Debeli Ronaldo Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Japanska J liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Japanska J liga sta stim oces da ti je napravim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 verovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 verovatno ok onda dobija je za 10 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 sta stim oces da ti je napravim? Da. Mene mrzi da pravim WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 sta stim oces da ti je napravim? Da. Mene mrzi da pravim WEEEER mene ne mrzi to su ti 10 min posla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 ja pravim dobre stvari za forum a to niko ne primecuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 ja pravim dobre stvari za forum a to niko ne primecuje primecujemo mi ne sekiraj se i zato :wc15: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popay Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 ovako imam jednu željicu mislim jednu veliku ako mi možete napravit i ako vam nije problem ili ako več negdje ima kompletna hrvatska liga neuključujuči ovo http://fm-balkan.com/index.php?topic=1679.0 hvala unaprjed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 Pa imaš kompletnu Hrvatsku ligu na 10.3.0 prvu i drugu,ne razumem te tačno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popay Posted April 10, 2010 Share Posted April 10, 2010 mislio sam na ako je to moguče ikako izvest baš kao što je u realnom vremenu hrvatska liga znači prvih 4 hnl i drugih 4 žnl(županijske) nadam se da si sad shvatio ipak sam ja malo komplicirana osoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 mislio sam na ako je to moguče ikako izvest baš kao što je u realnom vremenu hrvatska liga znači prvih 4 hnl i drugih 4 žnl(županijske) nadam se da si sad shvatio ipak sam ja malo komplicirana osoba slobo jel mozes ti ovo da odradis posto sam ja zauzet??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Mogu,meni nije uopšte problem,još samo da shvatim šta tačno hoće. Vidim ja na www.prva-hnl.hr da u prvoj ligi ima 16 klubova,pa sada mi tačno objasni šta hoćeš da menjam. Čim mi kažeš,biće gotovo dok kažeš keks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popay Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 ovako mislio sam da mi netko napravi kompletnu hrvatsku ligu znaći 1-8 ranga natjecanja kao što je i u realnom vremenu npr engleska do 11 levela i italija do 8 levela tako i ja želim hrvatsku do 8 levela ak nekome nije proble netreba se mjenjat ništa u pravilima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Evo sada ću ja probati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 Ja sam pokušao i uspeo napraviti samo treći rang takmičenja,mnogo je zeznuto kod Hrvatske jer ima mnogo sub-division. ali ne brini,putem privatne poruke šaljem ti link od cro-man-a gde su se pravile sve lige,samo bi ti prekopirao ovde ligu ali pošto sam zaboravio pass. Evo ti onda ceo,pa se tamo negde nalazi i download. Pozdrav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popay Posted April 11, 2010 Share Posted April 11, 2010 ok fala bumo pogledali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 E ak hoćete neku ligu,možete se i meni obratiti mogu i ja da radim po željama članova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 ako neko ima neku ligu da predlozi da se napravi neka mi kaze, ja cu je napraviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Znam i ja da napravim ligu, to je 5 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 nisam misli na aktivaciju lige, nego neku novu da napravim, kao sto je recimo ono sto je slobagrobar pravio Jugoslovensku ligu i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 Znam i to da pravim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 17, 2010 Share Posted May 17, 2010 pa ok, jel imas neku ideju da napravimo nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 ako moze hrvatska treca liga patch 10.3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 bice, bice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts