steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 1.) Zanima me kada skinem ovaj Patch i instaliram ga dali ce funkcionirat te sve izmjene koje donosi patch na igru koju igram sada sa Hajduk Splitom ( Save Game) ili trebam iznova da pocmem igrat (New Game") da bi vidio sve te izmjene ? 2.) Procitao sam izmjene koje donosi ovaj Patch ali me interesuje dali donosi izmjene od Transfera koji su se desili do tada ? Hvala i ocekujem odgovor. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Ovako: 1) Moraš pokrenuti Novu igru da bi se vidjele promjene u bazi. Promjene u engine-u se mogu vidjeti bez pokretanja nove igre. 2) Donosi dosta transfera koji su se desili do 31.1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Ovako: 1) Moraš pokrenuti Novu igru da bi se vidjele promjene u bazi. Promjene u engine-u se mogu vidjeti bez pokretanja nove igre. 2) Donosi dosta transfera koji su se desili do 31.1. Znaci donosi ovaj patch izmjene u transferima do 31.1 kada ga instaliram i isto tako popravlja bagove u igri koliko sam razumjeo? ... i da bi vidjeo te sve izmjene moram na "New Game" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Bagove popravlja na svim sejvovima koje igraš ali nove transfere dobijaš samo kad odeš na new game dok u trenutnim to nije moguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Bagove popravlja na svim sejvovima koje igraš ali nove transfere dobijaš samo kad odeš na new game dok u trenutnim to nije moguće. Hvala Skipper sada mi je jasno :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Negdje sam jednom pročitao da moraš sejvat sejv koji je bio na starom peču, i onda taj sejvani sejv na novom peču upalit da bi radile promjene koje nemaju veze s bazom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Pa to uvek i radiš. Ti pečuješ fm dok nije upaljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Ja msm da uopste i ne mozes da pecujes FM dok ti je upaljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Negdje sam jednom pročitao da moraš sejvat sejv koji je bio na starom peču, i onda taj sejvani sejv na novom peču upalit da bi radile promjene koje nemaju veze s bazom. Te promjene koje nemaju veze s bazom su bagovi. Jer baza je (najvjerojatnije) igraci, transferi, treneri, statistike itd ... Dok bagovi su druga stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Da. U bazu ti spadaju igrači, klubovi, reprezentacije, treneri i ostalo osoblje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Niste skužili.. Postupak: skineš peč, izgasiš FM, pališ peč instaler, peč se instalira, upališ fm, loadaš fm, loadaš sejv, sejvaš sejv, loadaš sejv i tek onda imaš sve promjene nevezane za bazu. Tako sam ja pročitao nečiji post na SI forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Moguće. Jebem li ga. Ja sad prvi put čujem za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Niste skužili.. Postupak: skineš peč, izgasiš FM, pališ peč instaler, peč se instalira, upališ fm, loadaš fm, loadaš sejv, sejvaš sejv, loadaš sejv i tek onda imaš sve promjene vezane za bazu. Tako sam ja pročitao nečiji post na SI forumu. Da ljepo objasnjeno znaci Ugasis igru (naravno) --> Instaliras Patch --> Upalis igru i Loadas snimljenu igru --> Sada snimis taj load od igre --> Opet Loadujes to sto si snimio i to je to. Baza je nova s novim igracima. Ali mi nije jasno bas to. Ako sam ja Hajduk i sada sam doveo (primjer) Villu i u toj novoj bazi tj. novom pachu Villa igra u Arsenalu onda sto ce biti u igri 2 igraca Villa ili sta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Loše si shvatio. Peč neće nikada doneti promene na bazi u tvojim snimljenim igrama već samo u engine-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Krivo! Ispravno je ovako: Ugasis igru (naravno) --> Instaliras Patch --> Upalis igru i Loadas snimljenu igru --> Sada snimis taj load od igre --> Opet Loadujes to sto si snimio i to je to. Engine je novi sa ispravljenim bugovima. A baza će biti promjenjena tek kada sljedeći put budeš pokrenuo novu igru. (new game) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 To sam ja napisao par postova gore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Loše si shvatio. Peč neće nikada doneti promene na bazi u tvojim snimljenim igrama već samo u engine-u. Pa ovaj " яσѕqυє " je rekao u svemu da ce donjet i u transferima koliko sam ga ja svatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Hoce, ali moras da ides New Game. Znaci New Gam i u Hajduku neces imati Ibricica naprimer. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Pa ovaj " яσѕqυє " je rekao u svemu da ce donjet i u transferima koliko sam ga ja svatio. U transferima neće ali će ti ispraviti bagove. Kad naučiš da čituješ i koristiš korner a i mnoge druge bagove onda će ti najviše biti jasno šta donosi peč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Skipper jasno mi je bilo u pocetku ali citiram sto je rekao: Niste skužili.. Postupak: skineš peč, izgasiš FM, pališ peč instaler, peč se instalira, upališ fm, loadaš fm, loadaš sejv, sejvaš sejv, loadaš sejv i tek onda imaš sve promjene vezane za bazu. Tako sam ja pročitao nečiji post na SI forumu. PS ".. i Ibricic gdje sada igra ?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Iz istog tog citata Negdje sam jednom pročitao da moraš sejvat sejv koji je bio na starom peču, i onda taj sejvani sejv na novom peču upalit da bi radile promjene koje nemaju veze s bazom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Ja mislim u Lokomotivi iz Moskve. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Krivo sam utipkao ovo vezane Pardon. Ugl., ja sam u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Zekane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Skiper ovo je rekao citiram: Niste skužili.. Postupak: skineš peč, izgasiš FM, pališ peč instaler, peč se instalira, upališ fm, loadaš fm, loadaš sejv, sejvaš sejv, loadaš sejv i tek onda imaš sve promjene vezane za bazu. Tako sam ja pročitao nečiji post na SI forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts