Bob0 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 staviti u Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\editor data Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 dali netko moze napraviti tako da uzme neku bilo koju drzavu po mogucnosti koja nema igrivu ligu u manageru te da mi napravi da juniori tj. mlade selekcije kada ce se stvarati novi da imaju hrvatsko drzavljanstvo.Ja bih si poslje sam dovrsio ligu samo neznam kako da to ucinim Nadam se da ste me skuzili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 ne znam dal to moze, mozda neko drugi zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 ne krivo sam napiso da imaju hrvatska imena a ne drzavljanstvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 e to ne znam dal je moguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 e ono gore kad ste mi napravili ligu nes ne kuzim...kad udem fm 2010 imam data, a kad odem u tool ima editor a u toj mapi editoru ima data...dakle imam dvije mape data i jednu editor i di cu ja to zaljiepit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 probaj na oba, pa na koju radi tu ostavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 ne čitaš šta sam napisao.ti si išao tamo gdje je igra instalirana a ne u my documets Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 još nešto moraš uraditi http://ultraphoto.org/images/deqtyl00536wl0sr68jm.jpg -stavi kvačicu na Change http://ultraphoto.org/images/ijdg0zisgpx8ndrv391.jpg oznaći ovo što ti je prikazano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 :tnx: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 ej....kad ono udem u fm i ono na new game... ja ono changes i kad confirm pokaze mi se treca liga, kako dalje....neznam di je ta treca liga ili npr. da igram s dinarom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 poslje samo odabereš hrvatsku ligu da ti se učita database i to je to,i dok ti se igra učita odaber klub po volji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 ma ne...ja biram klub pa opet hrvatsku ligu, ali ima prva i druga ali trece nema, aj ako mos posalji ss... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 krivo sam jednu ligu aktivirao ...skini ponovno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 sta je sad ovo...meni se nemoze da odabere klub...jedino mogu odabrati dryave neke...sad cu ti poslat ss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 evo sad mi oce da se ucitaju klubovi, ali nema trece lige...ako mozes posali mi SS... http://ultraphoto.org/images/xmmifj63tg7hi9me7d9t_thumb.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosko_b Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Ima neko Premier ligu BiH 1.ligu RS 1.Ligu Bih 2.ligu RS 2.Ligu BiH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 ovo nije liga, ali nisam zanao gdje drugdje da pitam. jel moguće da napravite jugoslavensku reprezentaciju ali sa sadašnim igračima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 pogledaj ovde: http://fm-balkan.com/index.php?topic=1769.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Ljudi, cacka mi se po editoru. Ajde da vidimo da se malo zezamo u ovim smarackim danima i napavimo neki nas mini projekat u editoru. Dajte neke predloge i javite se ko zeli da radi. Imam neke ideje vec... VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Aj pošalji mi na PM ideje. I meni je dosadno pa bi mogli nešto da radimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 pa ne znam ni ja bas koje su ideje. jedna je da uradimo nasu super ligu al da u ekipe vratimo sve igrace. znaci stankovic, zigic, vidic u zvezdu, ivanovic u ofk beograd i tako dalje... druga bi mozda bila da uradimo neki nas tim u engleskoj trecoj/cetvrtoj ligi, smislimo ime, sve detalje, uradimo igrace izmisljene sa nekim extra imenima, uradimo nesto da bude zanimljivo... treca mi sad pala na pamet...da npr. uradimo ligu sastavljenu od ekipa koje su all-star ekipe liga raznih zemalja...znaci ekipa se zove Premier League i u njoj igraju vidic, john terry, torres itd, pa onda jelen super liga a u njoj moreira, lazetic, mrdja...itd...dajte i vi neke ideje...ne moraju biti moje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Nije loša ta ideja pod dva,samo da nebudu izmišljena imena nego naprimer dream team prve lige (najbolji igrači iz Srpske prve) a moglo bi i iz bivše Jugoslavije najbolji igrači,ubacimo jedno 30-tak igrača + mlade. Al nebi se tim zvao Dream Team nego bi to kasnije smislili. Šta vi mislite? p.s. Ta treća ideja je isto ekstra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 jel moguće napravit nekakav kup u koji bi stvio 10-ak momčadi. Uspio sam napravit ligu di sam stavia čini mi se 14 najboljih europskih klubova, ali sad ne želim to. Tia bi kup. Može se napravit kup da odma igraju na ispadanje ali nikako nisam uspia da mi prvo igraju grupe pa onda na ispadanje, ko liga prvaka. Može pomoć, jel ko zna kako to napravit... PS: tu ligu sam napravio kao nacionalnu ligu, u svicarsku sam ligu stavia chelsea, barcu, mančasera... tako sam pokuša sa kupom ali očito ne mogu bit prvo grupe. Ima ko ideje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts