mrek Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Niže lige Srbije za 11.3 patch by mrek 5 rangova takmicenja 19 igrivih liga 310 igrivih klubova Dodatak ubacujete u C:\Users\vase ime\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data Preporucujem da prilikom kreiranja igre stiklirate stavke za dodavanje Key staff-a, kao i Add Players to playable teams http://img.photobucket.com/albums/v148/mrek14/2797465819_d86d0f2a7e.jpg Dodato: -Srpske lige Zapada, Istoka, Vojvodine i Beograda -Zonske lige Zapada (3 grupe), Istoka (2 grupe), Vojvodine (2 grupe) i Beogradska zonska liga Napravljeno 39 klubova koji su nedostajali u zonama. -Okruzne lige Zapada (2 grupe po 14 timova), Istoka (2 grupe po 13 timova), Vojvodine (2 grupe po 16 timova) i Prva Beogradska liga (14 timova) Za okruzne lige korisceni su samo vec postojeci timovi u bazi iz tog ranga takmicenja. -Opstinske lige Nisu igrive, sluze za ispadanje iz Okruznih liga i promociju odgovarajucih klubova u iste. -Lav kup Srbije Dodate kvalifikacije sa pobednicima regionalnih kupova -Regionalni kupovi Zapada, Istoka, Vojvodine i Beograda U njima ucestvuju klubovi iz Srpskih, Zonskih i Okruznih liga. Timovi iz Opstinskih liga nisu ubaceni zbog gresaka koje prouzrokuju (posle prve sezone timovi iz Super lige pocinju da igraju jedan od regionalnih kupova) Svi igrivi timovi su prebaceni u profesionalne radi ugodnijeg igranja. Takodje, svim timovima iz Zonskih i Okruznih liga date su podjednake finansije. Mrzi me da kacim slike, nema preterane razlike u odnosu na prethodnu verziju. Igrica je testirana desetak sezona i nisu primecene ogromne oscilacije, lige sasvim dobro drze regionalni sastav timova. Nisam pravio verziju bez stranaca, ali s obzirom na broj downloada prethodne verzije, verovatno cu u skorijem periodu i to okaciti. Za sve greske, propuste i muzicke zelje obratite se u nastavku teme. kubaya 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Svka čast za ovaj rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrek Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 Ako je neko skinuo 1.1 verziju, izvinjavam se. Zaboravio sam da stavim zimsku pauzu. Sa verzijom 1.2 to je ispravljeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Svaka cast na trudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Sviđa mi se ona slika sa igračima u bari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan 1988 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 [admin]Ne moras da citiras toliki post.[/admin] znaci ima i ne igrivih klubova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrek Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Ima, ali neki od njih postaju igrivi onog trenutka kada dozive promociju u peti rang takmicenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Napokon i da ima PPT TS, e sada mozda pocne i neka karijera na stadionu Kraj Morave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan 1988 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Ima, ali neki od njih postaju igrivi onog trenutka kada dozive promociju u peti rang takmicenja. Kako to misliš? [mod]Kolko puta moram upozoravat na caps?[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Svake sezone iz 5. ranga ispadaju momčadi. Također nekoliko momčadi i dolazi u taj 5. rang. Te momčadi koje dođu će postat igrive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrek Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Napravio sam jednu gresku, koju sam primetio tek tokom izrade grbova. Slucajno sam ubacio Polet-Bane Raska umesto Bane Raska u zonu.. Tako da sada imate i ispravku da skinete, a i grbove koje sam pravio. Shiny su, posto takve volim ::love:: , a ovo sam sve ipak prvenstveno pravio za sebe, pa tek onda za druge. Grbove ubacujem ovde u temu, posto sadrze dosta onih za timove koji ne postoje u bazi, vec samo kad se igraju sa mojim dodatkom. 1.3 verzija http://www.gamefront.com/files/20200616/srb_11_3_nize_lige_1_3_by_mrek_dbc shiny grbovi za nize lige http://www.gamefront.com/files/20200606/nize_lige_srbije_shiny_logos_by_mrek_rar (Ubaciti u C:\Users\vase ime\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\pictures\logos) Ako primetite neke greske, vicite.. :nemojdapricas: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan 1988 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Napravio sam jednu gresku, koju sam primetio tek tokom izrade grbova. Slucajno sam ubacio Polet-Bane Raska umesto Bane Raska u zonu.. Tako da sada imate i ispravku da skinete, a i grbove koje sam pravio. Shiny su, posto takve volim ::love:: , a ovo sam sve ipak prvenstveno pravio za sebe, pa tek onda za druge. Grbove ubacujem ovde u temu, posto sadrze dosta onih za timove koji ne postoje u bazi, vec samo kad se igraju sa mojim dodatkom. 1.3 verzija http://www.gamefront.com/files/20200616/srb_11_3_nize_lige_1_3_by_mrek_dbc shiny grbovi za nize lige http://www.gamefront.com/files/20200606/nize_lige_srbije_shiny_logos_by_mrek_rar (Ubaciti u C:\Users\vase ime\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\pictures\logos) Ako primetite neke greske, vicite.. :nemojdapricas: sve sam uradio i opet nema grbove za Srpsku Ligu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Imax li XP, Vistu ili 7? Da li si napravio sve foldere sa malim slovima, baš kako piše? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan 1988 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 evo kako sam uradio C:\Documents and Settings\Nenad\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\Logos - to sam uradio i nista a onda sam ovako uradio>C:\Documents and Settings\Nenad\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\Srpske Lige Imam windows XP src 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Nije dobro. Ovako: C:\Documents and Settings\Nenad\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics/pictures/logos/Srpske Lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan 1988 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 C:\Documents and Settings\Nenad\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\pictures\Logos ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Ne. Logos mora biti malim slovima (ovako): C:\Documents and Settings\Nenad\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\pictures\logos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan 1988 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 C:\Documents and Settings\Nenad\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\pictures\logos ja sam to promenuo na malo slovo nece smetati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Moraš paziti na svako slovo, jer ti se inače neće ništa učitati i imaćeš probleme s igrom. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan 1988 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Moraš paziti na svako slovo, jer ti se inače neće ništa učitati i imaćeš probleme s igrom. :: na sta jos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 svejedno kako ti se zove mapa, ja imam mape - grafika, grbovi i sl. vjerovatno nisi reloudo skin, idi na preferences, display and sound i stavi kvačicu na always reloud skin on confirm, a makni sa use skin chase i klikni confirm :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 I nemora bit u my documents uopće grafika. Meni je ovdje: D:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\grafika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 LJudi sta se desava? Skinem srpske lige kado ono SAMO tri (3) rezerve na utakmici dozvoljeno... Samo jedan (1) stranac dozvoljen... Jadi... Imal sta malo pribliznije pravilima JSL? Hvala unapred i pozz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Ae pomozite... PLS!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Mrek retko svraća na forum tako da jedino ako neko ne odradi ponovo ta pravila (čitaj Sloba) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts