Screamingwolf Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Planiram da se zadrzim,jer imate dobre teme.Stoga sam zainteresovan.Radio sam mnoge db za svoju dusu.Uglavnom budzio nase klubove,igrao se sa Zvezdom,radio nasu ligu u fazonu SBBKBB(da nije bilo sankcija,pa da imamo jacu ligu sa bogatijim i uspesnijim klubovima koji ne prodaju talente sa 17-18 godina - Jovetic,Ljajic,Nastasic... u PFC; Djuricic,Cosic...u Zvezdi isl.).E sad nisam neki expert za editor i radim samo u osnovnom editoru igre.FMRTE sam koristio ranije,sada ne mogu jer mi trazi doniranje,a nemam mogusnost za paypal,jer ne podrzava Srbijau,mada imam internet karticu,ali slepci nemaju te opcije.Znam da se snadjem,da radim npr. nacionalna pravila ili pravila lige,da editujem i kreiram igrace i klubove,osoblje,sa sve istorijama i sl.E sad ako je to dovoljno onda OK,pomoci cu koliko mogu.Samo da se zna da nikada nisam nigde postavljao svoje db.Radio sam ih iskljucivo za sebe.Ako mi kazes sta bi se od mene ocekivalo mogao bih da se zainteresujem.Pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Otprilike to sto si za sebe radio. Nema velikd logike, otidji u Nove lige i Dodaci za FM i vidi sta smo tamo radili. Evo, probni rad neka ti bude da uradis rusku ligu bez pravila za strance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Screamingwolf Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 (edited) Znaci kad uradim samo atach-jem file u text i to je to !!!Ili prvo da ga uploadujem na neki sajt??? Edited May 23, 2012 by Screamingwolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Kada ga zavrsis, pazi na pravila lige, zatvori xml ili dbc fajl, tj sacuvaj, i uploaduj na neki host, predlazem mediafire. Onda postavi link u Zahtjevi za db da ga Pecaaa moze skinuti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Screamingwolf Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Sad sam uradio pravila da sve ekipe Premier lige mogu imati neogranicen broj stranaca i igraca van EU.E sad ja sam ucitao nation rules za Rusiju i rusku premijer ligu,ali nista sem ovih pravila nisam menjao.Da li je potrebno da uradim i ostala tipa pocetak i kraj sezone,transfer rokovi,broj igraca ispod odredjenog broja godina u postaviu i sl, ili je to vec ucitano iz orginalne lige?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Nije ocitano. Moras sam da namjestas u editoru. Ne znam da li si upoznat sa xml datotekama iz comp.fmf, ali tamo nema ruske lige, pa nije default. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Screamingwolf Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Ok sredicu to sutra,pa postavljam.A pravila cu skinuti iz same igre,pa ih podesiti rucno.Nisam upoznat sa tim datotekama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Nisu ni previse vazna. Ajd ti to kad uradis, tamo postavi pa cemo da vidimo sta i kako dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts