messi Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 zašto bi se uopće vraćao na 10.0.2 Zato što se na v.3 nevidi P.A i C.A. Moželi se nekako to promeniti na ovom poslednjem peču? To sam zab da pitam ranije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 neznam ja to jer me ne zanima baš,a zar se to nemože vidit samo u editoru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messi Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Može i u igri preko nekih dodataka, samo što je na poslednjem peču to sakriveno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Pa taj dodatak je neka vrsta chita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messi Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 Jeste, pomoću njega se baš lako nalaze talenti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 24, 2010 Share Posted August 24, 2010 jesam rekao da je u editoru,a možda su ga maknuli zato što je vrsta čita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Da je 10.2.0 bio dobar ne bi bilo potrebe za 10.3.0 10.3.0 je bio potreban i zbog update-a zimskih transfera između ostalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messi Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Nabavio sam cd. Probao sam deistal igre, ali mi izbacuje grešku i ne mogu da je deinstaliram. Jel može neko da pomogne da rešim problem? http://yfrog.com/5l46889569j Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Prvi put to vidim. Kako si pokušao da deinstaliraš igru? Jesi li video ovu temu http://fm-balkan.com/index.php?topic=108.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messi Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Preko add\remove programs. Pre nekoliko dana mi se pojavio neki update za javu, a pošto ovo ima veze sa javom pretpostavljam da je zbog tog. Ali ne znam kako da rešim problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Probaj da skeniraš komp od virusa prvo. Java donosi najviše virusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messi Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 To sam uradio juče. Svakog utorka pravim generalku, tako da nema potrebe da radim opet...viruse i ostalu gamad nemam. Inače uspeo sam da instaliram novi fm10 ali pretgodna instalacija je ostali i još uvek se neda. Please help... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Jesi pogledao onu temu? Imaš link u mom postu malo iznad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messi Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Pregledao sam letimično. Koliko sam primetio tamo nema ništa o deinstalaciji same igrice već samo o fajlovima koje ona "stvara" tokom igranja. Ako grešim ispravi me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 Pa ti fajlovi su sastavni deo instalacije i mogu da prave probleme. Odradiš deinstal preko cpanela i ovo obrišeš ručno i ponovo instaliraj FM i trebalo bi da ti radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
messi Posted August 25, 2010 Share Posted August 25, 2010 ok, probaću. Hvala na savetima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobar Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Oce li biti nekog update-a za transfere posle prelaznog roka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted August 29, 2010 Author Share Posted August 29, 2010 Trebalo bi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Oce li biti nekog update-a za transfere posle prelaznog roka? biti će sigurno..čim završi prijelazni rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Valjda bi trebalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 neće...Zadnji službeni patch je 10.3.0 i nakon toga se više nije ništa radilo niti če raditi na igri ...imaš na netu par privatnih update ali to naravno nije iz Sege .Sad se radi fm 11 i za njih je ovaj serijal prošlost .Oduvijek je zadnji patch bio poslje zimskog prijelaznog roka tako je i sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 i izaći će neki update sa svim transferima i ostalim kao što ja imam sad taj update i igram s njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 e al to nije službeni Segin update nego neki privatni rad.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 Ma na to sam mislio Sega to ne radi,jer ona je dala zadnji patch i sad kreće FM 11,njima je FM 10 prošlost isto kao nama FM 09,08 (mada duvetu nije 08 prošlost ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 29, 2010 Share Posted August 29, 2010 FM08 je najbolji od FM-ova ikada, napravio je revoluciju, jos uvek znam da upalim i da zaigram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts