Marco Reus Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ma kakav mesi novi Suarez :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ma kazem za visinu. Veruj mi, bolje kreni na neki sport gde mozes da porastes, svi ce se posle sprdari sa tvojom visinom, to ti je prijateljski savet. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ma ja igram nekad rekreativno basket ali me nevuce to stalno da igram.. Sa mnom se niko ne sme sprdati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 nemožeš ti porasti sportom .to je sve u genima .ako su ti roditelji niži postoji velika mogučnost da budeš i ti nizak .ja sam 170 cm i ništa mi ne fali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ne mora da znaci. Meni je sport pomogao da se razvijem. Cale mi je 177, a keva 178, sto bi znacilo da ja ne trebam da budem visi od 180, a ja sam 193, tako da na rast uticu geni, ali i sport i to dosta. Doduse meni je deda bio preko 195, tako da moguce i da sam od njega nasledio, ali garantujem da bi uz kosarku, odbojku ili privanje porastao najmanje jos 7-8 centimetara. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ne mora da znaci. Meni je sport pomogao da se razvijem. Cale mi je 177, a keva 178, sto bi znacilo da ja ne trebam da budem visi od 180, a ja sam 193, tako da na rast uticu geni, ali i sport i to dosta. Doduse meni je deda bio preko 195, tako da moguce i da sam od njega nasledio, ali garantujem da bi uz kosarku, odbojku ili privanje porastao najmanje jos 7-8 centimetara. :: Tačno je to,da sport itekako utiče na razvijenost.Ali što se tiče gena,konkrentno kod tebe na visinu.Ne gleda se samo koliko su tvoju roditelji visoki,nego 4 prethodne generacije tvoj porodice ::.Tako sam barem učio iz ekologije/biologije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Da, ali su tu roditelji najmanje bitni, najveci uticaj ima 2 koleno, tj baba i deda. I zar nije 8 kolena, makar je tako bilo do pre neku godinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Moja familija je uglavnom niska..Od 175-185 cm..Ali zato kita na visoka ohohoooo WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Da, ali su tu roditelji najmanje bitni, najveci uticaj ima 2 koleno, tj baba i deda. I zar nije 8 kolena, makar je tako bilo do pre neku godinu. Nama je pričala da se gledaju poslednjih 4-5 kolena ,nije velika razlika,a i otkud ja znam koliko je bio visok moj čukun čukun deda dok se klao sa Turcima . Kod mene su glavnom od 185cm pa na više. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Dokaz kakav smo narod ni oko broja kolena ne mozemo da se slozimo. Od vajkada je bilo 8, ali morali su da ispravljaju krivu Drinu i da menjaju. Zato ti imas velike sase da budes 185+. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Dokaz kakav smo narod ni oko broja kolena ne mozemo da se slozimo. Od vajkada je bilo 8, ali morali su da ispravljaju krivu Drinu i da menjaju. Zato ti imas velike sase da budes 185+. :: Sad imam 182cm,porašću još 5-6cm verovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Garantovano, jer ces intezivno da rastes jos godinu, godinu i po dana i posle za 2-3 godine imas da porastes jos 1-2 centimetara. Imas cak sanse da dostignes i 190. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Garantovano, jer ces intezivno da rastes jos godinu, godinu i po dana i posle za 2-3 godine imas da porastes jos 1-2 centimetara. Imas cak sanse da dostignes i 190. :: I posle da postanem stameni štoper,oko koga će da se otimaju svi svetski klubova,a ja neću da idem iz Knića dok ne ostavim dubok trag u Marjanu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Aj prošećite do chata. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ime i Prezime: Goran Modrić Spol: M Sexualna Opredjeljenost: Hetero Datum i Godina Rodjenja: 05.12.1992 Mjesto i Država Rodjenja: Belica, Hrvatska Nacionalnost/Narodnost: Hrvatsko Mjesto stanovanja: Belica Broj članova u obitelji: 4 Brat/Sestra: Brat Nadimak/ci: Modrić, po Luki Klub za koji navijate: Dinamo, Real Madrid Najbolji igrač/i: CR, Modrić, Benzegol Najbolji trener/i: Mourinho, Ivanković, Blažević, Vahid Najdraža Formacija: 4-4-2 Najomiljenija Pozicija Formaciji: AMC Vrsta Glazbe: Techno, mada sve slušam Najbolja Grupa: Hladno Pivo, Crvena Jabuka, Prljavo kazalište Najbolji Film/ovi: Dan poslje sutra Vrsta/e Filmova koje preferirate:Drama, triler, Komedija Najsexipilnija EX Yu riba: Najsexipilnija Djevojka: Mateja ::love:: Alkohol: Da Droga: Ne Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! Alkohol, sve vrste Visina: 185 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) Normalan Domoljub: Da Hobi: Kućni Ljubimci: Mačak Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: 3-4, preko vikenda duže Najdraža igra: FM, PES, COD Najdraži tipovi igara: Sportske, pucačine Najzgodniji političar/ka: Sanader Politička Opredjeljenost: Ljevica Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Rimokatolik Zemlje u koje ste putovali: Slovenija, Mađarska, Italija, Austrija, San Marino Homoseksualnost: Naravno da mi se svi… nesviđa Vaš idol: Mamić Najdraži citat/i: A ti mene iz sposobnog i poštenog želiš napravit nepoštenog i nesposobnog ,Give me high five. Its gonna be Legend, wait for it, Dery. I am Awesom, you are not. Najdraža Pjesma: Hladno Pivo: Pitala si me Trenutno Stanje: /Slobodan/ Najdraži sport poslije Nogometa: Rukomet, Košarka, Tenis Najbolja navijačka pjesma: - Hulganstvo: Ne Podržavam Rasizam: Ne Podržavam, mada se volim šaliti u vezi s Ustašama i Nacistima, zna bit vrlo smješno Fair Play: Da Sloboda Navijačima: ne kužim? Sloboda Govora: Da Srednja/Večernja/ Samopouzdanje:puno toga ovisi u kojem sam društvu Životni san: postat izvršni dopredsjednik Dinama i tako nasljediti Mamića i vozit njegovog Bentlya Svidja Vam se ova Ideja: Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ime i Prezime:Bojan Stefanović Spol:M Sexualna Opredjeljenost:Je*em sve što stignem .Zezam se.Hetero Datum i Godina Rodjenja:19.1.1995. Mjesto i Država Rodjenja:Priština,Republika Srbija Nacionalnost/Narodnost:Srbin bre Mjesto stanovanja:Knić Broj članova u obitelji:4 Brat/Sestra:Sestra Nadimak/ci:Boci,Lepi Klub za koji navijate:Zvezda Najbolji igrač/i:Ninkov,Vidić,Dzaja Najbolji trener/i:/ Najdraža Formacija:Nema,zavisi od kluba Najomiljenija Pozicija Formaciji:Štoper,zadnji vezni Vrsta Glazbe:Sve što je kvalitetno slušam Najbolji Pjevač/ica:/ Najbolja Grupa:Bepgradski Sindikat,Riblja Čorba Najbolji Film/ovi:Green Street Hooligans Vrsta/e Filmova koje preferirate:Komedije,filmovi o istinitim događajima i o filmovi vezani za sport Najsexipilnija EX Yu riba:/ Najsexipilnija Djevojka:Roske Alkohol: Da/Ne Može,ali u umerenim količinama. Droga: Da/Ne :bljaks Cigarete: Da/Ne :bljaks Probali nešto od ovoga gore navedenog: Alkohol i cigare(kad sam imao 7-8 godina,stric me naterao) Visina:182cm Težina:66kg Domoljub: Da/Ne Hobi:Fudbal Kućni Ljubimci:/ Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:4-5h Najdraža igra:FM,PES Najdraži tipovi igara:Sportske Najzgodniji političar/ka:Svi mi se gade :bljaks Politička Opredjeljenost://////// Vjernik: Da/Ne; Pravoslavac Zemlje u koje ste putovali:Nisam još,ali ove godine idem u Češku i Austriju Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' :bljaks Vaš idol:Nemam idola Najdraži citat/i:Zvezda je život-ostalo su sitnice! Najdraža Pjesma:Himna Zvezde Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! Djevac:Ne,ali planiram to da promenim skorije Najdraži sport poslije Nogometa:Odbojka,basket Najbolja navijačka pjesma:Neka večeras svako zna,Zvezda mi je sve... Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam Fair Play: Da/Ne Sloboda Navijačima: Da/Ne Sloboda Govora: Da/Ne Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale Životni san:Imam više:1.da budem srećan,porodičan čovek;2.da budem vođa Delija;3.da budem menadzer nekog kluba Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaj Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ime i Prezime: Dejan i pre i posle zime Spol: Muski Sexualna Opredjeljenost: strejt Datum i Godina Rodjenja: 22.12.1992. Mjesto i Država Rodjenja: Novi Sad, Srbija Nacionalnost: Srbin Mjesto stanovanja: Novi Sad Broj članova u obitelji: 4 Brat/Sestra: sestra Nadimak: Tac Klub za koji navijate: Arsenal Najbolji igrač/i: Samir Nasri Najbolji trener/i: Arsen Venger, Roj Kin Najdraža Formacija: 4-2-4 Najomiljenija Pozicija Formaciji: AMR Vrsta Glazbe: Sve Najbolji Pjevač/ica: Eros Ramazzotti, Toma Zdravkovic Najbolja Grupa: Red Hot Chili Peppers, All American Rejects Najbolji Film/ovi: DogHouse, City Rats, Wrong Turn 3 Vrsta/e Filmova koje preferirate: horor i komedije Najsexipilnija EX Yu riba: jedna devojka... Najsexipilnija Djevojka: jedna devojka... Alkohol: Da Droga: Ne Cigarete: Ne Probali nešto od ovoga gore navedenog: Alkohol Visina: 178 cm Težina: 74 kg Domoljub: Ne bas Hobi: FM Kućni Ljubimci: ribice Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: 5-6 h Najdraža igra: FM, Hitman Najdraži tipovi igara: Fudbal i menadzeri Najzgodniji političar/ka: ne konzumiram Politička Opredjeljenost: ne konzumiram Vjernik: Da, Pravoslavac Zemlje u koje ste putovali: Crna Gora, Madjarska, Grcka, Tunis Homoseksualnost: ne konzumiram Vaš idol: Raka iz vratice se rode - Raka Najdraži citat/i: Evo, evo da se nosis u pi*** materinu i ti i pi*** i obrazovanje, i mrs u pi*** materinu... Najdraža Pjesma: Jamie Cullum - Everlasting Love Trenutno Stanje: Brokenhearted Djevac: Ne Najdraži sport poslije Nogometa: Postoji jos neki sport??? :ohmg: Najbolja navijačka pjesma: kolko tolko navijacka - Hulganstvo: ne Podržavam! Rasizam: ne Podržavam Fair Play: uvek Sloboda Navijačima: Ne Sloboda Govora: Da Škola/Fax/Posao: srednja uskoro fax Samopouzdanje: *ebe mi se za ostale Životni san: Da imam zivotni san! Svidja Vam se ova Ideja: Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Ime i Prezime:Nikola Spol:Ženski, jel'? Sexualna Opredjeljenost: Da je žensko i da hoda. :: Datum i Godina Rodjenja: 18.5.'95 Mjesto i Država Rodjenja: Zagreb-Hrvatska Nacionalnost/Narodnost: Hrvat Mjesto stanovanja: Kuća Broj članova u obitelji: 4+1 Brat/Sestra: 1 Nadimak/ci: rosque Klub za koji navijate: ne navijam, ali sam supporter Barce i Arsenala Najbolji igrač/i: Messi, Ronaldo i Eduardo Najbolji trener/i: Ćiro Najdraža Formacija: 4-4-2 romb Najomiljenija Pozicija Formaciji: Polušpic Vrsta Glazbe: sve osim metala i punka Najbolji Pjevač/ica: Braća Matić Najbolja Grupa: Prljavo Kazalište, Crvena Jabuka, Najbolji Film/ovi: 300 Vrsta/e Filmova koje preferirate: komedija, triler i sportski Najsexipilnija EX Yu riba: Sopek ::love:: Najsexipilnija Djevojka: Ima jedna mala. Alkohol: Da Droga: Ne Cigarete: Ne Probali nešto od ovoga gore navedenog: Alkohol.. Uff.. Puno toga.. Visina: 181 Težina: 68 Domoljub: Volim Hrvatsku Hobi: Izlasci, FM i zajebavanje Kućni Ljubimci: neee Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: 2 sata, nekad i više Najdraža igra: FM Najdraži tipovi igara: simulacije, sportske i FPS Najzgodniji političar/ka: Gamad sve Politička Opredjeljenost: zaboli me za politiku Vjernik: Da - katolik Zemlje u koje ste putovali: slovenija, austrija, češka, slovačka, italija, mađarska, njemačka. Homoseksualnost: Ako to vole nek rade u svoja 4 zida.. p.s. lezbe podržavama pedere ne. Vaš idol: Nemam ga. Živim svoj život kako ja želim.. Iako su mi Mahatma Gandhi i Ronaldo jebeno dragi. Najdraži citat/i: Be the change you want see in the world. Najdraža Pjesma: Minut dva Trenutno Stanje: Slobodan Djevac: Najdraži sport poslije Nogometa: rukomet Najbolja navijačka pjesma: nmg se sjetit sad neke Hulganstvo: Ne Podržavam Rasizam: Ne Podržavam Fair Play: Da Sloboda Navijačima: Da - ali bez vandalizma Sloboda Govora: Da Škola/Fax/Posao: Srednja Samopouzdanje: Kako kada, uglavnom visoko. Životni san: Postati dobar otac i muž, zaposlit se, iamt svoju firmu, bit svoj čovjek i ne završit u zatvoru. Svidja Vam se ova Ideja: Da Eto vam pohlepnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Fegetu mali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Jebem ti Kacu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Pazi sta pricas, ja se ne bih zajebavao sa covekom na visem polozaju, pogotovo na tu temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 A ako tako nastavite da spamujete svaku temu izgubicete obojica svoje pozicije :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Pa jel ovo offtopic ili nije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Jeste, ali treba postovati temu i pisati u skladu sa njom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts