ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Imam problema kad igram protiv jacih klubova i kada bolje od njih odigram i imam vise 100% prilka ali ih ne koristim,poslije tekme ti menadzeri koji vode te klubove izavljuju nesto u smislu da moji igraci vise vole da sutaju iz daleka nego da udju sa loptom u gol kad su u mogucnosti. Tako i jeste, sada ne razumijem u cemu je problem,da li je to do FMa moje taktike ili do igraca [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/45/Q2/4oSUo6E3/slavoljub-muslin-news-in.png[/hs] Primjer Kaludjerovic (16finishing) okrene se prema nekom stoperu oko 20m od njihovog gola izbaci ga i ostane mu prostor da ide do kraja ali on suta odmah sa 20m :lud: Stvarno ne znam da li se to moze popraviti. Nisam znao gdje drugo da otvorim temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Iskljuci shoot on sight ako koristis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Iskljuci shoot on sight ako koristis. Ne koristim Ove sezone u prvom dijelu sam imao svaku tekmu minimalno 15suteva iz daleka I po jedno 3-4 1na1 prilke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjurli37 ™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Work ball into the box Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Work ball into the box To i Pass in to space stalno radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Evo resenja: kupi Kermita, on pogadja sa svih strana i iz svih pozicija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Evo resenja: kupi Kermita, on pogadja sa svih strana i iz svih pozicija... Vec je tu 3 sezone i ove sezone sam pravo izludio sa njim :lud: Igram protiv Rada sa rezervnim sastavom posto mi svi umorni od Reala i on jedini od prvotimaca ostao. Gubim 2-0 i 41min 2-1 Kaludjerovic i 2-2 autogol je bio mislim. I 89' Kermit ne 100% prilika nego 200% pas u prostor stize loptu i iz prve nabi je u 3 PM :pras: Ode lopta preko tribina jbt :pras: I stavio sam ga na TL al' nisam imao srca da ga prodam kad je htjeo da ostane u klubu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Kaznice te Bog zbog stavljanja na TL, izgorece ti stadion, strucni stab ce te napustiti, tako ti i treba. Kod mene je Kermit 1. sezone imao 12 tekmi, i 6 golova, i bio je pred odlaskom iz kluba, ali je nekako ostao i presao igru, predlazem da i kod tebe tako bude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Kaznice te Bog zbog stavljanja na TL, izgorece ti stadion, strucni stab ce te napustiti, tako ti i treba. Kod mene je Kermit 1. sezone imao 12 tekmi, i 6 golova, i bio je pred odlaskom iz kluba, ali je nekako ostao i presao igru, predlazem da i kod tebe tako bude... Ti igras bez peca ovog zadnjeg A vec je dovoljno dugo u Srbiji al' nema drzavljanstva jer mu treba jos jedno 30nastupa [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3n/3L/1YkXEQU1/kermit-erasmus-history-c.png[/hs] History Erasmusa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Igram sa patchom. Stavi ga na Deep Lying Forward / Attack. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 Igram sa patchom. Stavi ga na Deep Lying Forward / Attack. Pa bas mu to i stavljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 A da ga dodas na Fejsu, to bi sigurno pomoglo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/w/Gt/2CNVNdLt/red-star-v-partizan-spli.png[/hs] U 92 sam primio gol i izgubio samo sam tad slikao :lud: Kako je moguce da mi promasimo svih 7 100% prilika a oni od 2 zabiju 1 :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 svi koji nemaju orginal verziju nemaju se šta čudit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Ma nije to do verzije FM-a nego jednostavno tako je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patooo7 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 kod mene isti problem mnogo sansi jedan na jedan ali moji svi napadaci ( ibrahimovic ,babacar ,higuain ,robinho , ganso ,miguel medina) ko da im je receno pucajte direkt u golmana :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Ja izgubio od slobe 6:4 A u "clercutchanses" bilo 7 na prema 2 za mene,tu se vidi kakve je golove davao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 TV mode nije realan, tj. nije tacan. Ono sto se dogadja na utakmici nije isto kao ono sto vidimo u TV modu. Ti vidis da igrac ide 1-1 sa golmanom, ali realna slika mozda nije takva, mozda ima jedan igrac iza njega koji ga ometa i slicno. Nadam se da je sad jasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Pa nemoze ni najbolji napadac pogoditi 5 od 5 sansi, bilo bi glupo kada bi svaka CCC bilaa gol :: Pogledaj malo u stvanornost dali je svaka izgledna prilikaa gol ? Nije :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 Nisam to ni rekao, iako sam ovo postavio davno. Dovoljno mi je da da 1 od 3-4 prilike sve zavisi kakve ocjene ima taj napadač,ali se to ne dešava. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 jer se popravilo nešto u odnosu kada si ''postavio'' ovaj problem...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 5, 2011 Author Share Posted August 5, 2011 Ne igram tako aktivno FM,a ne igram ni sa nekim solidnim ekipama, pretežno pokušavam LLM sa ekipama koje imaju katastrofa igrače pa me to ne čudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patooo7 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 pa ne trazim ni ja bas svaku sansu ali kod kompjutera maximalno imaju 2 100% i od te 2 sigurno je 1 pogodak a kod mene sansa 1 na 1 sam trce na golmana i on posred njega a takvih sansi imam bar dvije na mecu a pored takvih imam jos po nekolike sanse 1 na 1 koje nisu tako lahke za pogoditi :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patooo7 Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 sorry za dupli post ali igram protiv barse znaci razbijam ih ali lopta za villu 1 na 1 i 1:0 za barsu ponovo villa 1 na 1 i ponovo pogodak tad bih sve razbio :pras: :pras: :pras: :pras: :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 sorry za dupli post ali igram protiv barse znaci razbijam ih ali lopta za villu 1 na 1 i 1:0 za barsu ponovo villa 1 na 1 i ponovo pogodak tad bih sve razbio :pras: :pras: :pras: :pras: :pras: Procitaj moj post sa prethodne strane. To je objasnjenje stiglo sa SI foruma. Ovaj "problem" nije postojao dok se nije pojavio TV mode, tj. pracenje live utakmice ( jos da pojasnim, dok su bile famozne tackice niko se nije bunio na ovo ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts