Toffes Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Pozdrav Ovako da ne duljim imam ekipu ( 4 sezona ) ali nemam inspiraciju za taktiku, kojom da igram. Htio bi igrati 4411, jer Everton tako igra u RL. Nemam trenutno SS od ekipe pa cu napisati najvaznije igraca. Volim igrati defenzivno tj. mrzim primati golove, bolje 0-0 nego 1-1, i normalno volim da ekipa drzi loptu u nogama sto vise. Ne volim neko napucavanje po terenu, vec smireno cijelu utakmicu, znaci strpljivo.U zadnje vrijeme uvijek nesto kemijam oko taktika i sve radim iznova i iznova i na kraju sve zakomliciram. Opis ekipe: Determined MP: 5 GK:Howard DC: Showcross Jagielka Cahill DL: Baines DR: Lovren Kyle Walker MC/MRL: Rodwell Fellaini Kevin McDonald Tom Carney James Milner Lansbury Wilsere Ljajic Steve Ireland FC: Jose Baxter Carroll Yakubu Vecinom dovodim igrace iz UK. cilj mi biti u borbi za 3-4 mjesto. Unaprijed hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ajde pokušaj ovako pa javi... Postavi klasničnu 4-4-1-1 formaciju i onda evo ti prvo player pa i ti instrukcije Player Instrucions: GK:goalkeeper-defend DL:full back-automatic DCL:limited defender-stopper DCR:ball playing defender-stopper DR:full back-automatick ML:wide midfielder-automatic MCL:deep lying playmaker-defend MCR:deep lying playmaker-defend MR:winger-attack AMC:advanced playmaker-attack STC:target man-attack Team Instrucions: http://www.dodaj.rs/f/a/wt/2DLvj3Hy/ti2.jpg btw. vidim da si novi, dobodošao i uživaj na forumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 u Engleskoj teško funkcionira Rigid(možda samo kad čuvaš rezultat).isto tako Riding i more roaming nejdu zajedno baš .Sa riding filozofijom zapovjedaš igračima da budu što manje kreativni,manje da napuštaju svoje pozicijie.FM je svake godine sve čudnije pa možda to i pali ali ipak nekakvim logičkim zaključkom ovo nejde zajedno.PI nemogu previše komentirat kad neznam ocjene igrača al opet 2 play-a i bez destruktivca mada su defansive baš i nejde .opet naglašavam nisam igrao previše FM11 i neznam šta sve funkcionira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 kralju nije toffes nego toffees Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toffes Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 kralju nije toffes nego toffees znam prije 3-4 god sam na jednom forumu fulao slovo kad sad radio nick i sad postalo navika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 imam i ja par ideja, ali su malo drugacije od juanes-ovih, odnosno malo vise, pa javi kako ti ide, da ne pisem bez veze ako radi ova. ako te ne mrzi daj ss-ove igraca, onda bismo mogli da vidimo tacno sta bi moglo, da ne pucamo ovako u prazno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Ajde pokušaj ovako pa javi... Postavi klasničnu 4-4-1-1 formaciju i onda evo ti prvo player pa i ti instrukcije Player Instrucions: GK:goalkeeper-defend DL:full back-automatic DCL:limited defender-stopper DCR:ball playing defender-stopper DR:full back-automatick ML:wide midfielder-automatic MCL:deep lying playmaker-defend MCR:deep lying playmaker-defend MR:winger-attack AMC:advanced playmaker-attack STC:target man-attack na MCL bi ja radije stavio Ball winning midfielder-defend jer je tu vjerojatno Fellaini glavni vezni igrac Evertona skupa s Artetom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toffes Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 Ovako stavio sam formaciju 4411, vecinu stvari ostavio na default i svakom igracu sam posebno taktiku stavio. Marking je zonal ali sam obrambenima stavio na man marking,na pocetku su dosta letili posvuda, ali kada sam se uigrao i maknuo tight marking obrambenim igracimo bilo je odlicno. Ostatak ekipe ima zonal i jako dobro odraduju markiranje, metalitet igracima je dosta slican i na taj nacin sam dobio kompaktnost ekipe, znaci nema previse prostora medu igracima. Zavrsio sezonu kao drugi. Osnovni cilj da primam malo golova sam postigao sa dosta napackom taktikom, desni bek mi igra gotovo isto kao i stoperi. Lijevi bek ode naprijed, ML ulazi u sredini i ostavlja mu prostora, dok desni bek ostaje iza. Tako da u napadu igram 3-4-2-1, dok branim se kao 4-2-3-1. Takoder drugi cilj da imam loptu sam postio sa reguliranjem postavki za svakog igraca posebno, to se odnosi na passing i creativity. Posto su vezni igraci na zonal markingu tvore zid na sredini igralista , dok obrambeni koji su na man marking... agresivno idu na isturenije protivnicke igrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Pozz, i ja igram s Evertonom , ali nisam poceo u njih nego u Aston Villi , pa bi se moglo reci da smo ja i njihov trener zamijenili mijesta (ja dao otakz digli mi zivac :lud: pa njihov preso u av , a ja u everton), i da predjem na stvar da mi pomognes oko taktike, imam puno ozljedjenih igraca ali sam nekako sastavio ekipu ovako izgleda 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 1.-Marteen Stekelenburg (Tim Howard , Artur Boruc) - Goalkeeper:Defend - GK 2.-John Heitinga (Eric Lichaj , Neville) - Wing Back:Defend - DR 3.-Christopher Samba (Joseph Yobo)-Central Defender:Defend - DC 4.-Phil Jagielka (Jack Rodwell)-Central Defender:Defend - DC 5.-Leighton Baines (Royston Drenthe , Oscar Wendt)-Full Back:Support - DL 6.-Julian De Guzman (Gabri)-Anchor Man:Defend - DM 7.-Mikel Arteta (Leon Osman)-Winger:Support - MR 8.-Lee Cattermole(Aliaksandr Hleb)-Advanced Playmaker:Support - MC 9.-Diniyar Bilyaletdinov(Royston Drenthe , Oscar Wendt)-Winger:Attack - ML 10.-Tim Cahill (Jose Baxter , Leon Osman)-Inside Forward:Attack - AMC 11.-Eduardo da Silva(James Vaughan , Javier Saviola)-Attack:Poacher - ST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 1.-Marteen Stekelenburg (Tim Howard , Artur Boruc) - Goalkeeper:Defend - GK 2.-John Heitinga (Eric Lichaj , Neville) - Wing Back:Defend - DR 3.-Christopher Samba (Joseph Yobo)-Central Defender:Defend - DC 4.-Phil Jagielka (Jack Rodwell)-Central Defender:Defend - DC 5.-Leighton Baines (Royston Drenthe , Oscar Wendt)-Full Back:Support - DL 6.-Julian De Guzman (Gabri)-Anchor Man:Defend - DM 7.-Mikel Arteta (Leon Osman)-Winger:Support - MR 8.-Lee Cattermole(Aliaksandr Hleb)-Advanced Playmaker:Support - MC 9.-Diniyar Bilyaletdinov(Royston Drenthe , Oscar Wendt)-Winger:Attack - ML 10.-Tim Cahill (Jose Baxter , Leon Osman)-Inside Forward:Attack - AMC 11.-Eduardo da Silva(James Vaughan , Javier Saviola)-Attack:Poacher - ST Mislim da nikako nije dobro da igrac sa DM-MC-AMC, zbog pokrivanja terena. Bolje je da igras ili DM-DM-AMC ili MC-MC-AMC, jer ce tako sredina da ti bude kompaktnija. [hs width=300 height=150]http://img857.imageshack.us/img857/2929/4411.jpg[/hs] Ideja: -starting strategy menjas u odnosu na protivnika -pojacana sredina, kratki pasovi kako bi se sto vise kontrolisala igra -visoko podignuta linija sa jacim tacklingom kako bi se protivnik daleko od svog gola zaustavljao -da silva gura odbrambene ka golu a cahill iza pravi probleme -arteta play -jedina slabija tacka levo krilo eto jedne ideje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 hmmm dobra ideja , ali sumnjam da bilyaletdinov moze igrati MR , mozda njega umjesto bainesa , a sad cu najvjerovatnije dovesti angela di mariu , pa da tu neke promjene napravim , znaci bilyaletdinov ml-a ,a leona osmana mr-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Ti probaj tako. Ne znam tacno kakav je Osman, ali njega mozda mozes onda kao wide midfielder-a sa support ili winger-a sa support. Isprobaj pa vidi, jer mislim da Arteta moze mnogo vise da pruzi kao play iz srca sredine nego na strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts