Necinho™ Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Plan rada - Takticki tim FMBalkan 2011 http://www.dodaj.rs/f/2/qS/1PdmJCoC/logotakticar-1.png Projekat #2: TT taktika Početak: 17.01.2011. Princip rada: 11 pozicija na terenu, u formaciji koju članovi foruma glasanjem odaberu. Članovi taktičkog tima odrađuju svaku poziciju zasebno kako ono smatraju da treba. Svaka od njih se tekstualno predstavlja na forumu do najsitnijih detalja (moguće je ostaviti i slike iz igre). Potom se svaka pozicija ubacuje u jednu jedinstvenu taktiku. Dobitna taktika je - TT taktika, oficijelna taktika FMBalkan foruma. Princip biranja pozicija: članovi taktičkog tima mogu da biraju poziciju/pozicije koje će predstavljati i to učiniti u za to određenoj temi. Svako će praviti svoju poziciju kako želi i bez obzira na to kako su ostali radili druge pozicije. Rok završetka: 30.01.2011. http://www.dodaj.rs/f/2/qS/1PdmJCoC/logotakticar-1.png Projekat #3: Taktički dueli Početak: 01.02.2011. Princip rada: Članovi taktičkog tima se dele u dve grupe i to žrebom. Oba tima dobijaju svoje zadatke (tim sa kojim rade i formacija u kojoj rade). Timovi završavaju svoje taktike u predviđenom roku i predstavljaju ih u predviđenoj temi. Online dvomečom se taktike testiraju i pobednička taktika je ona koja ostvari bolji rezultat u dva meča. Po jedan član oba tima će igrati tim taktikama i u tom predviđenom klubu dvomeč. Zavrsetak: 15.02.2011. http://www.dodaj.rs/f/2/qS/1PdmJCoC/logotakticar-1.png Trenutni clanovi Taktickog Tima: Necinho™ Juanes FλβιØ™ Sale92 Stefanpfc bojan95 Zahvalnost bivsem clanu za pomoc u UEFA Projektu Mati132 http://www.dodaj.rs/f/2/qS/1PdmJCoC/logotakticar-1.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Ja sam za ovo drugo oduvijek , to je trebalo i ranije , što sam htio tebi Necinho da pomognem , ali je bio uzaludi pokušaj.Tako da moj je 3# Projekat' :: P.S Svi smo moderatori koji smo u Tac.Teamu. :mafia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Ja sam za ovo drugo oduvijek , to je trebalo i ranije , što sam htio tebi Necinho da pomognem , ali je bio uzaludi pokušaj.Tako da moj je 3# Projekat' :: P.S Svi smo moderatori koji smo u Tac.Teamu. :mafia: Stvarno zanimljivo Cak sada imamo i plavca I sada samo da kazem, ako sam nekoga iz taktickog tima zaboravio da napisem, nek se javi, nije namerno. Bice jos projekata kada ova dva, tacnije ova 3 prodju, sve u svoje vreme :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Imate moju podrsku i potrudicu se maksimalno da pomognem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 zasebno kako ono oni* :: Sad cu ja da se prijavim tamo u Burzi pa me primite ako hocete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Imate moju podrsku i potrudicu se maksimalno da pomognem. Takođe :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Takođe :: Naravno znate da imate i moju. Takodje bih se slozio a to sam vec rekao da je tt taktika jako zanimljiva ideja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Znam ja vec sve to Sutra cu verovatno poceti da otvaram sve vezano za projekat u novom boardu, pa cete se sa svime upoznati i sve to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creep Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Znam ja vec sve to Sutra cu verovatno poceti da otvaram sve vezano za projekat u novom boardu, pa cete se sa svime upoznati i sve to... Ako će ti zatrebati pomoć negdje,reci :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Ako će ti zatrebati pomoć negdje,reci :: Naravno, imacu to u vidu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Takođe da pomognem , takođe i za pomoć' :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ja mislim da ti trebas da izaberes 1-2 posla koja ces raditi i da samo to radis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ja ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ti, bolje radi u jednom timu i na taj tim se skoncentrisi, a ne ovako rastrzan na sve strane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 A volio bih da pomognem svakom timu , kad budem imao vremena , tako i u ovom. Ali eto , u svakom slučaju hvala na savjetu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 racunajte na moju pomoc :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Ti, bolje radi u jednom timu i na taj tim se skoncentrisi, a ne ovako rastrzan na sve strane... Slažem se sa ovim. Odredi koji bi ti tim bio prioritet i tu prvo odradi obaveze a u drugim ako ti vreme i škola dozvole. Ovo pričamo za tvoje dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 I ja se isto slazem mislim znam kako je tesko skoncentrisati sa na vise timova a ne zapostaviti jedan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Ma kada imam vremena i kada mi je dosadno , volim pomagati timovima , ali ako vi odlučite onda. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Nećemo mi ništa odlučivati. Ti odredi koji ti je glavni tim i to ti je prioritet i za to nećeš imati izgovor da nemaš vremena. Za druge timove odradi slobodno šta hoćeš pošto završiš ono što ti je prioritet. Kad nakupiš obaveza u 2-3 tima i krene ti škola teško ćeš sve moći da postigneš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 Nećemo mi ništa odlučivati. Ti odredi koji ti je glavni tim i to ti je prioritet i za to nećeš imati izgovor da nemaš vremena. Za druge timove odradi slobodno šta hoćeš pošto završiš ono što ti je prioritet. Kad nakupiš obaveza u 2-3 tima i krene ti škola teško ćeš sve moći da postigneš. Bas sam nesto slicno poceo da pisem... Sve ti je skipi rekao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Nisam u toku,danas nisam bio na forumu imao neke goste i tako. Pa ako nesto treba pomoci samo mi javite na PP da odradim, posto sad i nemam vremena za listanje tema. Moram jos i TW da odigram i imam nekih obaveza, pa da mi se ne desi da nesto propustim,a trebao sam odraditi javite mi. Znam za ova 2 nova projekta, prvo mislim da ide ono oko taktike,uzmite sebi pozicije,pa meni sta ostane ja cu odraditi.Ipak sam ja tu tek dosao pa tako vi imate prednost :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 Nisam u toku,danas nisam bio na forumu imao neke goste i tako. Pa ako nesto treba pomoci samo mi javite na PP da odradim, posto sad i nemam vremena za listanje tema. Moram jos i TW da odigram i imam nekih obaveza, pa da mi se ne desi da nesto propustim,a trebao sam odraditi javite mi. Znam za ova 2 nova projekta, prvo mislim da ide ono oko taktike,uzmite sebi pozicije,pa meni sta ostane ja cu odraditi.Ipak sam ja tu tek dosao pa tako vi imate prednost :: ovde se prijavi http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4879.0 vidi sta je ostalo od pozicija...mislim da listanje tema ne oduzima vise od 30 sekundi...nema veze sto si nov, uzmi nesto i uradi ovih dana... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 racunajte na moju pomoc :: Dobrodosao,nadam se da ces biti uspesan ::!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts