dex6® Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Krivo je rekao. Krivo! Ispravno je ovako: Ugasis igru (naravno) --> Instaliras Patch --> Upalis igru i Loadas snimljenu igru --> Sada snimis taj load od igre --> Opet Loadujes to sto si snimio i to je to. Engine je novi sa ispravljenim bugovima. A baza će biti promjenjena tek kada sljedeći put budeš pokrenuo novu igru. (new game) Ovaj post ti je ultimativna istina i sve šta je drugačije nije točno. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Niste skužili.. Postupak: skineš peč, izgasiš FM, pališ peč instaler, peč se instalira, upališ fm, loadaš fm, loadaš sejv, sejvaš sejv, loadaš sejv i tek onda imaš sve promjene nevezane za bazu. Tako sam ja pročitao nečiji post na SI forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 @ яσѕqυє zelis reci da si falio kada si tipkao post, da si krivo napisao zabunom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Zekane Kontam da sam fejlovao za Ibricica? Al sam uveren da sam negde procitao da je u Lokomotivi, cak je trebao i u Galatu da ode. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Pa Ibro je u Lokomotivi, al steven je mislio gdje mu je Ibro kad patchira igru. @ яσѕqυє zelis reci da si falio kada si tipkao post, da si krivo napisao zabunom ? I sad je ispravio. Treba pisat sve NEvezano za bazu i transfere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Kontam da sam fejlovao za Ibricica? Al sam uveren da sam negde procitao da je u Lokomotivi, cak je trebao i u Galatu da ode. :: Ha ha .. pa najbolje instalirat ovaj patch zadnji pa vidjet gdje igra ? :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Pa pokusaj, posto ja ne mogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Ha ha .. pa najbolje instalirat ovaj patch zadnji pa vidjet gdje igra ? :: Na sejvu koji si započeo prije instaliranja patcha igrat će kod tebe, a na sejvu kojeg započneš nakon instaliranja patcha bit će u Lokomotivu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Htjeo bi samo javit ovdje da sam instalirao ovaj zadnji Patch i sve radi kao podmazano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 E jel se na ovom patchu pojavljuje glupi Crash Dumps jer ja imam 11.2.0 patch i dosada je radio normalno sada poceo da sere nesto.Pa bih da instaliram ovaj ali nzm dali je ovaj ispravljen ? :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Meni se nije pojavljivao i solidan je patch. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 Sry sto pitam sta znaci PC Russian? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 2, 2011 Share Posted June 2, 2011 To je za rusku verziju FM-a koja je skroz drugačije kodirana od europske(UK) verzije ili US. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooney88 Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 ovako problem mi je u tom da iam rusku verziju i nakon update patcha neam engl jezik,pa bi molio pomoc oko toga :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Kupi englesku verziju ili ubaci engleski jezik koji možeš na netu nać. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 4, 2011 Share Posted July 4, 2011 Imao sam i ja rusku i ne valja nista.Kupi englesku verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nody Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Jel ovaj patch ima sređene grbove klubova ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Ne, njih moraš sam downloadati i ubaciti. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LekicGrobar Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Ljudi pomagajte ! Imam patch 10.1.0 i imam ogorman problem sa povredama!Posle svake utakmice mi se povredi barem po jedan igrac...Da li je taj problem resen na ovom patchu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Možeš da imaš samo 11,1. :: sigurno je da na ovom imaš majie bagova. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Je l' za ovaj patch moram da imam neki jos ili moze "na suvo"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Može na suvo. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts