vlajko_zvezda Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ime i Prezime:Mario Kvesić Spol:M Sexualna Opredjeljenost:Šta se nađe Datum i Godina Rodjenja:12.1.1992 Mjesto i Država Rodjenja:BiH(Mostar) rođenje Nacionalnost/Narodnost:Hrvat Mjesto stanovanja:Široki-Mostar(U Širokom igram za NK Široki,a u Mostaru živim Broj članova u obitelji:6 Brat/Sestra:3 Nadimak/ci:Maći Klub za koji navijate:Hajduk(Hrvatska),Zrinjski,Široki(Nije da navijam nego moram )(BiH),Barcelona i Milan(Europa) Najbolji igrač/i:Messi Najbolji trener/i:Nemam baš fana,trenutno Pep G Najdraža Formacija:4-3-3 Najomiljenija Pozicija Formaciji:Vezni red(to i igram u RL ) Vrsta Glazbe:Ma svašta,od zabavni i klapa do cajka Najbolji Pjevač/ica:Ma nemam ja svog omiljenog Najbolja Grupa:/ Najbolji Film/ovi:neće moć stat u ovom postu Vrsta/e Filmova koje preferirate:Od Crtani do normalni :aaa .Ma gledam svašta,horore ... Najsexipilnija EX Yu riba:.. Najsexipilnija Djevojka: Alkohol: Da/Ne:Yep Droga: Da/Ne:Nein Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ):Ne pušim(mislim samo na cigare ) Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!:Tko nije alkohol probao? Visina:186 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ):Imam 80-ak do 90 hahaha Domoljub: Da/Ne:Pa da Hobi:Bavim se nogometom..Igram pomalo :PP Kućni Ljubimci:Imam kera(čuku ili psa) Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:Zavisi,nekad 2, nekad 4.Zavisi šta radim Najdraža igra:Footstar(mada neznam što igram kada sam ja već Star ),FM,Pes,GTA IV... Najdraži tipovi igara:Sportske(uglavnom nogomet) Najzgodniji političar/ka:Ivo Sanader , Politička Opredjeljenost:/ Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!:Da, Zemlje u koje ste putovali:Njemačka(Kada sam iša bio sam i u Sloveniji 22 sec ),bio sam i u Španiji za Exx u Srednjoj Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć':?Odvratno Vaš idol:Moj idol:Kaka dok je igra u Milanu Najdraži citat/i:Tko druge vrijeđa,sebe ne zaštićuje Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ):Neam najdraže Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?!:Veza hh Djevac: Da/Ne/Boli te briga:Boli te briga Najdraži sport poslije Nogometa:Hockey ili Košarka Najbolja navijačka pjesma:Neznam sada napamet Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam:Ne Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam:Ne Fair Play: Da/Ne:Da Sloboda Navijačima: Da/Ne:Ne razumijem no da hah Sloboda Govora: Da/Ne:Ne razumijem Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao:Još u maminom trbuhu ,no idemo ozbiljno:Uglavnom nogometaš Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale:/ Životni san:Igrati za Barcu .Uglavnom na dobrom sam putu,najbolji mladi nogometaš u BiH haha Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne:Pa da,da se malo upoznamo:P I za kraj vaša slika http://www.nk-sirokibrijeg.com/images/stories/igraci/novo/mario-kvesic.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Drkaš da igraš u budućem prvaku Bosne.Nego koliko igraš u prvom timu, mislim kolika ti je minutaža. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Sexualna Opredjeljenost:Šta se nađe Mnogo sumljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlajko_zvezda Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Zolinho10,pa gledaj,zavisi ..Igram,pomalo Zadnjih nekoliko utakmica igram cijele,prije sam igrao,ono uđeš u 60 minutu igram u budućem prvaku Bosne Odakle si ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Pa dobro, dosta brazilaca imate u klubu WEEEER . Ma ja sam iz Srbije i jos igram u mladjim kategorijama tacnije ove godine imam pravo da igram u kadetima ali igram i za juniore. Ako mozes nekog skauta da posaljes da me gleda pa da dodjem ja tamo kod tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlajko_zvezda Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 hahaha Ma uvijek ti je u nas tako.Dovedi Brazilca(ili Argentinca) i prodaj ga(ako nije Brazilac Argentinac) nemože igrati za nas heh Pa koliko ti je godina?Ja sam igrao prvo za Zrinjski(mlađe kategorije) pa sam otišao u Široki i dobijo priliku i tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 16, tačnije 1995 godište. Ja sam igrao za Slogu iz Kraljeva pa su tamo igrali sve tatini sinovi pa sam prešao u Metalac. To je liga ispod najjače lige za naše godište u Srbiji. Bio na probi u Zvezdi kad sam bio mladji pa sam se usro i nista nisam znao tamo. A sad me gledaju skauti OFK Beograda. Ima nekih naznaka da ću tamo na kraju sezone. A realno na Balkanu svi dovode razne brazilce i argentince koji ništa ne znaju.Sad to praktikuju samo Zvezda i Partizan i po malo Vojvodina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlajko_zvezda Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Jebeš OFK Beograd,aj ti vam ))))Pa tebi je tek 16 godina,polako hehehehe.Dobro ništa nisam starij,19 godina Pozicija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 AML (Levi predni vezni), ali podjednako dobro igram i levog veznog i spica.Mada spica igram sad u mladjim kategorijama ne znm koliko cu moci posle posto nisam mnogo jak u duelu (za moju ligu jesam ali za prvi tim nisam sigurno). Pa ne znam ja bi dosao, sto da ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 hahaha Ma uvijek ti je u nas tako.Dovedi Brazilca(ili Argentinca) i prodaj ga(ako nije Brazilac Argentinac) nemože igrati za nas heh Pa koliko ti je godina?Ja sam igrao prvo za Zrinjski(mlađe kategorije) pa sam otišao u Široki i dobijo priliku i tako zrinjski je najbolji klub . jesi li iz mostara ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 AML (Levi predni vezni), ali podjednako dobro igram i levog veznog i spica.Mada spica igram sad u mladjim kategorijama ne znm koliko cu moci posle posto nisam mnogo jak u duelu (za moju ligu jesam ali za prvi tim nisam sigurno). Pa ne znam ja bi dosao, sto da ne Hoces da ti sredim da dodjes u Borac ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Pa sta znam mozes.Ali gledaj ja realno mogu da dodjem na neku probu ili sta vec pa onda da vidim sta ce oni da mi ponude.Mislim ako mi ne ponude smestaj i pare neke necu naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Realno,bez da si prismrdio repki,nece ti nitko dat nista.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Igr'o sam za reprezentaciju Zapadne Srbije mnogo puta.A mladje kategorije Srbije se sastoje samo iz tri tima: Zvezde, Partizana i Vojvodine + par igraca sto igraju na strani. :cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Vidjecu sa svojim profom ( koji ima veze u Borcu) da nesto potegne. Ali ces vjerovatno morati dati neke podatke da te mogu locirati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ok. Nahvali me. Kazi mu samo Acceleration 15 sve ce razumeti. Kazi da posalju skaute da me gledaju neku utakmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 sredi i meni da dodjem . reci im da sam mesar kao heitinga lol lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Jebiga, bice neozbiljno ako sad nahvalim toliko ljudi, nisam siguran ni da mogu za jednog ( mada sam siguran da ce profa (inace legenda) srediti da posalje neke ljude da gledaju utakmicu). Pricacu sa njim kad dodjem kuci sa faksa, pa javim sta treba da uradite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ma kurac je eagles. On misli da je ovo tema Vicevi . Kazi tamo na prolece kad pocne sezona posto se sad zavrsila da posalje nekog.Inace nosim igru tima, rasturam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Igr'o sam za reprezentaciju Zapadne Srbije mnogo puta.A mladje kategorije Srbije se sastoje samo iz tri tima: Zvezde, Partizana i Vojvodine + par igraca sto igraju na strani. :cekam Da,ko i kod nas,Hajduk,Dinamo,i jos par sa strane.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 ma ja sam se zajebavo , presto sam ja igrati . sreca zolinhova pa nije igro samnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 ja nisam nikad treniro prof(zdr.problemi),ali sam igrao/igram mali nogomet,sve manje imam volje i tako.. volim igrati kao libero,ili neka vrsta playmakera.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 ja sam uvijek igro stopera , nisam nesto visok (183) ali sam mezio svakoga na terenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Lopta prolazi ali igrac nikad . Pa izlomio bi mi noge sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ae vec kad sredjujete i mene pogurajte.Klasican MC (kreativnost 15,dodavanje 12,akceleracija 15) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts