red_OR_dead Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 kako da ponudim igraca ( na pozajmicu ) domacim klubovima?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 kako da ponudim igraca ( na pozajmicu ) domacim klubovima?? ides desni klik na igraca onda ides na squad pa onda na move to afiliiate.i vidis koji klub ti je afilliate.i posaljes ga u taj klub. ako nemas afilliete club trazis ga tako sto ides u board room.onda ides na make board request.i kliknes na request federer club.cesto ti daju taj federeer club ali nekad ga i ne daju da znas. a mozes i da ga stavis na pozajmicu i mozda ce ga neki klub traziti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 nece u drugu ligu...ti igraci su mega-ultra-giga;D al jos su zeleni za prvi tim. ionako vec sam ih poslao jednog u real a drugi jes bira klub... Drugi je izabrao Dortmund... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 u pa to su neki extra igrači, te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Bicu sutra vredan pa cu postaviti ss-ove prvog tima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 ok, bas bih voleo da vidim tvoj tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemusPFC Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 bolje se drzi pravis timova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 pojavilo mi se ono sranje array access of bounds... kako to da resim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 19, 2010 Author Share Posted February 19, 2010 Sta si sve ubacivao od dodataka u igricu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 nisam nesto mnogo budzio igricu, zadji sam ubacio patch 10.2.0 pre nekih 3-4 dana a ostalo sam sve ubacio jos pre nove godine (skin, skriveni atributi, treninzi...)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 ti skriveni atributi su najveći problem, ja sam bio ubacio nesto za komentare i imao sam stalno crash dumpove, nije to do patcha pazch jos i prepravlja takve stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 da al ja sam nijh ubacio pre nekoliko meseci i nikada nisu stvarali problem. neverujem da je zbog njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 desi se to, probaj sad da upalis, pa javi da li radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 kad pocne tekma ja minimizujem fm, kasnije kad se zavrsi i drugo poluvreme kad probam da vidim golov izbaci mi ovo...palio sam opet igru al je isto. ako neuspem da resim veceras, setra cu reinstalirati...pa sta bog da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 promeni skin, mozda je do njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 Sigurno je do nekih dodataka koje je ubacio. Probaj sve da ih izbacis pa ubacuj jedan po jedan. Znaci ubacis jedan dodatak pa odigras neko vreme i ako igra ne puca ondas ubacis drugi i tako redom. Cit ti se pojavi ta greska znaces sta ti pravi problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 imam problem sa registracijom igraca.Naime sva pojacanja koja sam doveo pre sezone mi stoje kao neregistrovani.U cemu je problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Moraš da im daš brojeve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 dao sam im brojeve nego sam se mnogo z..bo lik nema drzavljanstvo a neznam zbog cega mu taj proces traje citavih 5 godina sta da radim kad sam budala :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Traje zato sto su takvi propisi, cekaj 5 god. pa ga registruj... ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Imam problem na pecu 10.3. Ne moze da mi se registruje ni jedan tranac. Tj. ja registrujem ali kad treba prvo kolo da pocne i da namestim taktiku stoji maximum foregien player 0. Da li neko zna kako ovo da prevazidjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 imam tri pitanja 1.Na svakoj utakmici imam najmanje jednog povredjenog igraca dali je to normalno za pach10.3 2.Nakon odigrane polusezone najboljeg stopera mi ocitava kao neregistrovanog probao sam sa squad number ali mi i dalje nedozvoljava da ga koristim u cemu je problem? 3.Moj tim prima gol minut nakon svakog datog gola dali je bug ili problem sa igracima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Compact Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 imam tri pitanja 1.Na svakoj utakmici imam najmanje jednog povredjenog igraca dali je to normalno za pach10.3 2.Nakon odigrane polusezone najboljeg stopera mi ocitava kao neregistrovanog probao sam sa squad number ali mi i dalje nedozvoljava da ga koristim u cemu je problem? 3.Moj tim prima gol minut nakon svakog datog gola dali je bug ili problem sa igracima? 1.Mozda je do umora igraca,rotiraj ih. 2. 3.Do igraca i do tvoje taktike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 Izgleda da se na novom pecu igraci malo vise umaraju i povredjuju. evidentno je i to da taktike koje su odlicno radile na predhodnom pecu sad su lose. Sto se tice igraca da nisi mozda dovodio nekog na polusezoni i kad si registrovao novo pojacanje slucajno izbacio tog stopera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 hvala vam za brze odgovore BRAOMALI igrace rotiram i gledam da su u dobroj kondiciji igram veoma opreznu taktiku bez mnogo rizika jesam doveo sam dva igraca i verovatno je to ukoliko se moze ispraviti recite kako usput postavljam ss mog stoperskog para(problem sa registracijom je kod drugog) http://img31.imageshack.us/img31/5527/stoper01.jpg http://img338.imageshack.us/img338/1368/stoper02.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts