miljann995 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 jel ima i za ovaj fm save od dosta sezona, posto znam da je to bio ''hit'' na fm2010. Neki englez je ostavio fm na holiday, i kad se vratio sa kraceg putovanja bila je 2200. godina pa jel ima neki bas bas dugacak sejv za jedan'esticu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Imas onaj moj, nije toliko dugacak, ali je bolji. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miljann995 Posted January 13, 2011 Author Share Posted January 13, 2011 skinuo sam onaj sejv, a skidam ti i kapu, ono je strasno... :cast: al interesuje me, ono, posle 200 godina, koji timovi su propali, koji su postali najjaci, i to..to ja obozavam da gledam :: p.s. koliko ti je vremena trebalo za onaj sejv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Zlatane, lijepo te molim da ako nemaš nešta smisleno, konstruktvino i pametno za napisat da se suzdržiš pisanja u ovom podforumu, inače će ti svaki slijedeći post biti brisan. Hvala. edit: Bio si upozoren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran1988 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Evo ovdje diskutujte o Sejvovima... ima ko kakav dobar save za partizan da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4865.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4270.0 Zorane eto skini ovo. Samo idi na resign sa cz i povuci Paula iz igre a onda ti preuzmi Pfc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ja imam jedan save sa Melilom (treca spanska liga) 2021 godina doveo sam ih do jednog od kvalitetniih klubova u prvoj ligi i sa Zvezdom 2017...Ako nekog interesuje zakacicu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 zakaci [mod]Nema potrebe citirati post neposredno prije svog![/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 I ovaj sa Zvezdom ili samo sa Melillom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ma okači oba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Kačim cim stignem...Posto nisam kuci vec nedelju dana... :bo: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villa7 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 el ima netko da ima s Dinamom Zagreb negdje 2,3 sezona,neda mi se ispočetka kretat,ajd neka okači netko ako ima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ovo je dosta kasnije od druge-treće. http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=5631.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villa7 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 vidio sam taj,odličan je,ali predaleko mi je to...ono htio sam početak,al da nemoram počet,nekak mi se neda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Odeš na holiday par sezona i problem riješen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villa7 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 najbolje da..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Spremam vam nesto vrhunsko, sejv sa Brann-om iz Norveske, 2020. godina, osvojena Liga Sampiona, realno, nije preterano jak tim, ali super je sejv, lagana dominacija u prvenstvu, i zestoka borba u evropi, okacicu sejv kad ne budem vise imao inspiraciju da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts