 10-15 ili opisano recima ), a onda se vremenom ( posle sezone ili pola ) pojavljivale sve tacnije ocene. Isto vazi i za PPM kao i personaliti. Takodje, u zavisnosti od karakteristika staff-a sa kojima radis, (formacije koju vole, nacin igre koji forsiraju itd) , trebalo bi da se vise razlikuju njihove procene o kvalitetu igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 ne znam da li je tko napisa ali bilo bi dobro da imaš da biraš prilikom izbora reprezentacije da možeš izabrati da vodiš odmah mlade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Pa to može valjda i sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Može. Uđeš recimo na under 21 Grčke i stisneš take control pa zatim samo confirm i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 mozda bi valjalo da se ubaci i da primas platu kad vodis reprezentaciju neprima Capello bezveze ( nisam siguran ) 8 mil od Engleza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Ne znam da li je neko negde mozda pomenuo, ali jedna stvar se vec nekoliko godina provlaci po stranim forumima i cini mi se ne privlaci paznju. To je da se upoznavanje igraca ucini sporijim i tezim. Kad to kazem, mislim da ne bi trebalo da se odmah znaju sve ocene igracima, cim preuzmes klub. Mnogo bi realnije bilo kad bi se na neki nacin okvirno znale karakteristike ( recimo finishing 10-15 ili opisano recima ), a onda se vremenom ( posle sezone ili pola ) pojavljivale sve tacnije ocene. Isto vazi i za PPM kao i personaliti. Takodje, u zavisnosti od karakteristika staff-a sa kojima radis, (formacije koju vole, nacin igre koji forsiraju itd) , trebalo bi da se vise razlikuju njihove procene o kvalitetu igraca. Da, nije to lose... fifa je to rijesila na zanimljiv nacin... igrac kojeg hoces da kupis, posaljes skauta da ga skautira (zamisli) i svaki put ce mu biti drugacije ocjene, tako da ti samo okvirno da informacije, primjer brzina varira od 80-85 ( Ako neko nije igrao FifaM, ocjene idu do 99) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Meni je analiza utakmice pala napamet. Ne analiza kakva postoji sada nego da možemo sa igračima gledat snimke utakmica i onda im govorit šta su i kako trebali napravit u kojoj situaciji. Zatvorit prostor, istrčat, driblat, pucat, dodavat, kako dodavat,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Po mogucnosti da strani treneri preuzimaju reprezentacije npr : Javier Clemente kada je preuzeo Srbiju . takodje da se poboljsa kandidatura za mjesto trenera reprezentacije npr : Pizon dobio otkaz zbog losih rezultata odmah poslje on bude ponovo glavni kandidat za preuzimanje i ponovo bude trener. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts