Marco Reus Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 [gmod]Piraterija je zabranjena![/gmod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Jos nisi naucio da se na forumu ne prica o pirateriji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Ajde sad neka mi neko mi objasni sta sam ja napisao o pirateriji?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Riječ koju sam ti ja promijenio nikako nesmiješ spomenuti. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karna Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Info vezan za transfere u Srbiji: Transferi u Srbiji u nekoj meri nisu dovrseni kao sto su neki primetili pa s toga i pisem ovo. Razlog toga je sto se research zavrsio 2. Februara i tada je baza zakljucana, a prelazni rok u Srbiji traje do 8. Februara pa s toga transferi koji su se izdesavali u tom periodu nisu ukljuceni. Dosta transfera nije odradjeno inace, tako da mi nismo jedini. Kao npr Roy Hodgson ne vodi WBA, ali to je "problem" do zakljucavanja baze i nekih rokova koje SI mora da ispostuje. Tako da ukoliko bi oni cekali da se svuda zavrsi prelazni rok to bi zahtevalo dodatno testiranje pa patch nikada ne bi ni izasao. De vam je smajli s pivom? Ako ste zabranili pirateriju ne morate i alkohol :: Verovatno ga ima nego sam ja corav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILIVOJE CIRKOVIC Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 ja skidam sa njihovog zvanicnog sajta sacemo da vidimo kakav je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 prvo što sam primjetio su jebeno realni transferi i to moram pohvaliti.zbilja je kao u RL.za nekog igrača stvarno moraš jebeno otvorit kesu i time je otežana igra.evo sad dam dao 35 miljuna za 3 igrača a dao bi i više da se nisam cjenkao sa agentom igrača više puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Da i odmah su u klubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedic Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Jel su uradjeni transferi u januaru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Imas 3 posta izna procitaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Svi transferi obavljeni do 31.01. bi trebalo da su obavljeni, ostali nisu, tako sam cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Framce Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 BRAVOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 prvo što sam primjetio su jebeno realni transferi i to moram pohvaliti.zbilja je kao u RL.za nekog igrača stvarno moraš jebeno otvorit kesu i time je otežana igra.evo sad dam dao 35 miljuna za 3 igrača a dao bi i više da se nisam cjenkao sa agentom igrača više puta Koji klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Koliko znam Malaga :: http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=3594.480;topicseen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 yep..dobiš 10 miljuna za transfere,i računaj *4 odnosno na rate i ispadne pristojna svota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmrda grobza Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 dr sale ilic najzad uradjen profi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
menager10 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 pozz... upravo skidam patch,pa me zanima da li neko moze da mi proveri TB u Ajaxu unapred hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Ajax ima 5 mil. za transfere i 300.000 za plate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Mozes li da mi kazes za Arsenal i L'pool. Hvala unapred. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Kako jebeno loš napad ima Newcadstle na novom patchu. Nitijedan normalan napdača, ali to 20 mil € nadoknadi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Mozes li da mi kazes za Arsenal i L'pool. Hvala unapred. :: Arsenal od 17,5 do 23 mil (zavisi sta odabers), a plate od 1,4 do 1,5 mil Liverpool od 23 do 31,5 mil (zavisi sta odabers), a plate od 1,6 do 1,8 mil :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Hvala terza. Cuo sam da je Modric Bog otac fudbala na ovom pecu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Mogu ti reci da jeste. Danas izlazi 3 deo price Gospodin X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Možda ima previše navijača Tottenhama u upravi SI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Kako jebeno loš napad ima Newcadstle na novom patchu. Nitijedan normalan napdača, ali to 20 mil € nadoknadi. A ne moze se reci da im ide lose kako je otisao Carol, onaj Best je bas dobar, ima klasu za Premier ligu,a na FMu jedva da moze u Cempionsipu nesto da uradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts