Wiz™ Posted July 5, 2011 Author Share Posted July 5, 2011 Meni je igrac tipa Vukojevica bio potreban zato jer igram s Ball winning midfielderom,a neznam sto vam fali kod Rami-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Evo da se javim da znas da i ja pratim. Istina tek sad sam procitao zadnjih nekoliko update-a, ali bolje ikad nego nikad. Moram da ti bacim kritiku, kao i vecina ljudi ovde na transfer politiku. Rami je u silaznoj putanji, ali je i dalje dovoljno dobar da odigra 1 sezonu, mozda 2 ako ga engine pogleda blagonaklono pa mu ne uzme previse fizickih karakteristika. Za Vukojevica mislim da nema sta da trazi u premier ligi, narocito sa 34 godine i relativno losim fizickim karakteristikama, narocito ako ce da igra ball-winning mida. Mislim Jonjo koji ima passing 17+creativity17+determination17+work rate18 nikako nije trebalo da ode... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 ma vukojevic je dobar...naravno pratim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 To sto neko ne komentarise ne znaci da ne prati. Ubija te transfer politika, nikako mi ne ulazi u glavu dovodjenje Vukojevica i Ramija, Vukojevic em nije klasa za Liverpul, em je mator, a Rami je solidan, moze da odigra 1-1.5 sezone. Vukojević je klasa za Liverpool, samo šta je stvarno prestar. Wiz dovodiš stare igrače, okreni se dovođenj regena. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 11, 2011 Author Share Posted July 11, 2011 Ovde lock..smorilo me vise,sad se sprema LLM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Ovo se ipak nastavlja..report ida danas ili sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 ahhah..kakvi preokret.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 drago mi je da si odlučio da nastaviš...srećno. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 Nova postaja u mojoj karijeri http://i.imgur.com/wttHV.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 jedva čekam... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Interesantno, prati se ovo. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Pratim i ja.Srecno u Spaniji :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 7, 2011 Author Share Posted August 7, 2011 Ipak nista od ovoga.jednostavno previse je liga ucitano i previse sam puta sejvovao tako da presporo ide :zakljucano: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 ahhah..šteta.. :zakljucano: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts