unknown Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 nadam se da ga neću ureći, al moram da pogvalim ninisa. za sada je odličan. više ga viđam na terenu, uspro je da namesti 2 gola i 4 da da na 3 utakmice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 e sada ljudi treba mi vase misljenje nikada mi se ovo nije desilo nikako ne mogu naci taktiku sa kojom bi konstantno igrao dobro ne zelim da mi iko govori neku drugu jer licno preferiram svoje ali me zanima sta mislite gde gresim? Npr nekada protiv najboljih sjajno ide i dodje neka ekipa obejektivno 4-5 puta slabija od nas i ubije nas nisu mi pomagale ni kazne ni nista tako da ne znam gde gresim!? [hs width=300 height=300]http://img130.imageshack.us/img130/7699/fkpartizanbeogradpartiz.jpg[/hs] [hs width=300 height=300]http://img69.imageshack.us/img69/7699/fkpartizanbeogradpartiz.jpg[/hs] player instructions: GK:swapper kepper-support,DCR:limited defender-stopper,DCL:ball playing defender-cover,DR/L:full back-support,MC:ball winning midfielder-defend,MR/L:winger-support,AMC:advanced playmaker-attack,STR:advanced forward-attack,STL:pocher-attack. samo me zanima sta biste ispravili ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Ovo time wasting stavi na rarly,a ja bi i filozofiju igre stavio balanced btw.. jesi povecavao tempo ikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 27, 2010 Author Share Posted December 27, 2010 ok hvala tempo mi je jaci nego sam sad morao da sacuvam rezultat pa sam ga smanjio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 trenutno igram sa newcastle unitedom (zanemarite ovo sto pise da igram s dinamom nije mi se dalo mijenjat) cesto primam glupe golove , obrambeni igraci samo stoje dok protivnicki igraci prolaze pored njih . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 trenutno igram sa newcastle unitedom (zanemarite ovo sto pise da igram s dinamom nije mi se dalo mijenjat) cesto primam glupe golove , obrambeni igraci samo stoje dok protivnicki igraci prolaze pored njih . Podesi instrukcije prije meca Tackling: Hard I ono ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 I meni se to događa, posebno to primječujem kod mladih igrača. Odi na match preparation, pa tamo pod focus point stavi defensive positioning, nakon nekog vremena bi trebalo bit bolje :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 sve sam probao, igraci su dobri , ali svako trecu utakmicu naprave penal i greske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Pa pazi, postoji nekoliko bitnih faktora. Prvo, taktika koju koristiš. Možda je previše ofanzivna, pa to ostavlja više prostora za greške. Probaj da ubaciš jednog zadnjeg veznog koji će da ima defanzivne zadatke. Drugo, ako si doveo nedavno nekog od štopera, daj mu malo vremena da se uklopi. Možda trenutno nije u mogućnosti da pruži svoj maksimum. Ja sam doveo Pejčinovića u Zvezdu. Dečko ima marking 18, tackling 17, heading 16, i hrabrost i agresivnost su mu visoki (17), brzina 12...dakle jedan više nego dobar štoper, al i pored tog on svakom malo napravi po neki kiks koji me košta gola. Treće, možda jednostavno nije dovoljno kvalitetan. Četvrto, probaj da mu promeniš u taktici zadatak i dužnost. Player role and duty prilagodi njegovim atributima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 primam golove sa 20-30 metara i iz ubacaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Onda probaj ovo četvrto da promeniš. Vidi šta tvojim DCovima najviše odgovara. Kod mene je jedan limited, a drugi ball playing deferner... http://b.imagehost.org/t/0806/pejc2.jpg http://b.imagehost.org/t/0372/uros.jpg Do sada su prošla 23 kola, a ja sam primio 15 golova, što i nije mnogo sobzirom da često rotiram štopere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 probao sam to jedno vrijeme je islo dobro , ali opet mi lose ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Onda nema druge nego da pazariš bolje štopere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 koga predlazes ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjurli37 ™ Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Jebački. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 http://d.imagehost.org/t/0295/Newcastle_United_Newcastle_Tactics.jpg http://b.imagehost.org/t/0086/Newcastle_United_Newcastle_Tactics2.jpg http://d.imagehost.org/t/0235/Newcastle_United_Newcastle_Tactics3.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Pošto je već 2012 kod tebe, vidi gde igra Otamendi. Ako ti je dostupan nemoj da žališ pare. Sa njim nemožeš pogrešiti. Idi na search, pa u filteru namesti da ti izbaci sve štopere i da budu samo oni kojima ugovor ističe (ili je već istekao). Trebalo bi da imaš dosta takvih igrača. Pa pogledaj par imena sa vrha liste, moguće je da je neki igrač iz najjačih klubova postao slobodan. Ako ima takvih, probaj da ih dovedeš. Kad je meni iz MU-a hteo da dođe igrač u Zvezdu, doći će i tebi u Newcastle... Ja ću kasnije da probam da nađem još par imena koja bi ti bila od pomoći. ps. probaj tamo i taktici da stamiš man marking umesto zonal, to bi isto moglo da pomogne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 hvala brate koju rolu da stavim ben arfi ? [admin]Nemoj dablpostovati, koristi opciju izmeni.[/admin] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 ako ti igra levo po meni winger e sada ako igras ofanzivno attack a ako igras malo defanzivnije support... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 bili dobar bio kao playmaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 2, 2011 Author Share Posted January 2, 2011 pa moze ti igrati i kao playmaker ima sve potrebne atribute ali ja bih ga mozda stavio u tom slucaju da igra na amc poziciji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Treba mi pomoc, ali ne oko moje taktike, nego oko taktike Anderlehta. Jel igrao neko sa njima? Gdje su najslabiji? Da li da se branim ili da napadam? Igram mec koji odlucuje titulu,a prosli su me 3-0 ubili tako da nemam lijeka za njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjurli37 ™ Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Ako ti treba 3 boda napadaj, ako imaš prednost na tablici onda se brani Simple as that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Ma jadan FM imam osjecaj da cu ga izbrisati, izgubio sam 1-2 a imao penal za vodstvo i lik koji nijedan penal nije promasio bas sad promasi,a oni dobili botovski penal cak njihov igrac koji je navodno faulinar nije ni pao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acke88 Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Poz svima,krenuo sam igru sa Sandrlendom,posle sezone,koju sam zavrsio na 4-om mestu dobio sam ponudi Man Sitija,i prihvatio,igram sistem 4-4-2,hart,DR-richards,DC-subotic,DC-kompani,DL-kriscito,MR-milner,MC-silva,MC-Yaya Ture,ML- Baloteli,FC- Dzeko,FC tevez. fluid,i control,sa short pasing-om.Playmejker silva,target man Dzeko.Proslu sezonu sam bio drugi iza celzija,sad zelim prvo mesto.Ako neko ima neki predlog da menjam taktiku,tj da mi pomogne oko taktike,kritike,pohvale,savete,sve prihvatam...E,da na izmenama imam montoliva,kolarova,leskota,nejmara,kediru,adebajora.....Predlozite i koga da dovedem...Hvala unapred.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts