Wiz™ Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Hvala terza. Cuo sam da je Modric Bog otac fudbala na ovom pecu. Modric je bog otac fudbala u svakoj verziji peca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Nije bas u svakoj. Igrao sam malo kod brata FM, do sad je bio solidan, ako ga lepo treniras moze da postane medju najboljim igracima PL, ali ovo je sad dominantno, moze vec u 1. sezoni da postane najbolji igrac PL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 A to je nerealno Ove povrede ga unistavaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Da li je neko na ovom patchu uspeo dovesti Branislava Ivanovića? Šta mislite da li ga je moguće dovesti u Tottenham ili Arsenal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Ja mislim da je moguce uz dobre pare mada nisam probap... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Ja mislim da je moguce uz dobre pare mada nisam probap... Ja ga na patchz 11.2.1 nisam uspeo dovesti u Manchester, a sada kako vidim na ovom patchu je poboljšan i to pravo, pa se pitam da li je moguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Tesko, mozda tek 3-4 sezona. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dailynews Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 [admin]Piraterija zabranjena![/admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ubacio patch :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Po reakcijama javnom mnejnja ovaj pec je veci promasaj nego 9.0.2. Mnogo bagova, ja ga nisam isprobao, ali verujem ljudima, dosta primedbi ima na SI forumu, vrlo verovatno da ovo nije poslednji pec za ovaj serijal. 11.2.1. sam odigrao oko 2 sezone kod brata i mogu reci da je bio prepun bagova, ovaj kazu jos gori, ME je uzasan bio i na prosloj verziji. Sad kad pogledam komentare i drago mi je sto ne igram ovaj FM, sacekacu '12, samo se plasim da ce svaka naredna verzija biti sve gora i gora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dailynews Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Samo ovaj skini. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_TOMA_C Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ne radi link aaa imam problem s jezikom nikako ne mogu prebaciti na englesi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Ne radi link aaa imam problem s jezikom nikako ne mogu prebaciti na englesi Radi torrent download a kupi original i neces imati problema sa jezikom :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_TOMA_C Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 [mod]Zabranjeno spominjanje ilegalnih inačica igre![/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Naša je da te upozorimo da ne smeš spominjati pirateriju :: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Upiši na gugl english language pack fm 2011 i naći ćeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_TOMA_C Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Bro zao mi je al takva je zemlja ja tebe razumijem a hvala na upozorenju Pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 istina...nisam dalje nastavio pisat jer ne igram uopče.Bug sa realizacijom je i dalje tu.Protivnik iz jedne šanse sve pogađa dok se ti moraš ebački mučit da zabiš.stvarno prepuno bugova.šta se mene tiče to je to.Vjerojatno ču probat prodat svoje orginale (FM2009,FM2010,FM2011....Dobite cd key za steam i možete lgrat kako vas volja ) i FM kao igra je za mene gotova.Sva sreća pa imam lotro ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane_1 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Do ovog najnovijeg patch-a imao sam velike probleme sa FM-om,crash na svakih 14-15 dana(mislim na vreme u igri).Medjutim,od kada sam instalirao 11.3.0 patch taj problem nemam vise,tako da sam u globalu vrlo zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Evo nakon sto sam malo isprobao ovaj patch mogu samo reci da sam mnogo razocaran s ovim . Nema nikakvih promjena na bolje a uz to do sada mi se nikad nije pojavio Crash dumps ali sada na prvom Saveu odmah mi se pojavi :pras: SI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Da li su Adija i Tagoe bolji u odnosu na prošli patch? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Isti su iz jednog istog razloga. Kasno su dosli, i Dusan nije imao vremena da ih podesi, a ni mi nismo znali kako igraju. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliver_pg Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Imam problem, skinuo sam patch, i instalirao sam ga. Ali kada pokrenem igricu pise no cd found, moze li pomoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Treba ti original igra i resices problem... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guliver_pg Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 [mod]Piraterija strogo zabranjena![/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts