SlobaGrobar Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Odradiću ja ali ne pre 25-og event. 26-og. Od sutra pa u narednih 5 dana nisam tu pa kada se vratim kući odradiću opet ja, tačnije samo ću dodati Srpsku ligu. I koliko znam u Srpskoj ligi ili je ograničenje od jednog stranca ili ne sme da bude stranaca (raspitaću se). PLTS i JSL su lepo odrađeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 OK hvala na informacijama... POZZ i cekamo novi dodatak... Ocem da pikam Mladost BJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Jesi probao ovo: http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4649.0 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ljudi a kako je uradjeno ovo, jel neko probao, meni se cini po SS-ovima da je dobro uradjeno! http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=5427.new#new Meni licno treba tim iz Srpske lige-Vojvodina, pa neznam koji dodatak da stavim, mozete li mi pomoci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ako ti ima tim koji ti tražiš na ovoj slici skini taj dodatak koji si naveo u ovom postu : http://www.dodaj.rs/?3B/12p/4TpvX7J3/srpska-liga-vojvodina-in.jpg :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ima i to sam i hteo, samo neznam da li je taj bolji ili od Slobe Grobara Vidim i tamo si mi napisao, hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Po meni lično mrek je bolje odradio. Jedna od razlika između moje i njegove verzije su realno odrađene lige do 19 godina odnosno realno odrađena liga drugih timova. Naravno ako se ne varam mrek je odradio i četvrti i peti fudbalski nivo u Srbiji i dodao je dosta timova koji nedostaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Probaću i njegovu verziju, izgleda da je stvarno do detalja urađena Mada je i tvoja extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NajIgor Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Probao sam, extra odradjeno nema sta Stvarno je uzivanje sad igrati sa LL timom u Srbiji :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belca96 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Ima li neko linkove za ovaj dodatak, jer stari ne rade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markokil90 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Ima li novi link stari ne radi?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts