milosizpisara™ Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 LLM Diskusija Tema samo za priču o LLM Karijerama i Izazovima. Ne spamajte druge teme,sve što vas zanima pitajte ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Realno to bi trebalo igrati jedno 100 sezona Da si rekao 2mil onda i nekako za 25sezona bi se moglo uraditi Moze i ranije.Meni su na pocetku dali VELIKIH 16k,a ja sam im obecao da cemo se boriti za opstanak.Npr. udjes u LS,prodas par igraca i eto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Mozda je realnije 10,ili cak i manje,jer treba dosta vremena a i smorilo bi ljude nakon par sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Evo posto sam dosta postovao u temi LLM(sve ukupno),odlucio sam da batalim Sumadiju i da krenem izazov sa Bezanijom.Bolje je tako,jer ako ne krenem ja da igram,koji sam zaljubljen u LLM i koji sam najvise pisao ovde,sta ocekivati od drugih...Hocu da pomognem,kako bi oziveli ovaj deo foruma i da imamo vise LLM igraca.Postovacu sva pravila,koja ja napisao Zeka :: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 cenim tvoju ljubav prema LLM-u,al nismo jos objavili Izazove večeras ćemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Moze i ranije.Meni su na pocetku dali VELIKIH 16k,a ja sam im obecao da cemo se boriti za opstanak.Npr. udjes u LS,prodas par igraca i eto . Sa Zvezdom u 5 sezoni 10mill TB, a zarada od prodaje igraca ogromna. Najvise sto sam dao za kupovinu je 5miliona na 48mjeseci. Kupim igraca za 250k evra i prodam ga na polusezoni za 1,5mill evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 cenim tvoju ljubav prema LLM-u,al nismo jos objavili Izazove večeras ćemo. A ja mislio da vaze oni izazovi.Ajde pozurite,hocu da igram . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 5, 2011 Author Share Posted January 5, 2011 Pregovaramo na msn,stize za 15 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 ovde slobodno komentarisite sta mislite o izazovima,sutra cemo zeka i ja postaviti jos 3-4 izazova tako da imate i temu gde mozete predlagati izazove,slobodno pisite.Sutra ide,kao sto sam rekao jos 3-4 izazova pa onda opet tura od 10 izazova dolazi posle izlaska peca 11.3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 danas nastavljam Nk zagora unesic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Lepo pises samo poksaj jos malo opsirnije . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Jesam mod al pocinjem sa Radnickim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Da li da krenem sa Partizanom BB ili Queen's Park??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 QP moj predlog...veceras ce biti jos 2-3 izazova i to je to do patcha..Ja krenuo sa Partizanom,vise mi se svidja cilj od Radnickog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 QP moj predlog...veceras ce biti jos 2-3 izazova i to je to do patcha..Ja krenuo sa Partizanom,vise mi se svidja cilj od Radnickog. Ne znam krenuo bih sa Partizanom,jer hocu malo nas LLM da igram,ali mi se ne svidja ovaj klub,zato sto su pozicije,godista,ocene...sasvim ne tacne i naravno zbog imena kluba .Ipak verovatno krecem sa njima,zato sto poznajem u RL sve igrace. Ajde da vidimo jos te izazove veceras,pa da definitivno odlucim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 7, 2011 Author Share Posted January 7, 2011 Veceras ce stici najverovatnije treca Belgijska liga i Treca Hrvatska liga,ako ti se to ne svidja kreni odma sa Zvezdom BB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Veceras ce stici najverovatnije treca Belgijska liga i Treca Hrvatska liga,ako ti se to ne svidja kreni odma sa Zvezdom BB. Vazi .Krecem malo kasnije,sad da vidimo ko je bolji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Veceras ce stici najverovatnije treca Belgijska liga i Treca Hrvatska liga,ako ti se to ne svidja kreni odma sa Zvezdom BB. super :cast: :cast: :D :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Mislim samo da bi trebali ubaciti kod svakog izazova koliki je transfer budzet od klubova... A mene zanima upravo koliki je transfer budzet od CZ Jene,R.F.C. de Liege,Parisa FC ako neko zna bar od nekog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Uglavnom ti je svuda od 0-10k. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ufff to je bas malo al sta je tu je sta mi predlazete od ta 3 kluba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaj Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Jenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Jenaaa :kee: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ok ubedili ste me pocinjem sa Jenom verovatno nego imam par pitanja posto nemam bas previse iskustva u llm-u citao sam pravila negde pise da je bitna baza na kojoj se igra negde ne? Drugo gde da vidim koliko sam puta sacuvao i da li treba svaki save dostaviti modu? Trece koliko liga smem da ucitam odnosno jel bitno koje su? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ok ubedili ste me pocinjem sa Jenom verovatno nego imam par pitanja posto nemam bas previse iskustva u llm-u citao sam pravila negde pise da je bitna baza na kojoj se igra negde ne? Drugo gde da vidim koliko sam puta sacuvao i da li treba svaki save dostaviti modu? Trece koliko liga smem da ucitam odnosno jel bitno koje su? 1. Oficijalni pec samo, bez editor dodataka. 2. FM - Game Status. 3. Nije bitno, samo da je ucitana 3. Nemacka. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts