crofreak Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Sigurno si naredao lose rezultate i igraci ti se ne slazu najbolje ako je pobjeda protiv Manchester Utd, i niz od 6-7 pobjeda u Hrv loš rezultat onda neznam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Onda imas problema sa neslogom u ekipi. Pricaj vise sa igracima i kad odigraju dobro pohvali ih,a one koji imaju ocjene 8.00 i vece posebno pohvali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Vjerojatni ti neki igrači žele otići pa sunezadovoljni il tako neš ..zato oni koji su unhappy prodaj jer kako god oni dobri bili neče igrat na vrhunskoj razini jer su nezadovoljni ..osim toga probaj ovo šta ti je Zeex napisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kota Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Jel ima neko da zna prckat po editoru da mi pogleda koji je ID od novog shakhtarovog stadiona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 71006964 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kota Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fc_barcelona Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 [admin]Ovoj poruci nije ovde mesto.[/admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Ovdje se traži pomoč oko FM-a a ne oko "Kvati Site-ova ako se uopče mogu site nazvati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera02 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 ee moze pomoc .ocjene kod igraca nisu brojevi nego neke linije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera02 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 http://img444.imageshack.us/img444/563/20208732.th.png Uploaded with ImageShack.us evo ss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 URL=http://img816.imageshack.us/i/ovako.jpg/]http://img816.imageshack.us/img816/4031/ovako.th.jpg[/url] Kada udjes u preferances pa displey & sound odstikliraj SHOW GRAPHICAL ATTRIBUTES IN PROFILE...To ti je ss...Nadam se da sam pomogao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera02 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 TU JE BIO PROBLEM....HVALA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Nista i drugi put Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ester16 Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 ovaj kad igram igricu uopce nemam ligašku tablicu i kad bude izvlačenje za akup i tako slično uopce nemogu da vidim. neki su mi rekli da napravim kao s huge na large database al ja neznam nig dje kako sta...pa ak neko moze objasnit po koracima kako da to narpavim..hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Moras da pocnes novu igru. Ako igras na Huge database, oce da zeza, bolje ti je ako vec tako hoces da skines Retain Pack sto je Skipper pravio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ester16 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 http://img138.imageshack.us/img138/2219/79344444.png moze pomoc... preočajan sam više a stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Nisam znao gdje cu pa cu ovde. Tom Elliott zeli da napusti klub odlican igrac sigurno jedan od najboljih ako ne i najbolji moj igrac u Telfordu odlucio da ode i stavim ga na transfer listu jer je on trazio i stavim cijenu 1mill evra za njega sto nije puno iako on kosta 100k evra i ostavim mu status da je vrlo vazan igrac u klubu.Ima mene i klub u favorits i sada je poceo da propusta treninge.Moze pomoc sta da radim? PS. Niko mi nije poslao ponudu za njega samo se jedan klub zanima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Tu ti nema druge pomoci nego da kupis original... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Zeex-ponudi ugovor bolji,hvali ga i trebalo bi bit bolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Gr Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Vodim hr reprezentaciju, i nasao sam jednog wonderkida u schalkeu sad prelazi u tottenham, ima dva drzavljanstva (njemacko i hrvatsko) jos nije igrao za nijedne ali mene stalno odbija.. hoce da igra za njemce... jel ima nacin kako da ga pridobijem da zaigra za hrvatsku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 FMRTE.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Zeex-ponudi ugovor bolji,hvali ga i trebalo bi bit bolje.. Ma imao sam neku srecu povredio se na 2mjesca i kad se oporavio odlucio da ostane.U solidnoj je formi.Nego sad imam drugi probelm,mladi igraci regeni koje sam doveo vec ih traze klubovi iz Premier lige i kako se spominju u medijima ili ih skauti obilaze oni pocinju da izbjegavaju treninge,kaznim ih u pocetku po 1sedmicu bez plate kasnije i po 2 i oni to prihvate ne bune se i opet ne dolaze na treninge,a u obrazlozenju pise da ne zele trenirati jer ih neko posmatra i jer ih mediji napadaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Vodim hr reprezentaciju, i nasao sam jednog wonderkida u schalkeu sad prelazi u tottenham, ima dva drzavljanstva (njemacko i hrvatsko) jos nije igrao za nijedne ali mene stalno odbija.. hoce da igra za njemce... jel ima nacin kako da ga pridobijem da zaigra za hrvatsku Sad sam video ovo... Treba da cekas, njemu bi bilo drze da igra za Nemce, ali ako ga Nemci ne pozovu za 3-4 godine on ih vise nece cekati, ali sanse su ti veoma male. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 dbc fileovi gde njih da stavim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts