Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 kojeg si datuma rođen? 18.5.95. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 ja stariji 20 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 18.5.95. :: prije sam mislio da imas najmanje 25 godina , a ti mladji od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 ja stariji 20 dana Ja sam bolji u svemu. Štaš sad? prije sam mislio da imas najmanje 25 godina , a ti mladji od mene Čuj to, treba prvo faks i srednju završit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 jesi li ti sad zavrsio prvi razred ili ces sad u prvi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Završio. :: Opća gimnazija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nasta su spale te danasnje gimnazije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ja sam bolji u svemu. Štaš sad? e pa nisi dokazat ću ti ja bolje igram nogomet btw: odakle si? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Hrvatska->Zagreb->Sesvete. I ja imam dres sa selekcije HNS-a.. Šta ćeš sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Hrvatska->Zagreb->Sesvete. I ja imam dres sa selekcije HNS-a.. Šta ćeš sad? i ja za kog igraš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 U Roske ti imas bodove ,a Tomac ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Registriarn sam u Hrvatskom drugoligašu, Dinamovoj filijali, NK Radnik Sesvete, ali ne igram već godinu, doginu i pol zbog koljena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 U Roske ti imas bodove ,a Tomac ne Pitaj jel me briga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Završio. :: Opća gimnazija. ja cu sad u cetvrti , jezicna gimnazija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Hrvatska->Zagreb->Sesvete. I ja imam dres sa selekcije HNS-a.. Šta ćeš sad? Kojeg ti je poklonio brat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 U Roske ti imas bodove ,a Tomac ne ne kontam Registriarn sam u Hrvatskom drugoligašu, Dinamovoj filijali, NK Radnik Sesvete, ali ne igram već godinu, doginu i pol zbog koljena. Ja sam igrao za Karlovac vi ste u našoj ligi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ja sam dobio bodove umjesto Krunchiea. :pras: Karlovac je najodvratniji klub ikada u HNL-u. Ako te zanima dođi na pp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 ne kontam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 to znam aj idem pa da čujem nešto što ne znam(mada sumnjam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 e roske u koju gimnaziju ideš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Sesvetsku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Ime i Prezime: Luka Marević Spol: Muško Sexualna Opredjeljenost: Peder Šalim se...Volim žene naravno :: Datum i Godina Rodjenja: 28.12.1995 Mjesto i Država Rodjenja: Makarska,Hrvatska Nacionalnost/Narodnost: Hrvat Mjesto stanovanja: Ploče Broj članova u obitelji: 4 Brat/Sestra: Brat Nadimak/ci: Mara Klub za koji navijate: Real Madrid Najbolji igrač/i: Guti,Carlos,Casillas Najbolji trener/i: Tomislav Ivić,Mourinho Najdraža Formacija: 4-1-2-2-1 Najomiljenija Pozicija Formaciji: Vrsta Glazbe: Sve osim nardonjaka Najbolji Pjevač/ica: Teško za ocjenit... Najbolja Grupa: Guns 'n' Roses Najbolji Film/ovi: Uff... Vrsta/e Filmova koje preferirate: Horrori i Komedije Najsexipilnija EX Yu riba: Najsexipilnija Djevojka: Shakira Alkohol: Inače ne pijem,ali u prigodama naravno Droga: Definitivno ne Cigarete: Nikada!! Probali nešto od ovoga gore navedenog: Probao alkohol i cigare Visina: 177 Težina: Mršav Domoljub: Onako Hobi: Nogomet,komp,općenito sport Kućni Ljubimci: Pas Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: dovoljno,4-5h Najdraža igra: FM,Silkroad Online Najdraži tipovi igara: Kako mi se svidi... Najzgodniji političar/ka: Josipović haha Politička Opredjeljenost: / Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da,Kršćanstvo Zemlje u koje ste putovali: BiH hahahahahhaha Homoseksualnost: Odvratno Vaš idol: Svaki dobar nogometaš i trener Najdraži citat/i: Tko se sa sudbinom pomiri bolju nije zaslužio - Lenjin Najdraža Pjesma: Nemogu to odredit... Trenutno Stanje: Slobodan Djevac: Boli te briga Najdraži sport poslije Nogometa: Mali nogomet Najbolja navijačka pjesma: / Hulganstvo: Ne Podržavam Rasizam: Ne Podržavam Fair Play: Da Sloboda Navijačima: Da Sloboda Govora: Da Škola/Fax/Posao: Srednja i Posao Samopouzdanje:Uvijek sam svoj Životni san: Postati dobar nogometaš,završiti kao trener Svidja Vam se ova Ideja: Da I za kraj: Vaša Slika... http://img35.imageshack.us/img35/7616/16868315715448910951309.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ime i Prezime: Vanja Gluvacevic Spol: M Sexualna Opredjeljenost: Strejt Datum i Godina Rodjenja: 91. Mjesto i Država Rodjenja: BiH Nacionalnost/Narodnost: BiH, HR, SRB Mjesto stanovanja: Banjaluka, Derventa Broj članova u obitelji: 3 Brat/Sestra: Jok Nadimak/ci: Vanjozi, Piton Klub za koji navijate: United Najbolji igrač/i: Giggs Najbolji trener/i: SAF Najdraža Formacija: 4-2-3-1 Najomiljenija Pozicija Formaciji: AMC Vrsta Glazbe: Rock, Pop- rock, 90% vrsta metala, nesto housa i jednu pjesmu od Marchela, BS-a te par od Wu Tang Clana, pank Najbolji Pjevač/ica: Ako je samostalni pjevac ( bez grupe) onda Dziboni Najbolja Grupa: SOAD Najbolji Film/ovi: Sindlerova lista Vrsta/e Filmova koje preferirate: Trileri Najsexipilnija EX Yu riba: Lana Baneli ( kako bih nju posjedovao) Najsexipilnija Djevojka: Vise volim pamet Alkohol: Ne, uglavnom. Droga: Ne, uglavnom Cigarete: Ne Probali nešto od ovoga gore navedenog: Da, sve. Visina: 180cm Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 73kg Domoljub: Malo je teze to biti u mojoj situaciji Hobi: Citanje knjiga, pisanje djela Kućni Ljubimci: Macka. Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: zavisi, ne spusta se ispod 3 sata. Po pravilu. Najdraža igra: Sah Najdraži tipovi igara: Strateske Najzgodniji političar/ka: Serra Paylin Politička Opredjeljenost: Nekad evropejac, nekad radikalan. Zavisi da li se kosi sa mojim nacelima. Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Jok Zemlje u koje ste putovali: HR, SRB, Bugarska, CG, Madjarska Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć'; Moze proci, dok se ne pocnu skupljati po ulicama i traziti svoja prava Vaš idol: Branko Miljkovic Najdraži citat/i: ja prihvatam veliku misao budućih poetika: jedan nesrećan čovek ne može biti pesnik ja primam na sebe osudu propevale gomile: ko ne ume da sluša pesmu slušaće oluju Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ): Chop Suey ( SOAD) Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! Nakon juce itekako slobodan Djevac: Da/Ne/Boli te briga, Jesam, kako si znao sta sam u horoskopu ? Najdraži sport poslije Nogometa: Fudbal Najbolja navijačka pjesma: Take me home Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam; NE Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam; NE Fair Play: Da/Ne; NE, ovaj da Sloboda Navijačima: Da/Ne; NE Sloboda Govora: Da/Ne; NE Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao; Faks Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale; Dvije minute razmisljam sta da napisem. Životni san: Docekati 28. godinu da mogu da zavrsim posao. Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne. Da mi se ne svidja, ne bi ispunjavao vec 5 minuta I za kraj: Vaša Slika... http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/58977_158400417504068_100000023321413_542670_5901757_n.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Moze proci, dok se ne pocnu skupljati po ulicama i traziti svoja prava Daleko najjača izjava :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts