Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Nekada Must buy,a danas igrači kojih nema ni na large DB

adi13
 Share

Recommended Posts

kao što naziv teme kaže... :thumbup: na svim prethodnim managerima je bilo takvih igrača,a siguran sam da će i u budućnosti biti igrača kao što su Lebohang Mokoena,Mika Aaritalo,Sherman Cardenas,Christian Nazarith... :thumbup: siguran sam da ćete se setiti još  nekih takvih primera...

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mokoena ima kad se ucita liga J.Afrike, a Cardenasa nema ni na mapi! lol

A Cazaru Delgadu nema ravnog, takodje i Guarinu jos od 2005-ice,njih sam dovodio koji god klub da sam vodio,a sad igraju za Lyon-u, odnosno za Porto i bas to mi se svidja u FM-u sto mozes da upoznas igrace koji ce tek za godinu ili dve preci u neki veliki evropski klub.

Au Lebohang Mokoena i Sherman Cardenas. Kako su mi samo otkidali na fm08 kad sam vodio Fiorentinu. Još sam imao i Freddy Addu-a. To je bilo vreme kad sam baš dosta igrao FM.

Sebastian Zuniga, ja mislim da igra negde u Čileu.. :thumbup:

Mislio sam na Camilo Zunigu iz Napolia :thumbup:

Ja bih dodao Lulinhu iz Corinthiansa nekada je proglašavan za ubedljivo najvećeg talenta sveta sada može da se nadje ali je jako propao :bad:

A Cazaru Delgadu nema ravnog, takodje i Guarinu jos od 2005-ice,njih sam dovodio koji god klub da sam vodio,a sad igraju za Lyon-u, odnosno za Porto i bas to mi se svidja u FM-u sto mozes da upoznas igrace koji ce tek za godinu ili dve preci u neki veliki evropski klub.

ovde se govori o igračima koji su nekada puno obećavali,bili veliki talenti i skoro svi ih dovodili,a sada ih nema nigde...a kao što si i sam rekao Delgado i Guarin sada igraju u velikim evrposkim klubovima.... :thumbup:

Au Lebohang Mokoena i Sherman Cardenas. Kako su mi samo otkidali na fm08 kad sam vodio Fiorentinu. Još sam imao i Freddy Addu-a. To je bilo vreme kad sam baš dosta igrao FM.

i ja sam najviše igrao tog menadžera  :thumbup: ...i na njemu bar ja mislim je bilo najviše igrača koji su tada puno obećavali a da ih sada nema na large basi...

Ja bih dodao Lulinhu iz Corinthiansa nekada je proglašavan za ubedljivo najvećeg talenta sveta sada može da se nadje ali je jako propao :bad:

igra valjda za neki tim u Portugalu...Lulinha na FM 2008 kada se forsira malo posle tri-četiri sezone je u rangu  sa Messiem i Ronaldom... :thumbup:

Nikolas Milano valjda je ovako bio je wonderkind, a sada ga nema. :crying:

da sećam se i on je kidao a dovodio se za 300-400k.valjda tad igrao za Colo-Colo...

e skippi kad se setim.... ::love:: najvise sam igro taj fm i stalno dovodio aaritala kakav je samo igra bio...tad sam po ceo dan igro fm08 a sad ni pola sata....

e skippi kad se setim.... ::love:: najvise sam igro taj fm i stalno dovodio aaritala kakav je samo igra bio...tad sam po ceo dan igro fm08 a sad ni pola sata....

bio još jedan mnogo dobar Finac na tom FM-u,valjda se beše zvao Patrik Lomski...

Ivan Savorjest, Bosanac koji je na FM 08 igrao u Aboumoslemu. Veoma mnogo je obećavao.

Kaimar Saag, Estonac koji se mogao dovesti za kikiriki a pružao je solidne partije...