Ventus Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Ajmo sto pre da mi pomognete... vodim Gillingham ( CCL1) trazio sam parent club,nude mi Arsenal i Chelsea...koga da uzmem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Gunnersi.. Puno mladih igrača koji su talentirani Barem vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Hvala roske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mutu Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Ja imam problem u vezi sa igricom...Do pre mesec dana sam igrao Football Menager2010 tako sto bi kliknuo desni klik na deamon tools koji se nalazio u donjem desnom uglu mog monitora,i selektovao FM rar fajl pre nego sto bi uso u igru.Ipak,usao mi je virus u kompjuter,i morao sam da ga nosim na popravku,a posle popravke mi deamon tools nije u donjem desnom uglu,tako da nemogu nikako da igram FM2010!Sta da radim??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 Da tra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdravkoradeljic Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 ljudi kada instaliram igru i kada ocu da je pokrenem pise mi unable to find disc jel ljudi treba sta skinuti ja skidam patch 10.1.0 nadam se da ce to pomoci molim pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 To Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdravkoradeljic Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 ne kotnam te samo pitam sta treba da uradim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Odgovorio sam ti u chat. FM 2010 se igra sa CD-OM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdravkoradeljic Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 probao sam ali jednostavno nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 ako je orginal po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdravkoradeljic Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 e ja cu sada pisati ljudima...trazim pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Gde moze da se vidi lista prefered moves-a koje je igrac vec istrenirao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 klikne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Do kog nivoa igrac moze da istrenira novu ili poboljsa neku poziciju. Zanima me jer nekim igracima drzim vec duze vreme novu poziciju a boja je bledo zelena ( zaboravio sam sta pise ), a to im nije nova vec je samo usavrsavaju... Ima li smisla da gube na normalnom treningu radi toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Misli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Konkretno, Nemanja Nikolici, Zvezdin mladi igrac, trenira vec sezonu i po dm i ta mu je pozicija accomplishied...pa me zanima dal da ga vratim u normalnan trenazni proces ili moze doseci i natural za tu poziciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 22, 2010 Author Share Posted January 22, 2010 Konkretno, Nemanja Nikolici, Zvezdin mladi igrac, trenira vec sezonu i po dm i ta mu je pozicija accomplishied...pa me zanima dal da ga vratim u normalnan trenazni proces ili moze doseci i natural za tu poziciju... Najbolje da ga vratis u normalni trenazni proces a nek ti igra mc-a sa instrukcijama za dm-a. Za tih godinu i po dana sigurno su mu se povecale ocene koje su potrebne da bi igrao na takvoj poziciji i sa takvim instrukcijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 E, imam pitanj vezano za drzavljanstvo... Dva strana fudbalera treba da dobiju nase pasose, posto je isteklo 1095 dana za srpsku ligu. pise mi da cekaju papire pa me zanima koliko ce ih cekati, jer sam negde citao da su neki imali problem sa tim papirima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko7United Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 E, imam pitanj vezano za drzavljanstvo... Dva strana fudbalera treba da dobiju nase pasose, posto je isteklo 1095 dana za srpsku ligu. pise mi da cekaju papire pa me zanima koliko ce ih cekati, jer sam negde citao da su neki imali problem sa tim papirima.... Pošto čekaju srpsko državljanstvo neće ga dobiti nikad, kod nas je sve usporeno ;D Šalim se naravno. Meni se dešavalo da dobiju papire već sledeće nedelje, mada sam neki put čekao i po mesec dana. Ne znam tačno od čega zavisi, tako da ti baš i ne mogu pomoći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 ima tu mnogo faktora, mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko7United Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 ima tu mnogo faktora, možda igrač ne želi državljanstvo, meni se to dešavalo Mora da nije želeo srpsko državljanstvo ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 ima tu mnogo faktora, mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Samo se bojim da ih ni nedobiju. A to dali ce ih oni prihvatiti to se nebrinem. Zadovoljni su u klubu, koji im je ujedno i favorets, takodje i mene gotive...Tako da se nebrinem zbog tog. Nadam se da ce uskoro osloboditi mesto jos dvojici stranaca. Imam jos jednog stranca koji ima dane al mu fale utakmice, pa jel zna neko koliko utakmica treba da bi ispunio i taj uslov??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts