Los Galacticos™ Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 eto ga... :: EDIT:ovo još nije gotovo...do kraja transfera stavljamo novi...Inače radimo ja i moreira,, :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 meni je problem sto uopste nema tog fajla u igri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_992 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Sad ja npr kupim Hendersona u Sevillu za 20M€, nakon toga stavim transfer update i Henderson završi u Liverpoolu? Tek do bi bilo bez veze. :: Transfer update ti je samo za novu igru, ne kad ulaziš na svoj save Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 :cast: :cast: Znam ja kako to radi, objašnjavam dečkima da je to najbolji način rada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 meni je problem sto uopste nema tog fajla u igri... ne znam sta da uradim, prebacio sam u editor data Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 meni je problem sto uopste nema tog fajla u igri... ne znam sta da uradim, prebacio sam u editor data i ja imam isti problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 OMG. Ovako. Za početak prekopirajte sve trenutne fajlove koje imate u editor data na destkop. Možda imate već neki dodatak koji smeta ovom. Zatim skinite taj dodatak i prebacite ga u editor data. Onda uđite u igricu i kreirajte novu igru, pri kreiranju obavezno je štiklirati change kako bi mogli da uključite taj dodatak i zatim samo kreirajte novu igru. Uživajte. Ako i tako vam ne bude radilo onda zaista ne znam šta je. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 opet ga nema... a sta kaze ovaj nesto da ga je promjenio u neki DBC ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Slusajte,ovo sto je Sloba rekao to je jedino resenje.Change stiklirati, OBAVEZNO,i izacice da stiklirate koji editor data zelite vi izaberite ovaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 kako sklitrirati ? mislis oznaciti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja94 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Probajte da promenite fajl u DBC, samo idite na taj fajl pa properties i u imenu dodajte .DBC Meni tako radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 evo radi mi promijenio sam u dbc i radi super je napravljeno i hvala za ovo što anzhi ima para na ovom dodatku 40 milja [mod]Koristi opciju edit, nemoj pisati 2 posta zaredom.[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 što anzhi ima para na ovom dodatku 40 milja Mislim da Arapi su je kupili (Dzudzak je otisao u Anzhi)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 nije rusi su im vlasnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinky007 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Ljudi ja evo citam postove ali ne kapiram! Jeli izasao transfer update za ovo leto ? JSL me zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Nece ni da izlazi, samo neoficijalni ako neko uradi sam onda ce biti, ako ne onda cekas FM12. I da hoces ne moze da izadje zato sto nije zavrsen prelazni rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 ja i moreira radimo trensfer update i napravit ćemo sveeeee...sve do kraja transfera.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Ajd ti ali gde Moreira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Partizan će imat šeika, najbolje juniore i najbolju akademiju na svijetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Uz to par igraca u prvoj postavi kao CR i Messi :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 ja i moreira radimo trensfer update i napravit ćemo sveeeee...sve do kraja transfera.. :: Jedna preporuka. Radite samo transfere, nikako ne pipajte ocene igračima. Bez zezancije ma koliko neki igrači bili dobri / loši najbolje ih je nepipati jer onda igra malo gubi draž i nije to to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 ne radimo to...samo transfer..in/out... i to je to... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 facepalm facepalm Da li vi citate nesto pre nego sto komentarisete? J Partizan će imat šeika, najbolje juniore i najbolju akademiju na svijetu. Momci porucicu za vas naocare :: Ja koliko vidim on je rekao da radimo transfere ne i ocene.Naravno da necemo da diramo ocene.A da se ja pitam svi u zvezdi bi imali 0,jer sam video koliko znaju.Ali ne pitam se :: Izlazi za par dana,ne samo Jsl vec i dosta poznatije lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Koje sve lige radite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinky007 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Bolje malo taknite ocene, sad gledam igrace u editor i oni su beda. I zvezdini i partizanovi, onaj paceho sto je stigao u zvezdu je solidno uradjen, ostali su beda... u partizan se treba popraviti vecina igraca jer su oni pokazali kvalitet a na fm-u se raspadaju.. volkov nije ni za sindjelic eduardo paceho isto katastrofa.. bolje malo poradite na tome, ne da budu neke masine ali cisto da mogu da naprave razliku u nasoj ligi, jer sa ovim ocenama nema sta da traze, svako krilo lige je bolje od volkova u igrici... ajde uradite to kako valja molim vas. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts