Zizou Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 cao ljudi ! nadam se da vam ne smeta sto nisam postavio neke slike ili tako oko mog pitanja posto sam tek nov ovde..nisam jos najbolje se snasao ! moje pitanje je dal neko od vas ima taktiku za liverpool ? al zelim da igram u napadu sa Carroll-om..dal je on sam spic ili igra pored drugog..sve jedno je.. samo mi treba jedna dobra taktika za jednog igraca ko njega..da koristim tu funkciju target man..da daje dosta golova sa glavom..nije problem ako se trebaju kupiti par igraca za tu taktiku..samo mi treba taktika da njega mogu da koristim.. hvala vam unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Role:Target man Duty:Attack Team instructions Primary Target man:Carroll Target man supply:To head. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 da ne otvaram novu temu imam pitanje poceo sam da koristim Ghost taktiku koju sam skinua sa jednog od foruma malo je tweak-ovo po svom misljenju i ide mi veoma dobro polufinale evropa lige prvensto 2 godine za redom primam veoma mali broj golova ali i dajem ih skroz malo pa me interesuje kako da povecam efikasnost napadaca mozda trebam da promjenim player role ili instructions pa sta predlazete moj najbolji napadac http://www.dodaj.rs/t/J/5Z/1vR7xcm4/darko-isidorovic-profile.jpg u prvenstvu 33 utakmice 0 golova ima odlican rejting 7,66 ali nedaje mi golove uopste imam jos par solidnih napadaca Caio , Scepovic , Aleksic niko nedaje vise od 5 golova u prvenstvu posto je ovo corner bug taktika najbolji strijci su mi Stefan Savic DC (20 golova ) Sebastian Coates ( 22) ? P.S statistika tima Shot attempts 251 goals 37 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Reci koja je taktika ( formacija ), koji su ti player role igracima, kako igra ceo tim, pa da ti dam neki savet. Ovako na slepo ne mogu bas da ti pomognem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Procitaj ovo pa postavi request kako treba ;=) http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4961.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts