Debeli Ronaldo Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Ukoliko ima nesto nejasno vezano za instalaciju igrice, ili imate neki problem oko igranja online, kacenja ss-ova, itd trazite je u ovoj temi Ne postoje glupa pitanja vec samo glupi odgovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajduk Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 iman ja jedno pitanje kako postat najbolji manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 iman ja jedno pitanje kako postat najbolji manager ako nastavis da unistavas forum ovim tvojim pitanjima dobices kaznu to ti ja garantujem. ovde trazi pomoc oko instalacije igre, kacenja ss-ova na forum itd. a ne pomoc oko toga kako se igra FM. Sve tvoje postove iz izazova sam izbrisao i ako opet budes tako radio sledi ti kazna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kornjaca Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 nije nista lose pitao ni ja ne razumem pa ne kukam... kada bolje razmislim ja i ne igram FM...XDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 nije nista lose pitao ni ja ne razumem pa ne kukam... kada bolje razmislim ja i ne igram FM...XDDDDD Prvo nisi video njegove postove koje sam ja obrisao u bordu izazovi Drugo postovao je u svakoj mogucoj temi Trece u mom prvom postu sam rekao da se trazi pomoc oko instalacije igrice, online igranja, kacenja ss-ova a ne oko toga kako se pali fm, kako se selektuje tim itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 nije nista lose pitao ni ja ne razumem pa ne kukam... kada bolje razmislim ja i ne igram FM...XDDDDD Prvo nisi video njegove postove koje sam ja obrisao u bordu izazovi Drugo postovao je u svakoj mogucoj temi Trece u mom prvom postu sam rekao da se trazi pomoc oko instalacije igrice, online igranja, kacenja ss-ova a ne oko toga kako se pali fm, kako se selektuje tim itd. Skkiper ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 tacno tako. u cetu nek lupa do mile volje dok ce u mojim delovima foruma da postuje pravila i da se drzi nekog reda Od sada ce svaki post koji nema veze sa temom biti obrisan bez predhodnog upozorenja. HVALA NA RAZUMEVANJU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 imam problem kad uden u utakmicu ka da cu uc komp mi se restira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 imam problem kad uden u utakmicu ka da cu uc komp mi se restira kakav ti je komp, proveri da nema neki virus na cd-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 nekuzim kako mislim kakav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 nekuzim kako mislim kakav jel imas potrebnu konfiguraciju da igras fm10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 misli na performanse,procesor,Ram,Graficka karta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 intel core duo i ram 512 mb a graficka neznam al fm mi ide jako brzo tako da msilim nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaffer Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 nije nista lose pitao ni ja ne razumem pa ne kukam... kada bolje razmislim ja i ne igram FM...XDDDDD Prvo nisi video njegove postove koje sam ja obrisao u bordu izazovi Drugo postovao je u svakoj mogucoj temi Trece u mom prvom postu sam rekao da se trazi pomoc oko instalacije igrice, online igranja, kacenja ss-ova a ne oko toga kako se pali fm, kako se selektuje tim itd. dobio je opomenu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 imas minimum rama potrebnog za igranje. probaj da uradis reinstal igrice ali pre toga skeniraj cd da slucajno nema neki virus na njemu koji ti pravi problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 a znam da je minum al odicno ide i t obrzo i i radija u demu i nekoristin 3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 a znam da je minum al odicno ide i t obrzo i i radija u demu i nekoristin 3d verovatno ti je los disk i jedina pomoc ti je da skupis pare za original posto ti je demo radio lepo a njega su izbacili iz SI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 evo rjesija problem maka kvaci sa enable 3d mach o sad radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 e to ti je problem do konfiguracije racunara posto ti je racunar slab za 3d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 a i onako mi nista neznaci kad necu igrat na 3d najbolji su cepovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 1, 2009 Author Share Posted November 1, 2009 Znam da vecina vas igra sa ulicnom verzijom ali diskutovanje o njoj treba izbegavati na ovom forumu da nebi dobijali dzabe kazne Ubuduce ce svi postovi u kojima se pominje piraterija biti brisani bez predhodnog upozorenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 svu neophodnu pomoc mozete naci na ovom mjestu..sve ce vam objasniti skipper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 E ljudi ... el postoji mogucnost da skinem ovaj 2010 manager .. ja imam 2009 ... ovakve se stvari rje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 PIRATERIJA ZABRANJENA !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kornjaca Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 samo da pitam da li bi mogao neko da mi napise ukratko gde trebam da idem da ponudim nekom da predje u moj klub jer se ne razumem bas nesto u FM? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts