dex6® Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Nemojte dirat ocijene sve da vam život ovisi o tome. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 rekao sam da se ocijene ne DIRAJU...no touch.. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Pinky je napiso da se pozabave ocijenama, ne ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Bolje malo taknite ocene, sad gledam igrace u editor i oni su beda. I zvezdini i partizanovi, onaj paceho sto je stigao u zvezdu je solidno uradjen, ostali su beda... u partizan se treba popraviti vecina igraca jer su oni pokazali kvalitet a na fm-u se raspadaju.. volkov nije ni za sindjelic eduardo paceho isto katastrofa.. bolje malo poradite na tome, ne da budu neke masine ali cisto da mogu da naprave razliku u nasoj ligi, jer sa ovim ocenama nema sta da traze, svako krilo lige je bolje od volkova u igrici... ajde uradite to kako valja molim vas. :dada nema diranjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :pras: budem li dira ocijene, a necu,stavit cu svima najgore... :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinky007 Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 nema diranjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :pras: budem li dira ocijene, a necu,stavit cu svima najgore... :lud: ma ok, nije meni problem da to odradim u editor, nego bilo bi mnogo bolje da se ocene poboljsaju bar da igraci zvezde i pfc-a mogu da prave razliku u jsl ligi. ali kako god hocete.. samo pozurite igra mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 a da ja pojačam Hajduku i Dinamu...Onda bi bili sigurno u finalu LP i EL... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 ma ok, nije meni problem da to odradim u editor, nego bilo bi mnogo bolje da se ocene poboljsaju bar da igraci zvezde i pfc-a mogu da prave razliku u jsl ligi. ali kako god hocete.. samo pozurite igra mi se. Igrači Partizana i zvezde su po meni i previše dobro urađeni. Svako dalje menjanje ocena bi dovelo do apsolutne nerealnosti igre. Takođe i još nekoliko igrača iz naše lige su neverovatno dobro urađeni a zapravo nemaju veze sa vezom. Isto važi i za Dinamo i za Hajduk ali to je tema za researčere i njihov problem a ne naš. Mada ja kao što sam već rekao smatram da su Partizan odnosno zvezda već poprilično nerealno urađeni i Dule je jednom rekao da mora tako zbog balansa u igri da se ne bi previše zaostajalo za klubovima iz okruženja (Rumunija, Grčka...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Mogu vam dati npr.ss Vukušića u 2010/11 sezoni i kasnije u 2011/12 sezoni pa će te vidjeti da se ocijene ne trebaju dirati..igrač kroz trening postaje bolji... i bilo bi glupo dirati ocijene igrača...onda bi uništio igru i ljubav prema igri.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Zavrseno je,ocekujte iznenadjenje.Nemam net,postavio bih link.Ocene se ne diraju.Gde je Dule nestao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Nemaš net a online si? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 Još jedna u nizu provala. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 kralju mozda je u igraoni ili kod nekog drugog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Ako se ne varam update zauzima svega par kb. Uzmeš stick i uploadaš update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Mozda je na mobilnom. Svaka cast Almamiju i Rufu. @pinky Igraci iz Zvezde i Partizana su vec nabudzeni, ako uzmes neki drugi klub, pita Vojvodina, OFK, Rad videces da 1. sezone nemas sanse za tiulu, u 2. i mozda, ali sve karijere koje sam video da se igraju sa ovim klubovima niko nije uzeo tiulu pre 3. sezone, sto je na FM-u i te kakva razlika, u 3. sezoni npr. mozes sa Blekburnom da uzmes PL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Mozda je na mobilnom. Svaka cast Almamiju i Rufu. šta su napravili?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Dobio net,a ono sam isao u igraonicu i to je jos jedna provala u nizu,ali ne moja.Sutra kad ustanem izbacujem update.Mucio sam se vrlo dugo za njega jer mi je mnoogo slab komp.A radio sam i strane transfere kao sto su Stekelenburg -Roma,Given-Aston Villa,Palermo-delete Kezman-free,Slavko Perovic-Rad... (i jos mnogo toga)...Znaci uradio sam celu JSL ligu,ocene nisam dirao.Jos neke igrace da uradim i sutra kad ustanem izbacujem.Nisam Aguera prebacio u Man City itd..Hvala na strpljenju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 oce biti pastore u psg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scream Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Pa jesi ustao vise da stavis update... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Transferi su zavrseni,ali jos klubove da ubacim i izbacim iz JSL jbg nadao sam se danas da cu izbaciti,sad jedino sto mogu da obecam je da ce izaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 di vam se žuri...još traju transferi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Zavrseno! Posle 3 meseca rada na ovom cudu,zavrsio sam sve sto se zavrsiti moze Uradio sam generalku sto bi se reklo Ocene nisam dirao.Ocekuje vas iznenadjenje,nadam se pozitivno.Komentare ostavljajte ovde u temi ili kod mene na pm Transferi za JSL ligu su uradjeni 99.9 % (bar se ja nadam). JSL + .. by Almami Moreira http://www.mediafire.com/?3lhj4lipu77u6oc ubacuje se u : My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\editor data Mora NEW GAME da bi se ovi podaci ucitali. Zadnji transfer - Pustinjakovic -Novi Pazar Strani - N'Zogbia - Aston Villa Komentari :: (pozeljne i kritike ) P.S Hvala Cante-u na razumevanju :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 do kada traju transferi...koji datum.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 traju do 31.8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Lijepo urađeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Konačno mogu da igram k'o čo'ek. Hvala. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts