Necinho™ Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 FC Manchester United=UEFA Champions League Projekt http://www.dodaj.rs/f/2h/bI/2oGHSs2/1/680.png FC Manchester United je fudbalski klub iz Mancestera i predstavlja najveci tim u svom gradu. Najveci derbi igra protiv gradskog rivala Mancester Sitija. Najtrofejniji je engleski klub uz Liverpul i ubedljivo je najbolji od kada je ustanovljena Premijer Liga 1992. godine. OFANZIVNA TAKTIKA Formacija i sastav ekipe [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/x/Ta/2ejCOvW/manchester-united-man-ut.png[/hs] Napadacka taktika je u formaciji 4-4-2/4-2-4 u zavisnosti od ugla gledanja. Cvrsta odbrana sa ofanzivnim Evrom na levom beku i stoperskim tandemom snova u sredini odbrane. U veznom redu se apsolutno koriste sve prednosti svakog od igraca. Flecerova snaga i izdrzljivost je pretocena u ball winning midfieldera a Skols koristi svoje iskustvo i znanje u obavljanju ostalih poslova na terenu, kako u ofanzivi tako i u defanzivi. Na desnom krilu je Valensija a na levom je jos ofanzivniji Nani koji se pridodaje napadackom duu Berbatov-Runi. Berbatov je defanzivniji od njih dvojice i prikljucuje se sredini ali je podjednako opasan kao Runi. Player Instructions GK - goalkeeper - defend DR - full back - automatic DL - wing back - automatic DCr - ball playing defender - stopper DCl - ball playing defender - cover MCr - ball winning midfielder - support MCl - central midfielder - attacking AMR - winger - attacking AML - inside forward - support STr - deep lying forward - attacking STl - poacher - attacking DEFANZIVNA TAKTIKA Formacija i sastav ekipe [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2G/Dg/337Hr1c/manchester-united-man-ut.png[/hs] Ova taktika je u predstavljena u formaciji 4-2-3-1. Intrukcije igracima su manje-vise uglavnom iste, a Park, koji je novitet za razliku od prve taktike, je iza Runija i igra dosta ofanzivno. Razlike u odnosu na prethodnu formaciju su sto ekipa igra malo uze ali i brze. Nani na levom krilu je jos ofanzivniji dok su uloge Flecera i Skolsa maltene zamenjene. Skols igra defanzivnije dok su Fleceru instrukcije razlicite samo zato sto igra ofanzivnije od Pola. Evra nije toliko ofanzivan i posveceniji je odbrani dok je tandem stopera nepromenjen kao i njihove instrukcije. Player Instructions GK - goalkeeper - defend DR - full back - automatic DL - full back - automatic DCr - ball playing defender - stopper DCl - ball playing defender - cover MCr - central midfielder - attacking MCl - central midfielder - support AMR - winger - attacking AML - inside forward - attacking AMC - attacking midfielder - attacking STc - poacher - attacking Obe taktike mozete da menjate stalno dok je druga preporucljivija kada igrate sa malo laksim rivalima. Opet, mozete ih menjati i po broju veznih ili ofanzivnih igraca koji su odmorni jer ako ste u nedostatku spiceva, stavite drugu taktiku i slicno. http://www.dodaj.rs/f/2/qS/1PdmJCoC/logotakticar-1.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Svaka čast! :cast: Odlično naperdujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Bravo necinho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 svaka čast sefe jos malo i gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Bravo Necinho , odlično! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 sto sve pises kako se cita ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Ovo je balkanski forum, znači da tu ima članova iz Bosne, Srbije, Hrvatske,... I svatko od njih piše svojim jezikom, tj. pravopisom. Pošto je Necinho član iz Srbije, on piše po srpskom pravopisu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 sto sve pises kako se cita ? ne razumem bas...msm navedi mi neki primer, ne znam na sta mislis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 Vjerovatno misli na ovo Runija, Flecera, Skolsa itd..... ali objasnio je sve dexx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ovo je balkanski forum, znači da tu ima članova iz Bosne, Srbije, Hrvatske,... I svatko od njih piše svojim jezikom, tj. pravopisom. Pošto je Necinho član iz Srbije, on piše po srpskom pravopisu :: kralju moram te ispraviti nije bosna nego bosna i hercegovina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Mislim da je i on u školi učio o susjednim državama i zna da se zove Bosna i Hercegovina, ali žargonski vjerovatno govori Bosna Tvoj post smatram SPAMOM, pa pogledaj šta te sljeduje Kazneni poeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ovde pisete o FM-u, a ne o imenima drzava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Mislim da je i on u školi učio o susjednim državama i zna da se zove Bosna i Hercegovina, ali žargonski vjerovatno govori Bosna Tvoj post smatram SPAMOM, pa pogledaj šta te sljeduje Kazneni poeni mojne mi spam odmah . zivim u bih u starmou i samo kazem da mi smeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ajde brate. Piše svako kako oće i kako liže i mirna Bosna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Ajde brate. Piše svako kako oće i kako liže i mirna Bosna. mojne mi to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 mojne mi to ako nemas komentar vezan za taktike manchester uniteda, zaobidji temu, spam se kaznjava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 ako nemas komentar vezan za taktike manchester uniteda, zaobidji temu, spam se kaznjava... svidja mi se taktika . kakve rezultate ostvarujes i kako ti igra nani ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 svidja mi se taktika . kakve rezultate ostvarujes i kako ti igra nani ? ne igram sa mancesterom, ovo je bilo pravljeno za projekat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Omg lepo se vi ispricaste ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Zašto je Scholes ovdje na screenu defanzivan a u taktiki je ofanzivan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts