ReBorN Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 e ovako : na najnovijem je patchu , doveo sam 4 igraca (Wendt,Masoud,Gulraiz,Isla) , nemam vise amauria , bio ozljedjen a velika mu placa pa eto vratio sam ga , ostala mi jos jedna prijateljska utakmica i to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Totenhem Premier Divizija media mi predvidja da budem 6 -Higly Ambition Nmg skreen shota nmg da objasnjavam zasto.. GK : David De gea Dr,Dl :M richards i Ricardo oliveira (regen) DC Dc : M dawon i R shawcross Mc Mc :Verratti (nekad modric) i Hudelstone aml amr: Bale lennon St st :Balotelli i akvafreska Konkurent za titulu Problem je sto mi odbranu igraju samo 5 igraca....Kad je kontra Krilima ne pada pamet da se priblize mom golu ni na 40 m a i verratti bleji na centru...Nema ko da mi zaustavlja kontre...Tako primim sve golove ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Sve zavisi da li igraš ofanzivno ili defanzivno, u kojoj igraš formaciji odnosno kakve si role postavio igračima...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Ovako Hudelstone igra Ball winning midfilder dok verratti Advanced playmaker (attack ) a ovaj defend ova dvojica krila mi igraju winger...Ja bih najradije igrao 4 2 3 1 sa 2 Defanzivna midfildera ali to je nemoguce kakve igrace imam...Uvek ce mi neko biti ljut... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Pa uvijek se taktika prilagodava igracima pa zato sam procjeni :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Nisam neki stručnjak za taktike tačnije nisam uopšte stručnjak ali od ovog menadžera pravim za svaki tim sam sebi taktiku i ne koristim tuđe pa kako bude bude. Pokušaću da ti pomognem pa ti javi dal ti je uspelo. Moj predlog ti je da izbaciš jednog napadača i da ga staviš na amc i da nastaviš sa jednim napadačem da igraš. Dakle gk, dl,dr,dc,dc,mc,mc,aml,amr,amc,st. E sada... Krilima prebaci inside forward (attack), prvom igraču iza napadača dakle amc stavi advanced playmaker (attack) a centralnim veznim (mc) stavi ball winning midfielder (defend) i box to box midfielder (support). Poželjno je da ovaj ball winning midfielder bude i neko ko može da igra na poziciji zadnjeg veznog. Recimo Huddlestone je vodeći kandidat za tu rolu. On igra podjednako dobro i na dm i na mc poziciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Imam problem. Spustio sam s ovoga ovdje posta taktilu, Link Do Posta: http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=5702.new#new .. e sad spustio sam jedan fajl koji ima ekstenziju ".tak" i zanima me kako da ga instaliram ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Tamo gde si ubacivao grafiku imaš i folder tactics. Ubaci tu. Posle ćeš u igri moći da učitaš tu taktiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Tamo gde si ubacivao grafiku imaš i folder tactics. Ubaci tu. Posle ćeš u igri moći da učitaš tu taktiku. Hval Skipper ali ako mi molim te mozes dati tocnu putanju gdje trebam da ubacim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Dao sam ti ja putanju u temi za tu taktiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja26 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Da li mogu da namestim da iz kornera centriraju samo onom igracu koga obelezim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Da li mogu da namestim da iz kornera centriraju samo onom igracu koga obelezim? Koliko sam ja upoznat, direktna naredba ne postoji, ali mozes npr da stavis tog igraca na prvu stativu, a da kazes da izodjac gadja prvu stativu. Isti slucaj i sa petercom i drugom stativom... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Treba mi jedna taktika za juventus, pa ako netko zna neka stavi pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Daj barem ss squada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Stvarno vise nema smisla. Postoji pravilo kako se trazi taktika na forumu. A evo ovde kako se to radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Utakmicu počinjem na Attacking i ne dominiram. Čak i teško dolazim do prilika. Ali kada stavom Overload i kažem "Take more risks" onda igram kao najbolja ekipa na svijetu i gazim sve pred sobom. Znam da će mi netko reć da cijelu utakmicu odigram na overload, ali mislim da je to bez veze. AI mi je vjerojatno pročitao taktiku pošto sam prvu polusezonu dominirao, a sad se, ajmo reći, mučim. Pa me zanima jel bi nekako mogao igrat pod Attacking kao pod Overload? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone666 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Uf, tesko pitanje. Ne znam koliko mogu igraci da ti izdrze da stalno celu utakmicu igras overload? Drugo poluvreme kad padne kondicija bi bio opasno ranjiv... Tesko se dominira attacking-om (mislim na posed/sutevi/%uspesnih pasova statistiku). Mozda pa probas da odredjene periode igras kontrolu kojoj ces da das neke ofanzivnije naredbe kao npr 'take more risks' i da nju kombinujes sa overload-om i attacking. Recimo: -Kod kuce kad igras odigras prvih 10 min overload, pa preseces sa kontrolom, da se u slucaju da ne das gol, protivnicki odbrambeni ne bi previse motivisali i da bi se tvoji konsolidovali. Ako povedes onda bacis na attacking, sa malo opreznijim 'shout'-ovima. Tako kombinujes do kraja. Ako ne uspes da povedes do 30. min, das im 5 min 'take a breather' pa opet 'overload'. Nesto slicno radis i drugo poluvreme. -U gostima ti nikako ne preporucujem attacking, jer ja sam cesto umeo da se opecem ako krenem napadacki u gostima s kim god da igram. Tu kontrola/kontre/overload kombinacija dosta dobro za mene radila. Nadam se da ovo moze da ti pomogne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Hvala, imam još par kola do kraja i ovo ću sigurno isprobat. Edit: Otkad sam počeo kombinirat mentalitet imam gol razliku 15:3 u 4 utakmice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Ne znam jel ovo prava tema da pitam, ali jel bi neko mogao posaviti PI za Borja Valeru, igra mi na MC Advanced playmaker i nikako da dobije veću ocjenu od 6,9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 može mala pomoć..igram s portom..koja bi mi bila dobra formacija... kada mi netko kaže formaciju i kada sredim stavit su screenshot pa će mi netko ako može napisat role za igrače hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Daj ss squada da vidimo koga si dovodio. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Luka ti si sređen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/683/dfsfs.png/ ako može TI http://imageshack.us/photo/my-images/219/futebolclubedoportosadp.png/ i ode ako mogu PI hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted May 26, 2011 Author Share Posted May 26, 2011 Nije dobar ss postavi dobre ako ti nije problem i odma dobijaš odgovor. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 početak s dortmundon,koju taktiku postavit da dobijen najbolje od tima ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts