adi13 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 kao što naziv teme kaže... :: na svim prethodnim managerima je bilo takvih igrača,a siguran sam da će i u budućnosti biti igrača kao što su Lebohang Mokoena,Mika Aaritalo,Sherman Cardenas,Christian Nazarith... :: siguran sam da ćete se setiti još nekih takvih primera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Gabriel Torje Chris Carruthers... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Gabriel Torje Chris Carruthers... Torjea ima i na ovom FM-u,ali nije ni upola dobar kao što je bio na 2008... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Neki Zuniga sa FM07,pa Omar Andrande... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Mokoena ima kad se ucita liga J.Afrike, a Cardenasa nema ni na mapi! A Cazaru Delgadu nema ravnog, takodje i Guarinu jos od 2005-ice,njih sam dovodio koji god klub da sam vodio,a sad igraju za Lyon-u, odnosno za Porto i bas to mi se svidja u FM-u sto mozes da upoznas igrace koji ce tek za godinu ili dve preci u neki veliki evropski klub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Neki Zuniga sa FM07,pa Omar Andrande... Zuniga on je u Napoliu ako mislimo na istog :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igi pop Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 najbolji primer je alexis sanchez,na fm2006 je wonderkind.neko je dobar skauting odradio :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Zuniga on je u Napoliu ako mislimo na istog :: Sebastian Zuniga, ja mislim da igra negde u Čileu.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Mokoena ima kad se ucita liga J.Afrike, a Cardenasa nema ni na mapi! Au Lebohang Mokoena i Sherman Cardenas. Kako su mi samo otkidali na fm08 kad sam vodio Fiorentinu. Još sam imao i Freddy Addu-a. To je bilo vreme kad sam baš dosta igrao FM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Sebastian Zuniga, ja mislim da igra negde u Čileu.. :: Mislio sam na Camilo Zunigu iz Napolia :: Ja bih dodao Lulinhu iz Corinthiansa nekada je proglašavan za ubedljivo najvećeg talenta sveta sada može da se nadje ali je jako propao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Nikolas Milano valjda je ovako bio je wonderkind, a sada ga nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 Mokoena ima kad se ucita liga J.Afrike, a Cardenasa nema ni na mapi! A Cazaru Delgadu nema ravnog, takodje i Guarinu jos od 2005-ice,njih sam dovodio koji god klub da sam vodio,a sad igraju za Lyon-u, odnosno za Porto i bas to mi se svidja u FM-u sto mozes da upoznas igrace koji ce tek za godinu ili dve preci u neki veliki evropski klub. ovde se govori o igračima koji su nekada puno obećavali,bili veliki talenti i skoro svi ih dovodili,a sada ih nema nigde...a kao što si i sam rekao Delgado i Guarin sada igraju u velikim evrposkim klubovima.... :: Au Lebohang Mokoena i Sherman Cardenas. Kako su mi samo otkidali na fm08 kad sam vodio Fiorentinu. Još sam imao i Freddy Addu-a. To je bilo vreme kad sam baš dosta igrao FM. i ja sam najviše igrao tog menadžera :: ...i na njemu bar ja mislim je bilo najviše igrača koji su tada puno obećavali a da ih sada nema na large basi... Ja bih dodao Lulinhu iz Corinthiansa nekada je proglašavan za ubedljivo najvećeg talenta sveta sada može da se nadje ali je jako propao igra valjda za neki tim u Portugalu...Lulinha na FM 2008 kada se forsira malo posle tri-četiri sezone je u rangu sa Messiem i Ronaldom... :: Nikolas Milano valjda je ovako bio je wonderkind, a sada ga nema. da sećam se i on je kidao a dovodio se za 300-400k.valjda tad igrao za Colo-Colo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Victor Irineu fm 2009 u drugoj sezoni ga dovedes i kidas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Au Lebohang Mokoena i Sherman Cardenas. Kako su mi samo otkidali na fm08 kad sam vodio Fiorentinu. Još sam imao i Freddy Addu-a. To je bilo vreme kad sam baš dosta igrao FM. e skippi kad se setim.... ::love:: najvise sam igro taj fm i stalno dovodio aaritala kakav je samo igra bio...tad sam po ceo dan igro fm08 a sad ni pola sata.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 e skippi kad se setim.... ::love:: najvise sam igro taj fm i stalno dovodio aaritala kakav je samo igra bio...tad sam po ceo dan igro fm08 a sad ni pola sata.... bio još jedan mnogo dobar Finac na tom FM-u,valjda se beše zvao Patrik Lomski... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Da Patrik Lomski,Mika Arritalo i Jukka Lehtovara sva trojica za 300k :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Da Patrik Lomski,Mika Arritalo i Jukka Lehtovara sva trojica za 300k :cast: Dovedes njih trojicu i kidas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Zaboravili ste Artema Radzkova i Yegora Filipenka. Imao je i onaj Rus, Nikita Aandejev valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Andrejev iz Levadie :aaa Cardenas i Aaritalo sto su ti kod mene u Hajduka radili kad se sjetim tog Savea najezim se . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Andreev danas igra u Almerii i solidan je igrač... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Ivan Savorjest, Bosanac koji je na FM 08 igrao u Aboumoslemu. Veoma mnogo je obećavao. Kaimar Saag, Estonac koji se mogao dovesti za kikiriki a pružao je solidne partije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 ovog Estonca znam,ali za tog Bosanca nikad čuo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Neznam da li se neko seca iz fm08 Izraelac Tato a prezime nmg da se setim isto pocinje na T sada ga nema na ovom fm-u A na osmici se razbijao po velikim klubovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Toto Tamuz :cast: Uvek sam ga na početku dovodio u Zvezdu za 2.5miliona. Maor Bozoglo,Dor Mlul...ima još igrača iz Izraela koji su kidali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 Jer se seća neko možda jednog Kolumbijca sa fm05.zvao se valjda Johny Alejandro Acosta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts