Lord Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Ima 6 stranca u prvih 11 je restrikcija, ali pošto Hajduk nema nijednog onda to nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Ima 6 stranca u prvih 11 je restrikcija, ali pošto Hajduk nema nijednog onda to nije problem. Znam da nije problem samo me interesuje dali automatski kada popuni taj strani igrac sve uvjete dobiva drzavljanstvo ili na treban nastimat da ga on dobije. Kako ide tocno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Kad izvrsi sve sto je potrebno i kad odes kod njega na Personal mislim tamo ce pisati da ceka radnu dozvolu, desavalo mi se i po mjesec dana da je ceka,ali to je rijetkost :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Koliko je utakmica potrebno da odigra? Vratio sam Kastilja u Zvezdu i prošlo je vrijeme, ali mi se čini da utakmica nije odigrao dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Idi na njegov profil i na personal i tamo pogledaj. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts