Ruf™ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Da li je netko zainteresiran za FM 2008 teamwork? Znam da nas i nema baš puno "osmaka", ali ipak, da pokušamo nešto uraditi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Igraj sam sa sobom pošto ćeš teško nekog naći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Ma igram, ali bih volio opet to probati, sada s nekim sa foruma. Ali nema nikoga. :pras: Ja ću čekati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Mozda ZeKa krene na 08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Imam ja 08 na kompu, mada ne verujem da cu igrati. Mozda krenemo neki teamwork na CM01/02, sezona leti za 3 sta gotova, sigurno bi imalo dosta zainteresovanih. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Mozda krenemo neki teamwork na CM01/02, sezona leti za 3 sta gotova, sigurno bi imalo dosta zainteresovanih. :: Za ovo sam prvi u redu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ako nas bude 4-5 mozemo da spicimo jedno 15-ak sezone, cenim da bi 15 sezone presli za 2 nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ne vredi počinjati na tako malo. Nas 4-5 mogu da odigraju 30-35 sezona sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Garant, samo da se jave bar jos 1-2, posle ce svi krenuti, postace ultra populrno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Garant, samo da se jave bar jos 1-2, posle ce svi krenuti, postace ultra populrno. Ja bi igro samo nemam CM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Skini ga sa oficijalnog sajta champions manager-a 01/02. Za sad nam je troje, jos jedan ili dva eventualno i mogli bismo da pokrenemo nesto. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Neće da mi uđe u stranicu , probaću kasnije da skinem , eventualno sutra , valjda neće počet od sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Pitanje je da li ce uopste da pocne. Ovo je samo ideja, ako se ralizuje super, ako ne nista. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Pa to i ja znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Racunajte na mene,iako nikad nisam igrao CM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Nema veze, verovatno ni Fabio nikad nije igrao, bitno je da se dobro zezamo. Postoje dobre sanse da se sutra pokrene glasanje, posto vidim da nas vec ima 4 i javice se sigurno jos 1-2 coveka i to je odlicno da raspalimo 40-ak sezona. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ja sam taj 1-2 čovječ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Uh da uzmemo Deportivo. Makkay i kompanija , al bolje ove klubove što su sada jači , a u ovom manageru slabiji.Samo je pitanje oćeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 :aaa Nisam se nadao tolikom odzivu. Definitvno cemo sutra otvoriti glasanje za tim i prijave. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Najmanje sam izbrojao da nas je 6. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ja sam taj 1-2 čovječ. i ja :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Kakvi su onda igrači postojali. Rivaldo, Romario, Batistuta, Širer, Gigs i Skols mladi, Jero... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Krespo, Nesta, Bergkamp, Pires, Evra, Ko(h)ler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 uf taj CM .da je vratiti tu igrivost u ove sadašnje serijale igre nebi bile savršene nego bi bile Briljantne .ne sječam se kad sam zadnji pout odigrao 10 + sezona s nekim klubom.još od FM08.ako če se igrati ...ja sam tu.CM03/04 mi je još draži mada tamo staviš samo diablo taktiku i samo pobjeđuješ a napadači zabijaju po 60 golova po sezoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 CM 03/04 je onovativan zbog 2d-a, ali secam se da match speed nije mogao da se poveca, to me je uzasno nerviralo, a i imao je dosta bagova. :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts