juanes Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ukoliko želite da radite ovakve opise slobodno se javite, isto tako možete zatražiti da odradimo neki duel, možete predložiti neki novi stil pisanja itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ma ovo je super, za tim koji radio ovo, može li netko napravit' duele timova iz ex-Yu država (PFC-CZV, DZG-HAJ)..., ali da ne dolazi do rasprava..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 To je jednostavno nemoguće da ne dođe do rasprava u tim temama. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Znam, ali bi trebalo sankcionirati one koji se prave pametni, i realno sagledati situaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ode onda pola administracije, 80% moderatora i 60-ak posto aktivnih članova. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ma ovo je super, za tim koji radio ovo, može li netko napravit' duele timova iz ex-Yu država (PFC-CZV, DZG-HAJ)..., ali da ne dolazi do rasprava..? Odradicu ja PFC-CZV, jer smatram da sam neutralan. btw Svaki post koji bude, zasto je ovako, a nije onako, mi smo bolji i slicno cu automatski brisati. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 A mozemo raditi najveca rivalstva?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Može, El Clasico, Old Firm, Derby d'Italia(Inter-Juventus), Boca - River, Dinamo-Hajduk, Partizan-Zvezda, Željo-Sarajevo itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Ja cu veceras poceti neke od derbija,premocni su mi ovi dueli :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Ima ovo neke veze s FM-om? mislim dobro je ovo al nema veze s FM-om može li netko napravit' duele timova iz ex-Yu država (PFC-CZV, DZG-HAJ)..., ali da ne dolazi do rasprava..? Bit če realno ko i Momčad godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted February 16, 2011 Author Share Posted February 16, 2011 Pa ima veze, kako nema. Sada smo odradili ova dva zbog LP, ali ubuduce ce biti onako i gledat ce se svi igrači koji su na raspolaganju i odlučiti tko je bolji....ne razumijem sta ti nije jasno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Htio je reć da nema nikakvih ss-ove iz igre. :: Mogla bi se narpavit jedna prijateljska između dva kluba čiji se report radi i da se ss i malo prokomentira. Naravno Go on holiday. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 odradicu ja za ligu evrope neki duel :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 mozda je najbolje da se ovo pise pred derbije, kao sada sto je radjeno...ili za vikend old firm ce biti, tada je veci povod, onako pred tekmu msm i ovako je ideja odlicna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Pa i ja to mislim da je to dobro pred stavku tekmu ili da se otvori novi podforum rivalstva i detaljnije tu da se objasni o tom revilstuvu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Šta kažete na grafički prikaz očekivanih postava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 ima da radim i za vikend al ja cu za nemacku ligu da radim najvise :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted February 16, 2011 Author Share Posted February 16, 2011 Šta kažete na grafički prikaz očekivanih postava? Pa kako češ znati npr. radis derbi Boca-River, ili radis Inter-Juve. Ovo nije napravljeno da se radi kao najava utakmica, nego kao sraz dva tima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Reko si da je vezano za FM, ako baš neznaš sastav i ako nisi našo nikakvu najavu onda odeš u FM i vidiš Assistant report :: edit: sjetio sam se da na goal.com postoji najučestalija formacija tima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Šta mislite da se odigraju dva meča u FM , mada bi moglo doći' do toga da je neko lošiji igrač pa je zato neko pobjedio , ali eto ovo je moj prijedlog npr. OnLine ako je moguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 zato postoji opcija go on holiday. :: Uzmeš obe ekipe, ugovoriš prijateljsku, obojici menađera koje kontrolirate staviš go on holiday dan prije tekme i to je to. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 super je ovo..sacu da radim derbi boca juniors river plata :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Bilo bi lepo odraditi Partizan - C. zvezda, Dinamo - Hajduk i Željezničar - Sarajevo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Bilo bi lepo odraditi Partizan - C. zvezda, Dinamo - Hajduk i Željezničar - Sarajevo. sutra cu za cz-par Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 vidim da nije stavljena Hajduk-Dinamo pa ako mogu da je ja napravim jer za 2 tjedna je derbi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts