Dino151 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 EE,oce sejv,ide mi dobro igraj diamond ili 4-1-2-1-2 i Leroy fantastican igrac,dobio sam Lyon u gostima 3-1. i fala na sejvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Posto je Dino vec razradio save, onda ja necu.Samo Dino opisi mu malo bolje sve to i ko gde da mu igra i kako da igra na toj poziciji. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Dobro si dovodio transfere,golman je romero,kraljina. lijevi bek,aogo, odlican za sad stoperi mangane i juhas, za sad meni su okej. desni bek. renan i zabaleta. zadnji vezni. mozda previse i ih ima, to cu kao tajnu sacuvat, srednji ja koristim romarica i deforura, kranjcar am i napad fred i neymar. lijepa ekipa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 hvala na pohvalama ti kad stignes stavi ss-ove :: :: P.S. Na svakom sejvu napravim dobru ekipu ali se uvjek slabo slazu osim u Pro Patriji gdje su odlicni :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Tesko je izkemijat dobro ekipu,ss cu staviti na polusezoni.. nisam nikog jos dovodio,ali jedan detalj,kad sam dosao vidio sam 72 igraca pod ugovorom,sad ima 38. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 evo naso sam i ja jednu dobru taktiku pa cu sa njom pokusat igrat , ti mi javljaj kako ti ide ako nije problem , kolko si igro prvu utakmicu s evertonom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 0-0 besitkas 4-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Saljite to u Privatnim porukama, nije vise tome ovde mesto. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Evo ja sam novi clan na vasem forumu inace aktivno sam igrao FM jos od FM 2009 i imam problem sa taktikom.Igram sa Partizanom imam rusku verziju FM 2011.Moj problem je kad igram protiv jakih klubova moji igraci su bolji ali protiv losijih timova katasrofa primim po 2 do 3 gola.Pa sam hteo da vas pitam koja bi mi taktika najbolje legla a evo vam moj sastav tima: GK Radisa Ilic, Zivko Zivkovic Stoperi: Stefan Savic, Marko Jovanovic Bekovi: Aleksandar Lazevski, Miljkovic, Vojislav Stankovic,Kizito Zadnji Vezni: Medo,Radosav Petrovic Vezni: Sasa Ilic,Moreira,Fejsa Krila: Tomic,Bogunovic,Davidov,Iliev,Babovic Napadaci: Boya, Scepovic,Cleo,Zubya,Diarra,Washington E da imam jos jedan problem izvinjavam se zato sto znam da skrecem sa teme.Retko mogu da prodam igraca kad stavim i nekog ko je sjajan igrac niko mi nenudi da hoce da ga kupi a kad udjem u njegov transfer pise da su neki mnogi zainteresovani onda ja spustim cenu igraca za prodaju ali opet nista mozda trebam sa drugim klubovima da pregovaram hvala ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Imaš samo dva štopera u celom timu? Po meni bi ti onda odgovarala neka formacija sa samo 3 igrača pozadi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Nabavi "normalnu" verziju FM-a, ako si u mogucnosti. Kad hoces da prodas igraca idi na Offer to clubs i trazi odredjenu sumu, neka ponuda tad mora da stigne sigurno. Sto se taktike tice neka bude ovako, i prebaci Nastasica u prvi tim ili kupi jos jednog stopera: Z. Zivkovic Stankovic - Savic - Jovanovic - Miljkovic Petrovic Ilic- Medo - Moreira Iliev (AML) Tomic (AMR) Cleo ST TI: http://www.dodaj.rs/f/2o/lE/4dn13qqF/ss.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Pozdrav.....trebao bih duty za napadaca u formaciji 4-2-3-1 u kojoj mi je amc advanced playmaker, aml i amr su mi winger attack, a napad mi igra hulk....nikako ne zabija golove....koji duty da mu stavim?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Complete Forward jesi li probao? Kad imam jednog napadača obično stavljam Complete Forward i solidno se pokažu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Pardon....aml i amr su mi inside forward attack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Probao sam complete forward attack, ali ne zabija!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 A Target Man-Support? Ili možda da probaš njega da postaviš na krilo a u napad da staviš nekog drugog igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Probao sam...ali ne zabija....da ga stavim na krlo...onda bi mi u napadu igrao Gabby Agbonlahor, a on ima jako los finishing....pa tako da nezz bas....zelim da mi glavni igrac u timu bude hulk....posto ima sjajan dribling, dosta je brz, dobar sut ima...mislim da bi mi mogao vuci klub do kraja.....inace igram sa Aston Villom....kupio sam jos Milana Badelja koji mi igra Amc i dobar je,pored njega je aml ashley young i amr bernard mendy, iza njih su dva mc-a....nigel reo coker i stiliyan petrov. U obrani su mi dl- warnock, dc-collins, dc-dunne, dr-young, gk-friedel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Probaj Advanced Forward ili Deep Lying Forward ili probaj da mu staviš Creative Freedom na max,nemam baš nekih ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Ok...probat cu, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucz Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Poceo sam sa Midlsbrom ovaj zadnji petch imam.I imam jedan problemcic.Nemam apsolutno nikakvu ideju, kakvu taktiku da furam.Imam 2 solidna spica, ali imam jako losa krila, pa mi treba pomoc oko taktike.Dal da igram sa krilima, ili da furam neku taktiku bez krila.Ili da igram sa jednim spicem, ili sta... http://www.dodaj.rs/t/33/gN/29PGthL7/midlsbro.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 4-1-2-1-2 igraj ili jednostavno romb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Može mala pomoć? Dakle napravio sam taktiku, rezultatima u dosadašnja tri prijateljska susreta sam prezadovoljan ali se promašuje dosta CCC. Pa me interesuje mogu li nekako da utičem na to da se više CCC koristi ili je to jednostavno što su još uvek u toku pripreme i tim nije uigran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Smanji tempo i povećaj time wasting. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 http://i.imgur.com/xEc1K.png kako ovo povecati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Jednostavno, moraš da učiniš da ekipa udje ozbiljno u utakmice sa slabijim rivalima. Moraš da igraš sa što jačom postavom i da im u toku Team Talk-a daješ do znanja da neće lako doći do pobede. Kad vode na poluvremenu, takođe moraš da im govoriš ono "Don't become compacent". Tako nešto. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts