Tito Ortiz™ Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Liverpool F.C Skin [hs width=400 height=300]http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads/menu1_0nH.png[/hs] [hs width=400 height=300]http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads/kev%20naylor%20(news_%20inbox)-4_7l6.png[/hs] Download možete naći ovdje Preuzeto sa : Fm-Base.co.uk Autor : Kevnaylor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Aaaaaaaaaaa... My eyes hurts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Lepo...koristicu ga jer sam Liv'pool fan,al ova crvena je drecava brate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Ma boli me k***c iskreno lol Ovo je samo za Paula. ::love:: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Gledaš u ovo 10 minuta i ima da oslepiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Paulove oči neće oslijepit' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Ovaj nema ukusa za boje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Promijenite bg , pa neće čovjek plavu stavljat' jeste da je svijetla baš i da bije za oči , al' to im je klubska boja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Jaoo jadne boje jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Jadan je i klub!!Giggsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Jadan je i klub!!Giggsy Koja je svrha komentara?Suzdrzi se spama,pricamo o Skinu a ne o klubovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Jadan je i klub!!Giggsy Mogao bi malo da smiriš svoje fanatičke sposobnosti , navijaj za svoj klub , druge ne diraj.Ugledaj se na ostale članove. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Mogao bi malo da smiriš svoje fanatičke sposobnosti , navijaj za svoj klub , druge ne diraj.Ugledaj se na ostale članove. :: Rekao mu Bojan ako nisi vidio. Hocemo mu sad svi govoriti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 12, 2011 Author Share Posted January 12, 2011 Šta fali jer sam i ja ovo otvorio i dao upozorenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Skin je odvratan po mom misljenju, jer cete ostati slepi pored njega, ali smirite malo hormone. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Jadan je i klub!!Giggsy Preterujes sa svojim navijackim ispadima. OK je da volis Mancester, ali zna se gde je mesto tome, imas specijalan navijacki podforum. I licno mislim da je glupo da ti se svaki post svodi na Mancester Junajted, a ti sad vidi sta ces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 od sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Nije cilj ni da ne pises nista, ali ako ti se ne svidja klub, odi u Navijacki pdf koji sluzi za to. Mogao si da prokomentarises da ti se ne svidja i niko ti nije zamerio, ali ovakvi komentari su krajnje glupi. Nemam nikakva osecanja prema ovom klubu, ali sam prokomentarisao na temu skina, jer su boje stvarno ubitacne, ovo jedino ako zelite da se otarasite FM-a, najbolji nacin je ovaj Skin. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Au kolko je los skin, tek sam sad video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Za ovaj skin bi mi trebalo jedno pola sata-sat da napravim, ovde su promenjene samo 3 stvari gore ovaj button za cont. malo pocetni meni i ovaj bar levo od continua crveni, ostalo je crni default skin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 I ja sam fan Liverpoola ali ovo je bas njesra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Za ovaj skin bi mi trebalo jedno pola sata-sat da napravim, ovde su promenjene samo 3 stvari gore ovaj button za cont. malo pocetni meni i ovaj bar levo od continua crveni, ostalo je crni default skin Svaki skin do sada se ne razlikuje previse od defaulta :: To jest na vecini skinova koji su izasli razlikuju se samo 2-3 stvari od crnog defaulta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Jedino steklo i onaj 2007 skin se razlikuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Steklo je previse kompliciran za mene jednostavno nisam navikao na to dok mi se onaj 2007 najvise svida Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Neue 2 najjaci skin ikada, i ne lici na default. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts