bojsa Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 1. Ime i prezime Nebojsa Pejcic 2. Imate li neki nadimak i kako ste ga dobili Bojsa u rodnom mjestu, Nebo na poslu 3. Odakle ste i kako ste culi za nas Doboj ali zivim u Italiji (Treviso). Fm-Balkan je prijateljski forum sa srbfudbal.com na kojem sam ja admin. 4. Koliko dugo igrate CM/FM i koji vam je najbolji Igram od zadnjeg izdanja CM (2004?). Svako izdanje ima svoju jacu i slabiju stranu tak da nemam neku omiljenu verziju. 5. Za koga navijate Sloga Doboj i Partizan 6. Ko vam je omiljeni igrac i trener Zoran Mirkovic i Savo Milosevic. Miroslav Djukic i Murinjo. 7. Koje je vase zanimanje Kamiondzija 8. Sta volite da slusate od muzike Juzni vetar forever 9. Sa kojim clanovima sa foruma se dobro slazete Novi sam na forumu tak da jos nikog nisam dobro upozno. 10. Sta mislite o nasem forumu Forum je odlican, napravljen je u pravo vrijeme posto je onaj drugi forum poceo da smara ljude i trebala mu je alternativa. Opet od nas sve zavisi kako ce forum dalje napredovati. Ocekujem da za koji dan kad Skiper sredi sve sitinice oko foruma, on zazivi i krene u ekspanziju. 11. Ostavite neku vasu sliku ukoliko zelite :-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 E desi e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 dobrodošao Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 welcome brate grobare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts