Lucaludak Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Igram sa sevojnom poceo sam odlicno ali posle prve polu sezone jako su losu bio sam 4 posle tri cetiri utakmice 10 .i stalno mi igraci govore da ima nedostatak harmonije u timu sta da radim da bih popravio harmoniju u timu jer mislim da to ima veze sa losim partijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 izvinite ovde za off, al necu da otvaram temu, pa cu ovde postaviti pitanje...pokusavam da uploadujem file (utakmicu iz FM-a) na youtube, a ne mogu jer je file .pkm, a ne umem ni da ga konvertujem,pokusavao sam ali nece...kako da resim problem, ako iko zna.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Sa kojim si programom pokušao da konvertuješ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Prism video file convertor ja msm da se zove.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Poslao sam ti PP sa linkom za program.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superman55 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Igram sa sevojnom poceo sam odlicno ali posle prve polu sezone jako su losu bio sam 4 posle tri cetiri utakmice 10 .i stalno mi igraci govore da ima nedostatak harmonije u timu sta da radim da bih popravio harmoniju u timu jer mislim da to ima veze sa losim partijama. to je zato sto imas mnogo novih igraca, pa se jos uvek ne znaju dobro. idi na squad-assistant advice-team talks. tamo ce gore da ti verovatno pise da tvoj assistent misli da tvoji igraci "didn't make good understanding yet" (tako nesto). to jedino moze da prodje vremenom i utakmicama - odnosno dok se igraci ne upoznaju bolje. na to treba paziti kad dovodis nove igrace, da ih ne dovedes previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
superman55 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 momci, googlam satima i vidim da ljudi koji su igrali sa nekim klubom iz srbije postavljaju isto pitanje po raznim forumima, ali nigde nisam naisao na odgovor... u godini u kojoj krenem da igram nema restrikcija za igrace koji nisu srbi. sledece se uvodi restrikcija za strance na samo 5 po ekipi. sledece godine 4. i onda one tamo - 3. e sad znam da bi to trebalo da se uvede kod nas, ali trebalo bi da ih bude 5 (kao u franacuskoj, cini mi se): http://soccernet.espn.go.com/news/story ... 35&cc=5739 e sad - moje pitanje je - da li neko zna foru kako ovo pravilo moze da se izbrise (u editoru npr.)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 http://fm-balkan.com/index.php?topic=2850.msg30620#msg30620 Izvoli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Ljudi, interesujeme zašto ne mogu ni jednog Brazilca da dovedem u Wolves? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Vjerojatno zbog radne dozvole koju nemože dobiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 poceo sam novu igru i posto me nerviralo kada igram i hocu da dovevdem neko igraca iz dobro rangiranog tima nemogu da vidim koji su u ligi ili naprimer ako hocu da vidim kako je stanje u engleskoj ligi pa sam obelezio sve lige i sada mi igrica sporo ide kako da izbacim neke lige :crvenikarton: a da nemoram da pocinjem novu igru... Jeli to uopste moguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Nije moguće. Moraš početi novu igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 u tome i je stvar da nevidis..tako onda mozes sve lige i sam traziti regene...a kad imas samo 2-3 lige onda nemozes za ostale lige...moras skaute slat i ostalim putevima dolazit do igraca...sve je s razlogom prijatelju...nista nije bezveze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Treba mi pomoć oko pozivanja stranaca u reprezentaciju. Mohammed-Awal Issah je dobio Srpsko državljanstvo ali mu treba još mečeva da odigra za Zvezdu. Otprilike koliko je to još mečeva jer prve je odigrao 16, druge sezone 10 a ove treće samo 1. Treba mi igrač poput njega u repki. Takođe Cleo mi dobija za oko 3 meseca Srpsko državljanstvo, da li će biti dovoljno što je prve sezone odigrao 21 meč a druge do sada 20. ? Strašno bi mi trebali igrači poput Issaha i Clea, Issah je igrao za mladu reprezentaciju Ghane i nije declared for nation, Cleo nije igrao ni za mladu Brazilsku i on nije declared for nation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 [admin]Piraterija zabranjena[/admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 iša sam pisat karijeru i kad idem objavit post bude mi eror i nemogu poslat post. u čemu je problem. ovo mi se pojavi: http://img713.imageshack.us/img713/5650/errory.jpg PS: to mi se dogodilo i jučer i danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Skipper je vec rekao u nekoliko navrata, ima neki problem sa serverom i kad stavis mnogo ss-ova izadje ti to. Dok se ne resi taj problem ostavljaj kao hipervezu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 To je jedna greška na forumu koju još uvek nisam uspeo da otklonim. Kad pišeš karijeru stavljaj slike kao hiper vezu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Ovako, kada pišete karijere, priče nebitno i stavljate puno slika samo pre previewa kopirate to što ste napisali do tada i zajebavaće vas dva-tri puta četvrti put neće. Tako sam i ja radio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBRIDE Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Pitanje jedno...jel mogu skinovi za FM07 za FM08?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBRIDE Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 A jel ima neka stranica sa dobrim skinovima osim sortitousija??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Stvarno neznam. Verovatno ima. Javiće ti se neko od članova ko još uvek igra FM08. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 A za koji ti FM treba, jer 8 ili 10? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McBRIDE Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Trebaju mi skinovi za Fm 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts