Target Man Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 A kako,da mi otvori celu sliku? Smanji malo rezoluciju slike na bar 400 pix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 samo jos jedno pitanje ako nije problem ustvari par pitanja jel mi se prenosi transfer budzet u sl sezonu i ako se prenosi kako da ga nadjem i iskoristim? i jel moze da mi neko kaze ako zna koliko se para dobija posle 1 sezone za osvajanje jsl i kupa i za ulazak u ligu sampiona ili prolazak grupe u ligi evrope i kako da znam kad mi igrac ne dodje na trening? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 samo jos jedno pitanje ako nije problem ustvari par pitanja jel mi se prenosi transfer budzet u sl sezonu i ako se prenosi kako da ga nadjem i iskoristim? i jel moze da mi neko kaze ako zna koliko se para dobija posle 1 sezone za osvajanje jsl i kupa i za ulazak u ligu sampiona ili prolazak grupe u ligi evrope i kako da znam kad mi igrac ne dodje na trening? Koliko para ces da dobijes sledece sezone,zavisi od uprave kluba i od tvojih uspeha.Kad igrac ne dodje na trening pise absent training. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 to mi pise u treningu ili u obaveshtenjima gde je vise para uglavnom kad udjes sa npr partizanom u ls ili kad prodjes grupe lige evrope? jel znaci nesto kad postavis upravi sta je primarni cilj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 to mi pise u treningu ili u obaveshtenjima gde je vise para uglavnom kad udjes sa npr partizanom u ls ili kad prodjes grupe lige evrope? jel znaci nesto kad postavis upravi sta je primarni cilj? Kad upravi postavis primarni cilj,da ces npr. da osvojis prvenstvo,oni ce ti dati veci budzet,ali ako to ne ispunis vece su sanse da dobijes otkaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Kad upravi postavis primarni cilj,da ces npr. da osvojis prvenstvo,oni ce ti dati veci budzet,ali ako to ne ispunis vece su sanse da dobijes otkaz. ok hvala ti! a jese prenosi transfer budzet ako da kako da ga iskoristim? gde pise to za izostajanje sa treninga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Za treninge ti stigne obavestenje kao vest.Sto se tice budzeta,ja mislim da se prenosi(nisam siguran ).Ne mozes da posebno da vidis budzet koji ti je ostao od prosle sezone,nego se on nadje u sklopu novog budzet,valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 ok hvala jos jedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 izvinjavam se za dupli post ali treba mi neko da mi hitno kaze da li se u nasoj ligi na kraju gleda gol razlika ili medjusobni skor samo ako neko moze sto pre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Gledaju se i gol razlika i međusobni skor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 pa kontam to ali sta se prvo gleda? Msm sta je vaznije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Gol razlika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Gol razlika hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.gengsta Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Ljudi,pomagajte! Neki igraci mi ispunjavaju uslove za drzavljanstvo,samo sto debili za 3 godine ovde nisu naucili ni rec srpskog jezika jel moze to da se sredi? (bez editora) weee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Tesko da moze da se sredi bez editora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Nemože. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Zasto mi uvek trazi backup,na svakih,mislim nedelju dana? http://www.dodaj.rs/t/2g/AV/1GmIbVHO/untitled.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 23, 2010 Author Share Posted October 23, 2010 To nema veze sa FM-om već sa windowsom. Smaar 7-ca sa tim. Ja to nikad ne radim jer nemam ništa važno na sistemskoj particiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Pritisni ono: Turn off messages... i više te to neće zezati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 To nema veze sa FM-om već sa windowsom. Smaar 7-ca sa tim. Ja to nikad ne radim jer nemam ništa važno na sistemskoj particiji. Znam da nema veze sad Fm,nego me mrzelo da trazim. Ruf hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts