dex6® Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Dragi moji, ovim putem apeliram na vas da tijekom pisanja svojih prica/karijera kotistite hs mod umjesto img moda. Pitate se zašto? Odgovor je vrlo jednostavan. Kada je slika postavljena u img modu i želim ju povećati ona se poveća, ali desni dio slike se ne vidi, a slider pomoću kojega mogu pomaknuti tu sliku se nalaz na dnu posta. Veliki problem se javlja sa dugačkim postovima i slikama na početku posta. Nadam se da razumijete moje probleme, kao i probleme svih korisnika preglednika Chromea, Opere, Firefoxa, a možda i ostalih preglednika. Unaprijed vam hvala na razumijevanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Ja sam imao veoma losa iskustva sa pisanjem svoje karijere.Naime zeleo sam napisati karijeru na 10tak strana sa kompletnim opisom tima i gradica u kojem tim igra,ali cim sam poceo pisati o uspesima ljudi su krenuli da me"hejtuju" i nazivaju chiterom.Nazalost sam temu zakljucao iako jos uvek igram sa istim timom.Molio bih clanove foruma da shvate kako je nazivanje nekoga chiterom jednako nazvati istu osobu lazovom i prevarantom sto je cin uvrede iste osobe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Meni je osobno to pohvala kad me netko naziva cheaterom jer ja znam da mi je savjest čista, a napravio sam uspjehe kakve ti koji me prozivaju nemogu napravit ni za 100 godina. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Ja sam imao veoma losa iskustva sa pisanjem svoje karijere.Naime zeleo sam napisati karijeru na 10tak strana sa kompletnim opisom tima i gradica u kojem tim igra,ali cim sam poceo pisati o uspesima ljudi su krenuli da me"hejtuju" i nazivaju chiterom.Nazalost sam temu zakljucao iako jos uvek igram sa istim timom.Molio bih clanove foruma da shvate kako je nazivanje nekoga chiterom jednako nazvati istu osobu lazovom i prevarantom sto je cin uvrede iste osobe. ako nisi koristio FMTRE,GS ili load/save tj. nisi varao nema potrebe da se osvrćeš na komentare drugih članova foruma... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts