nikolao Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Naleteo sam na fm-base na january transfer updates,isprobao ga i zaista je sve na mestu,povecane su ocene Adamu iz Blekpula kao i Kerolu iz Liverpula i jos mnogo toga odradjeno sto se tice CA i PA. Uz njegovu dozvolu sam Napravio update njegovog update i zavrsio transfere za Srpsku Super i Prvu ligu koji su se do sada realizovali. Zelim da zahvalim clanu Fm Base,LFCMarshall-u na velikom delu posla koji je obavio. Ja sam negde napravio oko 200 dodatnih izmena. Evo vam link za download : File name: Serbian Transfers update.rar File size: 35.95 KB Instrukcije za instalaciju: 1) Snimite na desktop 2) Otpakujte (nema password) 3) Prekopirajte u : Documents/ Sports Interactive/ Football Manager 2011/ Editor data 4) Kada pokrenete igricu kliknite na change database i izaberite Serbian Transfers update 2012 verzija 2.rar - 37.6 KB Uzivajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Da li s menjao ocena srpskim igracima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolao Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Nije menjano nista od ocena iz Srbije. I svi transferi su uzeti iz podataka sa sajta transfermarkt.de. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Nije menjano nista od ocena iz Srbije. I svi transferi su uzeti iz podataka sa sajta transfermarkt.de. Kakvi su Evandro i Borha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Mozes da skines ovaj update i vidis sam kakvi su. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolao Posted February 6, 2011 Author Share Posted February 6, 2011 http://s2.postimage.org/2irekphwk/Cristian_Borja_Profile_Attributes.jpg http://s2.postimage.org/2isx5fy78/Evandro_Profile_Attributes.jpg Izvoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.gengsta Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Dao si mi izgovor da kupim FM i opet se navucem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cro_gunner Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 jesu li napravljeni hrvatski transferi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Hvala ti za ovo. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolao Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 nisu hrvatski,samo srpski,sad za par dana kad se zavrsi prelazni rok,napravicu update,verovatno cu napraviti i hrvatske transfere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Carroll 40 M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cro_gunner Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 ok onda cu sacekat par dana pa cu ponovo pocet igrat fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Nisu uradili Stojkovica da je poptisao na 3 god i da Jovan Krneta Partizan-zvezda i da Zubija nece da potpise i nzm ni kog ga stavio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Carroll 40 M Šta je tu čudno? Igrač vrijedi kolko je netko spreman platit za njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolao Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Te inostrane nisam ja radio,samo sa domace,ispravicu za Zubiju i Stojkovica. Mislim da sam Krnetu ubacio u Zvezdu,on je odmah prosledjen u Sopot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobar Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Te inostrane nisam ja radio,samo sa domace,ispravicu za Zubiju i Stojkovica. Mislim da sam Krnetu ubacio u Zvezdu,on je odmah prosledjen u Sopot. Kao i ocene,moraju dosta da se boboljsaju ...Cist primer je tagoe i adiyah ocajni su Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Šta je tu čudno? Igrač vrijedi kolko je netko spreman platit za njega. facepalm Eto samo to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 E jesu Adiyah i Tagoe ce biti najbolji igraci u ligi a na fm su najslabiji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 E jesu Adiyah i Tagoe ce biti najbolji igraci u ligi a na fm su najslabiji! ja mislim da će Evandro biti najbolji,a na fm je i on dosta slab.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Evandro bre nema nista samo zna malo da dribla i da izvodi kornere ne zna! Od Tagoe nema boljeg igraca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Dosta offtopica, inace brisemo postove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 nisam 100% siguran,ali mislim da je Borja došao u zvezdu na pozajmicu a da zvezda ima klauzulu prema kojoj može da otkupi ugovor...zatim iz zvezde su otišli Ignjatijevic,S. Djordjević i Trifunović a u rad je došao neki napadač iz brazila Suarez(ali ne znam puno ime i klub iz kog je došao).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolao Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Borja je kupljen. Napravicu te nove cim se zavrsi prelazni rok,nema svrhe sad da radim jer ce za par dana sigurno biti promena ako neko ima neki dobar transfer sajt nek mi posalje na pm (a da to nije transfermarkt) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolao Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Konacno sam naterao sebe da uradim preostale transfere koji su se desili u medjuvremenu. Na zahtev pojedinih clanova uradjena je i Hrvatska Prva liga. Uradjene su jos neke ispravke tipa da Zubiya ne dolazi u Partizan,Tagoe ima klauzulu u ugovoru da se moze otkupiti ugovor od strane Partizana. Takodje je Borha u Zvezdi pozajmljen uz mogucnost otkupljenja ugovora. Stojkovic je presao u Partizan. Evo fajl : 2012 verzija 2.rar - 37.7 KB Instrukcije za instalaciju: 1) Snimite na desktop 2) Otpakujte (nema password) 3) Prekopirajte u : Documents/ Sports Interactive/ Football Manager 2011/ Editor data 4) Kada pokrenete igricu kliknite na change database i izaberite : 2012 verzija 2.dbc Uzivajte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Svaka cast :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts