Necinho™ Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 On je osoba koja ne ume da ne radi ništa, on je stalno aktivan, on sve prati i sve radi kako valja. Trudi se kao niko i ima ga svuda gde treba da ga bude. On je jedan od najomiljenih članova, moderator i naš najstariji član. On je Target Man. Ime i prezime: Dragan Bogdanović Datum i mesto rođenja: 26.11.1974.godine , Novi Sad Na forumu od: Jun 07, 2010 Target, šta te motiviše da toliko radiš na forumu? Velike motivacije su zato što sam jako zavoleo ovaj forum kao i većinu članova pomenutog foruma.Sama motivacija mi je što me sav ovaj rad opušta,što volim da se družim na forumu,savetujem ostale članove,primam savete i kritike od ostalih članova.Kako pozitivne,tako i negativne.Motivacija je i što volim da igram FM,što volim sport.Ipak najveća motivacija je što me rad na forumu opušta. Šta je, po tebi, najveći uspeh ovog foruma? Uspeh je što forum i dalje postoji.Iz dana u dan je sve više i više članova.Uspeh je što je dosta članova uradilo za ovaj forum mnogo stvari.Uspeh tek predstoji. Zašto i dalje igraš Football Manager? Zato što je to po meni najbolja igrica ikad napravljena.Stopio sam se sa tom igricom i sad smo ja i ona jedno .Igraću dokle god budem mogao.A nadam se da će to potrajati Koji je prvi menadžer od svih koji si ikada igrao? Prvi je Championship Manager 1997 Koji ti je omiljen? 1997,2007,2010 i 2011 Koji deo foruma ti se najviše sviđa? Ceo forum mi se sviđa.Nijedan deo ne izdvajam. Svaki deo foruma je posebna priča napisana na jedan poseban i lep način Sa kime si na forumu ostvario najbolji kontakt i saradnju? Sa mnogo njih.Kad god sam imao neki problem,uvek je neko od članova izašao u susret i pomogao.Kad bi počeo da nabrajam,bojim se da bih slučajno nekog izostavio. Da li zamišljaš sebe negde u budućnosti kao vlasnika ovog foruma ili makar admina? Kao vlasnika ne mogu.To znam.Što se admina tiče,mislim da imamo jako dobra tri administratora koji veoma uspešno obavljaju svoj deo posla.U slučaju da bude potrebe za još jednim adminom,ja sam na raspolaganju.Ali ipak mislim da bi bolje obavljali neki drugi posao admina nego ja.Prepoznaće se oni.To su oni koji pored admina dosta toga daju ovom forumu.A njih je trojica,a nisu admini. Kakav je osećaj nositi tri titule najboljeg na forumu: najboljeg moderatora i člana kao i najuticajnijeg člana našeg foruma? Mislim da su dve titule.Najuticajniji i moderator.Što se tiče najuticajnijeg,mislim da je to zbog godina,a vi ste dali svoje mišljenje kad je bilo glasanje.A što se tiče moderatora,moram napomenuti da svaki moderator pored mene jako dobro radi svoj posao.Neko manje,neko više.Uglavnom,bitno je da imamo dobre moderatore.A ja se nadam da će oni i dalje raditi svoj posao moda u delu foruma u kojem su zaduženi. Da li sebe možeš da zamisliš na mestu trenera makar i nekog amaterskog fudbalskog kluba? Ne.Nikad o tome nisam razmišljao.U današnje vreme,trener da li amaterskog ili profesionalnog kluba nije ni malo lak posao. Da li bi voleo da ti se ukaže takva prilika? Možda.Jednog dana.Nikad se ne zna.Ionako čekam da dobijem licencu i diplomu menadžera u sportu na jednom Fakultetu u Novom Sadu.Iako imam već diplomu jednog drugog Fakulteta. Šta bi poručio svim članovima foruma? Poručio bih da se što manje svađaju,prepucavaju a malo više da se posvete radu na forumu i aktivnosti. Blic pitanja: Naj igrač: Messi i Iniesta.U poslednje vreme Gareth Bale Naj trener: Tri.Jose Murinho i ser Aleks Ferguson,Slavoljub Muslin Naj klub: Crvena Zvezda,Barselona,Liverpul Naj sportska marka: Adidas Igrač kog ne podnosiš: Jans Jeremis(nekada igrao).Sad mi niko ne pada na pamet Trener kog ne podnosiš: Rafa Benitez Klub koji ne podnosiš: Bajern Minhen Najbolji igrač svih vremena: Pele i Marko van Basten Najbolji FM od ’05 do ’11: 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Sjajno odradjeno, i svaka cast sto si intervjuisao clana, jer mislim da bi to trebalo cesce da se odradi, da se bolje svi upoznamo... @ Target: Respekt sto mrzis Jeremisa, retko odvratan igrac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Odlican intervju Necinho, hvala Targetu na odgovorima :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Sjajn intervju :cast: . za ovaj klub koji ne podnosis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted December 25, 2010 Author Share Posted December 25, 2010 Sjajno odradjeno, i svaka cast sto si intervjuisao clana, jer mislim da bi to trebalo cesce da se odradi, da se bolje svi upoznamo... @ Target: Respekt sto mrzis Jeremisa, retko odvratan igrac... Ja sam uvek za, samo vi recite sta i kad treba :: @Target Proverio sam, tri titule, i najbolji clan godine si uz moda i najuticajnijeg. Ovakav novinar ne gresi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Ja sam uvek za, samo vi recite sta i kad treba :: @Target Proverio sam, tri titule, i najbolji clan godine si uz moda i najuticajnijeg. Ovakav novinar ne gresi Je Ventus.Ipak dve titule.Ove dve titule bi rado menjao za to da u skorijoj budućnosti budemo najbolji forum u regionu a i šire.E to mi je trenutno najveća želja što se tiče foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Lep intervju. Takođe respekt i za klub i za igrača koje ne voliš. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Lepo odradjeno...I po meni je Target najbolji clan na forumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Ovo je dobra ideja Treba cesce ovi intervijui da se rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Svaka čast :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 intervjuisi te mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Ovo je dobro,evo i ja se nudim da me intervjuise te . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Bila bi fora da se ovako organizuje svake nedelje po jedan intervju. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Hvala Necinhu na pitanjima,a vama hvala što ste pročitali.Trudio sam se kratko i jasno da odgovorim.Mada sam hteo i duže.A ko zna šta bih počeo baljezgati jer sam bio umoran. Sećam se ja da su se radili intervjui sa onima koji su bili članovi meseca.Nešto se pokušalo raditi, pa nije uspelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Mogli bi to opet da krenemo, ima tamo spisakk, pa da se krene po redu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted December 26, 2010 Author Share Posted December 26, 2010 Znate vi mene, ja sam uvek za... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 doabr intervju takodje i sjajni odgovori targeta svi su potpuno na mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Interview je odličan.Trebalo bi ovo ćešće na TV. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts