adi13 Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Juče sam kao i svaki put kada izalazim iz FM-a sejvovao igru,ali kada sam danas hteo da nastavim da je igram FM nije ni počeo da je učitava i izbacio mi je poruku "The sava game could not be loaded".da li neko zna šta bi trebao da uradim da bi mi loadovao taj sejv? molim vas hitno mi je potrbna pomoć,jer mi se ne počinje sve iz početka.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Mislim da ćeš teško pokrenuti taj sejv ponovo. Jel ti uključena opcija 3 rolling save? Imaš li backup sejva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 na moju veliku žalost nemam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 To ti je lekcija za ubuduće. Uvek stavi auto save i 3 rolling save file. Ali sačekaj još malo, možda će se još neko javiti u ovoj temi mada iskreno sumnjam da možeš da povratiš sejv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Isti problem.....imam jos nekih sejvova isto od te karijere ali od pre 5 dana dali mogu nesto da napravim??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted January 26, 2011 Author Share Posted January 26, 2011 nikako ne možeš da pokreneš taj sejv,ja sam pokušavao sve i svašta i ništa nije uspelo.problem sam rešio tako što sam slučajno našao neki stari sejv za koji ni ja nisam znao da postoji,ali sam morao ponovo da odigram preko 30 utakmica,jedina dobra stvar je to što su mi rezultati bolji nego prethodnog puta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Isti problem.....imam jos nekih sejvova isto od te karijere ali od pre 5 dana dali mogu nesto da napravim??? Nastavi te druge sejvove. Izgubićeš 5 dana što i nije toliko strašno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Vec sam nastavio i opet sve isto kao i prosli put dali mi otkaz u jedan klub posto mi istekao ugovor i ja otisao u ovaj drugi i vec sam stigao do datuma do kog je bio onaj drugi sejv...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Save-Load. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Save-Load. može sa reći da jeste,ali to mi nije bila namera,to je bio jednini način da nastavim. ja sam i prvog puta obezbedio titulu 4-5 kola pre kraja šampionata,jedina razlika je što sam sada stigao do 1/4finala lige šampiona a prethodnog puta do 1/8.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Znam brate , šalim se. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Ovaj problem se desava kada sejvujete game i onda izadjete skroz iz FM-a i onda iz nekog drugog razloga restartujete.A ako restartujete dok ste jos u tom sejvu onda ce vam ocitati od zadnjeg sejvovanja... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
najbolji samm Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 ljudi imam isti probelm imam perfektnu sezonu sa realom i ukljuceno mi je 3 rolling save ali od ova dva ostala kasne za ovim 4 puna mjeseca :( imal ikakav nacin za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LekicGrobar Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Evo mog problema: Sejv mi je radio najnormalnije,sve je bilo okej,uvek imam dva komada(jedan original i jedan "bekap")..reinstalirao sam windows,naravno sejvove sacuvao na flesci,i kada sam reinstall windows ,i intall fm,nisam uspeo da pokrenem sejv..ne izbacuje mi "not be loaded",nego jednostavno stane na pola... da li je mozda problem sto sam proslog put aima slike igraca,dresove?ima li razlike? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts