luka2808 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Dragi ljudi, trebam malu pomoc, pa tko ima volje, i tko zna neke interesantne informacije, mozda iz iskustva vec, da mi kazete neke zanimljive informacije vezane uz koja formacija najbolje pali kod njih, ja preferiram 442 ili 442 diamond, ali cekam i vase prijedloge! i stvari vezane uz neke bitnije igrace, npr. kako postaviti Aguera, Camacha, i takve stvari Inace volim sam otkrivati te stvarcice, ali sad me bas zanimaju vasi prijedlozi. unaprijed hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Ja bih sa njima igrao 4-4-2 sa klasicnim krilima (mr i ml). Mozda im treba jedan kvalitetan stoper i jedan mc sa malo vise izrazenim napadackim sposobnostima. U napadu imaju sve same ubice. Aguero bi trebao da bude poacher zbog brzine a Forlan da mu bude podrska, tj. da stane na loptu i odluci sta ce, dali da je prosledi nekom ili da sam zavrsi akciju. Kamaca treba forsirati jer se razvija u bruka dobrog igraca. Mislim da bi i Rejesa trebalo forsirati po levom krilu posto ima i solidnu brzinu i lepe ocene za tehniku i mogao bi da bude jedan od boljih asistenata. To je nesto ukratko. Po meni je najvaznije dobro podesiti PI. Ukoliko to odradis dobro i podesis OI pred pocetak meca zavrsio si 60% posla i posle samo po potrebi korigujes igru uz pomoc touchline instruction. Ako ti treba taktika za njih ti javi i napravicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Hvala puno! Da, jedan dobar stoper, ali i DR mi treba definitivno! a za MC razmisljam o Badelju! Pa rado bih poslusao tvoj prijedlog taktike, ako nije tesko, nije zurba ali ako je moguce, zasto ne! Hvala puno, i slusam dalje prijedloge! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 grigera ti je dobar dr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Bice nesto za koji dan. Uradicu ti taktiku sa svim PI i objasniti zasto sam to uradio. Ako ti jos nesto treba ti trazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 stvarno puno hvala, za DR-a u uzeti Ansaldija, Cleber Santanu sam stavio na transfer listu jer imam 3 non-EU igraca, a on je medju njima.. Assuncaoa cu ostaviti, i naravno Aguera da li mozda neko zna hoce li Aguero i Assuncao ubrzo dobiti spanjolsko drzavljanstvo jer obojica vec imaju odradjene dane, samo "wait-aju paperwork"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Dobice sigurno veoma brzo. Kad se to desi dobijas jos dva mesta za non eu igrace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Da, znam, to jedva cekam, jer ako uzmem Ansaldja, nemam mjesto za Badelja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Jel mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Nek ostane ovde posto u taktikama nece moci da je vidi. Procitaj ono sto sam tamo napisao i ucestvuj u tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 http://img269.imageshack.us/img269/8500/catlticomadridsadqv.th.png Evo SS-a momcad, tu su vec Ansaldi i Badelj, hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 jedno pitanje jeli ovo ansaldi iz rubina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 On je,ali njemu prirodna pozicija je levi bek,ali mislim da ce se snaci i na desnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Da, Ansaldi iz rubina, i da, lijevak je, i bolje mu lezi lijeva strana, ali je jako dobar i na desnoj, DR mu je isto natural position! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 , postavio sam aguera na poachera, ali ne ide mu bas.. sad sam ga stavio na omplete attacker, i malo je bolje, ali to jos nije to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Probaj Advanced... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Budem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Pa po ocenama mislim da bi bio savr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 A da i ja mislim isto, ali eto, kao poacher, u nekih 7-8 utakmica mi je zabio 2 gola.. sto je za aguera (bar ja mislim) jako malo.. Zato sam otvorio ovu temu, radi ovakvih stvari koje mogu pomoci i drugima a i meni Hvala puno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 U zimskom prijelaznom roku cu definitivno dovesti jednog stopera (DC) jer mi je neophodan, i ciljam na neke mlade igrace, dobio sam budzet od 45 mill, ali naravno ne zelim potrositi sve pare, isao bih maximalno do nekih 20 mill u nekom extremnom slucaju, ja sam vec bacio oko na Kjaera i Sakha, dali tko zna za koliko se Sakho moze dovesti, a i slusam prijedloge za neke druge stopere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Koga god da dovedes od njih dvojice,neces pogresiti,mislim da mogu obojica za manje od 20 miliona da se dovedu... p.s. kako igra aguero,jesi resio problem s njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 a malo bolje je, ali mislim da to jos nije to nadam se da bude dobro! budem definitivno probao dovesti jednog od ove dvojice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Ja bih probao Sakhoa. Dečko će ti biti stub odbrane u narednih 10 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Ja sam dovodio Kjaera u Napoli i nije se ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 13, 2010 Author Share Posted January 13, 2010 Hmmm, nije ni to losa ideja.. Stvarno puno hvala na savjetima, jos cu malo razmisliti, pocetak je 11. mjeseca, pa imam jos malo vremena, pa javim kaj napravim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts