juanes Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 (edited) Mislim da ste se susretali s ovim i da ne trebam nista posebno objasnjavat. [color=red][font=comic sans ms][size=12pt][b]*NICK*[/b][/size][/font][/color] [b]Ime i prezime:[/b] [b]Godina rođenja:[/b] [b]Najdraže jelo:[/b] [b]Najdraže piće:[/b] [b]Hobi:[/b] *juanes*Ime i prezime: Ivan KuprešakovićGodina rođenja: 11.03.1994.Najdraže jelo: Sirnica, ćevapi, sarmaNajdraže piće: Iso-sportHobi: šokovi Edited November 14, 2013 by juanes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 *Dzoni Padinjak* Ime i prezime:Nikola Martic Godina rođenja:16.01.1997. Najdraže jelo:Pomfrit,cevapi,pizza Najdraže piće:Guarana,Coca Cola,Fanta Hobi:Trcim po sobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ime i Prezime: Spol: Sexualna Opredjeljenost: Datum i Godina Rodjenja: Mjesto i Država Rodjenja: Nacionalnost/Narodnost: Mjesto stanovanja: Broj članova u obitelji: Brat/Sestra: Nadimak/ci: Klub za koji navijate: Najbolji igrač/i: Najbolji trener/i: Najdraža Formacija: Najomiljenija Pozicija Formaciji: Vrsta Glazbe: Najbolji Pjevač/ica: Najbolja Grupa: Najbolji Film/ovi: Vrsta/e Filmova koje preferirate: Najsexipilnija EX Yu riba: Najsexipilnija Djevojka: Alkohol: Da/Ne Droga: Da/Ne Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! Visina: Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) Domoljub: Da/Ne Hobi: Kućni Ljubimci: Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: Najdraža igra: Najdraži tipovi igara: Najzgodniji političar/ka: Politička Opredjeljenost: Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Zemlje u koje ste putovali: Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' Vaš idol: Najdraži citat/i: Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! Djevac: Da/Ne/Boli te briga Najdraži sport poslije Nogometa: Najbolja navijačka pjesma: Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam Fair Play: Da/Ne Sloboda Navijačima: Da/Ne Sloboda Govora: Da/Ne Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale Životni san: Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne I za kraj: Vaša Slika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Mene mrzi to celo da procitam, a kamoli da popunjavam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 ako ste ikad ispunjavali međusbno leksione ,sigurno su sličile ovom a ne ovom juanes-ovom gdje praktički ništa ne saznajemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 10, 2010 Author Share Posted December 10, 2010 ako ste ikad ispunjavali međusbno leksione ,sigurno su sličile ovom a ne ovom juanes-ovom gdje praktički ništa ne saznajemo pa sta necu sad roman taj pista....nije ovo rokovnik btw. bas fino izleda ovo moje...i sad kad bi svi korisnici popunili ovaj formular bilo bi odlicno, a vi odma spamate po temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 *bojan95* Ime i prezime:Stefanovic Bojan Godina rođenja: 19.01.1995. Najdraže jelo:Sarma,jagnjece pecenje... Najdraže piće:Gusti sok od breskve Hobi:Igram fudbal od svoje 7 godine za FK Marjan iz Knica.Obozavam FM.I naravno muvanje devojaka @juanes Nemogu da verujem da si '94 godiste,mislio sam da imas 18-19 godina . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 *Spartakus* Ime i prezime:Petar Milanović Godina rođenja:22.06.1996 Najdraže jelo:Piletina,prasetina...Sve što je meso Najdraže piće:Sok od jabuke ali može bilo koji sok Hobi:Igram igrice,učim,igram košarku i tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjurli37 ™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Aj da ja, pošto mi je dosadno Ime i Prezime: Matko Jurlina Spol: M Sexualna Opredjeljenost: Straight Datum i Godina Rodjenja: 03.08.1994 Mjesto i Država Rodjenja: Našice, Republika Hrvatska Nacionalnost/Narodnost: Hrvat Mjesto stanovanja: Orahovica Broj članova u obitelji: 4 Brat/Sestra: Sestra Nadimak/ci: uglavnom me zovu imenom Klub za koji navijate: Hajduk i Barcelona Najbolji igrač/i: Vukušić,barcin vezni dvojac Xavi i Iniesta te Kun Aguero :cast: Najbolji trener/i: Murinjo :cast: Najdraža Formacija: 4-2-2-2 Najomiljenija Pozicija Formaciji: ST Vrsta Glazbe: sve varijacije na temu rocka Najbolji Pjevač/ica: Najbolja Grupa: Ima ih puno, ali trenutno me drži neka TBF faza, pa nek bude TBF Najbolji Film/ovi: Nemam omiljeni Vrsta/e Filmova koje preferirate: Komedije, filmovi po istinitim događajima i horori Najsexipilnija Hrvatica: auh Lana Jurčević Najsexipilnija Djevojka: Kim Kardashian :cast: :cast: Alkohol: Da/Ne Ne Droga: Da/Ne NE Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) NE Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! Alkohol i cigarete Visina:184 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) novi pridjev, atletski građen Domoljub: Da/Ne DA! Hobi: Bela i sastavljanje listića po kafićima Kućni Ljubimci: Ne Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: ovisi o danu, raspoloženju i drugim stvarima. Varira od 0 do 24 Najdraža igra: FM i PES Najdraži tipovi igara: Sportske simulacije i pucačine Najzgodniji političar/ka: Politička Opredjeljenost: Svi su oni ista govna Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da Zemlje u koje ste putovali: Auh Osim zemalja balkana, bilo je tu Češka, Slovačka, Njemačka, Italija i Austrija Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' Po kratkom postupku Vaš idol: Moj otac Najdraži citat/i: Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Dalmatinac sam! Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! U vezi Djevac: Da/Ne/Boli te briga Najdraži sport poslije Nogometa: Tenis Najbolja navijačka pjesma: Dalmacijo Pogotovo kad je cijeli Poljud pjeva Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam Ne podržavam Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam Podržavam Fair Play: Da/Ne Da Sloboda Navijačima: Da/Ne Da Sloboda Govora: Da/Ne Da Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao Srednja Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale Zaključite sami Životni san: Napiso u temu gdje se vidim za 20 godina Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 *яσѕqυє* Ime i prezime: Nikola Godina rođenja: '95 Najdraže jelo: Kebap, lazanje.. Najdraže piće:Iso sport, cola je njesra čisto Hobi: Igrice, izlasci.. itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ime i Prezime: Amar Turković Spol:Muško Sexualna Opredjeljenost:Volim ženske Datum i Godina Rodjenja:22.07.1998 Mjesto i Država Rodjenja:Sarajevo , Bosna Nacionalnost/Narodnost:Bosanac Mjesto stanovanja:Sarajevo Broj članova u obitelji:4 Brat/Sestra:Brat Nadimak/ci:cR , Amko... Klub za koji navijate:Real , Partizan , Željezničar Najbolji igrač/i:cR Najbolji trener/i:Mou Najdraža Formacija:4-2-4 Najomiljenija Pozicija Formaciji: AMR/L Vrsta Glazbe:Svakakva. Najbolji Pjevač/ica:Ima ih dosta, pa krenimo od narodnih:Halid , Šaban , Miroslav Ilić , ToMek , Kid Kaio , DJ-evi:Tiesto , Guetta Najbolja Grupa:Guns' and Roses , White Snakes Najbolji Film/ovi:Saw , RRRrrr!!! , Double Zero , Scary Movie Vrsta/e Filmova koje preferirate:Horori , Komedije Najsexipilnija Hrvatica:Nikolina Pišek Najsexipilnija Djevojka:Nicole Scherzinger Alkohol: Da/Ne Droga: Da/Ne Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! - štaNi! Visina: 170 cm Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) Srednje Domoljub: Da/Ne Hobi:Karate Kućni Ljubimci: / Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:Kolko mogu Najdraža igra:FM Najdraži tipovi igara:Sportske Najzgodniji političar/ka:/ Politička Opredjeljenost:/ Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! : Da , Islam Zemlje u koje ste putovali:Njemačka , Austrija , Hrvatska , Srbija , Švedska... Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' Trebali su ih Grobari i Delije sve pobit' Vaš idol:cR Najdraži citat/i:Život je kratak , zato živi i fataj za ženski batak! Najdraža Pjesma: Stromae - Te Queiro Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! Djevac: Da/Ne/Boli te briga Najdraži sport poslije Nogometa:Karate Najbolja navijačka pjesma:B92 , Grbavice , E per te(Napoli Ultras) :cast: :cast: Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam Fair Play: Da/Ne Sloboda Navijačima: Da/Ne Sloboda Govora: Da/Ne Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale Životni san:Bit' poznat Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Ovo što je Italic , to je odgovor. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 *Target Man* Ime i prezime:Dragan Godina rođenja:1974 Najdraže jelo:Jagnjetina Najdraže piće:Obična voda Hobi:Zajebavanje svoje žene,čuvanje dece,sex,FM... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ime i Prezime: Boris Herak Spol:Male Sexualna Opredjeljenost: Cure,Cure ,Cure i samo cure Datum i Godina Rodjenja:15.02.1991 Mjesto i Država Rodjenja:Varaždin,Hrvatska Nacionalnost/Narodnost:Hrvat Mjesto stanovanja:Varaždin Broj članova u obitelji:5 Brat/Sestra:Oboje Nadimak/ci:Bobo Klub za koji navijate:Varteks,Dinamo ,Tottenham Najbolji igrač/i:Kaka,Del Piero ,Modrić,Eduardo Najbolji trener/i:Vahid Halihodžić, Dražen Besek,Vicente Del Bosqe Najdraža Formacija:4-2-3-1 Najomiljenija Pozicija Formaciji:Špica Vrsta Glazbe:Rock,Punk Najbolji Pjevač/ica:Zoran Zoky Misić Najbolja Grupa:Prljavo kazalište,Whitesnake, Guns n roses Najbolji Film/ovi:Nacionalno blago ,Da Vincijev kod Vrsta/e Filmova koje preferirate:akcija, avantura, povijesni Najsexipilnija Hrvatica:Nikolina Pišek Najsexipilnija Djevojka:Cheryl Cole Alkohol: Da/Ne:Da ali u umjerenim količinama Droga: Da/Ne:Ne Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ):Ne Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!:alkohol Visina:170 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ):kojih 85 kila Domoljub: Da/Ne:da Hobi:Izlasci , i kartanje sa prijateljima Kućni Ljubimci:Ne Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:Previše Najdraža igra:Football manager Najdraži tipovi igara:Simulacije,FPS,TPS,RPG,RTS Najzgodniji političar/ka:- Politička Opredjeljenost:- Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!Katolik Zemlje u koje ste putovali:- Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć:Odvratno Vaš idol:- Najdraži citat/i:- Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ):Sve još miriše na nju Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! Djevac: Da/Ne/Boli te briga: Ne Najdraži sport poslije Nogometa:Rukomet Najbolja navijačka pjesma:Arena Paklena Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam:ne Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam:ne Fair Play: Da/Ne:da Sloboda Navijačima: Da/Ne:Ne,imaju je previše Sloboda Govora: Da/Ne:DA Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao:Posao Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale:Srednje Životni san:Živim u sadašnjosti Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne: da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ime i Prezime: Vladimir Ruf Spol: muškarac Sexualna Opredjeljenost: only girls Datum i Godina Rodjenja: 29.08.1997. Mjesto i Država Rodjenja:Sarajevo, BiH Nacionalnost/Narodnost:Hrvat (porijeklom Švaba) Mjesto stanovanja: Vareš Majdan, BiH Broj članova u obitelji: dosta Brat/Sestra: Da Nadimak/ci: Rukfaš, Vlado, IQ... Klub za koji navijate: Hoffenheim, CFR 1907 Cluj... Najbolji igrač/i: Luka Modrić Najbolji trener/i: Vahid Halilhodžić Najdraža Formacija:4-2-3-1 Attacking Najomiljenija Pozicija Formaciji:GK, DC Vrsta Glazbe:Sve osim kalesije Najbolji Pjevač/ica: Sinan Sakić Najbolja Grupa:... Najbolji Film/ovi: RushHour 2 Vrsta/e Filmova koje preferirate:Gotovo sve Najsexipilnija EX Yu riba: šta da ti kažem... Najsexipilnija Djevojka:-II- Alkohol: Da/Ne - U umjerenim količinama da Droga: Da/Ne - NE Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) - NE Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! - Alkohol Visina: 17/ Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ): Srednje Domoljub: Da/Ne - Ofkors Hobi: Programiranje Kućni Ljubimci: ne Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: 8-10 sati Najdraža igra: Duke Nukem, FM Najdraži tipovi igara: Sve Najzgodniji političar/ka:sve je to kukavelj Politička Opredjeljenost: nikakva Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!- Da, katolik Zemlje u koje ste putovali: Hrvatska, Njemačka,Austrija, Slovenija, CG, Srbija, Makedonija... Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' - Odvratno Vaš idol: Bill Gates, Milorad Dodik Najdraži citat/i: Čovjek samo srcem dobro vidi. Bitno je očima nevidljivo. Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Sinan Sakić - Minut, dva Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! Šta ja znam? Djevac: Da/Ne/Boli te briga - Zaboli te Najdraži sport poslije Nogometa:Ko je reko da mi je nogomet najdraži sport?! Najbolja navijačka pjesma:Ma sve su :cast: Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam - Ne Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam - Ne Fair Play: Da/Ne - Da Sloboda Navijačima: Da/Ne - Da Sloboda Govora: Da/Ne - Da Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao - Osnovna Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale - *ebe mi se za ostale Životni san: Biti svoj Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne - Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ime i Prezime: Jovan Spol: muski Sexualna Opredjeljenost: heteroseksualac Datum i Godina Rodjenja: 1993. Mjesto i Država Rodjenja: Beograd, SR Jugoslavija Nacionalnost/Narodnost: Srbin Mjesto stanovanja: Zemun Broj članova u obitelji: 4 Brat/Sestra: brat Nadimak/ci: ima dosta veze sa prezimenom, pa cu ga zadrzati pod tajnosti. Za vas sam Paul Klub za koji navijate: Crvena Zvezda Najbolji igrač/i: Havijer Zaneti, Kermit Erasmus Najbolji trener/i: Robert Prosinecki Najdraža Formacija: 4-4-2 Najomiljenija Pozicija Formaciji: ovo ne razumem, ali neka bude desni bek Vrsta Glazbe: rok, pop rok, haus, trans, elektro moderne zajebancije, pomalo rep, i Sasa Matic. Najbolji Pjevač/ica: Aki, Zera, Dino Merlin, Hari Mata Hari, Kristijan Brns, Kiki... Najbolja Grupa: P. Valjak, C. Jabuka, Van Gogh, Linkin Park Najbolji Film/ovi: Katanik Vrsta/e Filmova koje preferirate: Horor, Komedije Najsexipilnija Hrvatica: Seve i Nikolina Pisek, i ona jedna sto ne znam kako se zove, ali je bolja od ove 2 zajedno. Najsexipilnija Djevojka: Moja simpatija Alkohol: Da/Ne: ponekad, umereno Droga: Da/Ne: samo LSD, ponekad, umereno Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ): Ne, ni probao nisam Probali nešto od ovoga gore navedenog: LSD, i dosta vrsta alkohola Visina: 185 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ): ne znam sta znaci strklja, ali nisam ni srednje ni cackalica, pa nek bude strklja Domoljub: Da/Ne: Da Hobi: Spanski jezik, FM, ne znam, ima jos nesto sigurno, ali ne mogu da se setim. Kućni Ljubimci: imao sam kera i ribice, sad nemam nista Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: sigurno 7 sati svaki dan, bas sam zavisnik Najdraža igra: kakvo pitanje Najdraži tipovi igara: sportske simulacije, i bas kvalitetne pucacine. Jeste da ne znam da igram, ali volim. Najzgodniji političar/ka: za pitanje Politička Opredjeljenost: nijedna Vjernik: da, pravoslavac Zemlje u koje ste putovali: Crna Gora, Bosna, Hrvatska, Slovenija, Engleska, Rusija, Italija, Spanija, Francuska, Monako. Homoseksualnost: Odvratno Vaš idol: Nemam nekog idola, mada ima dosta ljudi koje postujem i cenim. Najdraži citat/i: Ne znam te citate, mada ima bas genijalnih Najdraža Pjesma: ako je samo jedna, onda ne mogu da odlucim, cesto se menja od raspolozenja. Trenutno Stanje: slobodan, mozda samo jos veceras. Djevac: Ne Najdraži sport poslije Nogometa: Mali Nogomet Najbolja navijačka pjesma: Publika je tvoja najludja na svetu... Hulganstvo: ne podrzavam Rasizam: Podržavam, dok nije ubijanje i mucenje crnaca. Sprdnja je ok. Fair Play: Ne Sloboda Navijačima: Da Sloboda Govora: Da Škola/Fax/Posao: Srednja Samopouzdanje: Srednje Životni san: Ne znam kako to da okarakterisem, samo zelim da zivim normalnim i uspesnim zivotom, bez problema. Svidja Vam se ova Ideja: Koja ideja? I za kraj: Video je ko me ima na fejsu, i video je Roske, ostali nek se nadaju i neka me zamisljaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ime i Prezime: Željko Nikolić Spol:Male Sexualna Opredjeljenost:Samo zensko ::love:: Datum i Godina Rodjenja:14.11.1994 Mjesto i Država Rodjenja:Doboj,Republika Srpska Nacionalnost/Narodnost:Srbin Mjesto stanovanja:Modriča Broj članova u obitelji:4 Brat/Sestra:Sestra Nadimak/ci:Nista Klub za koji navijate:Zvezda zivot! Najbolji igrač/i:Nemanja Vidić,Branislav Ivanović,Paolo Maldini i Nesta Najbolji trener/i:Slavoljub Muslin,Alex Ferguson i Murinjo Najdraža Formacija:4-2-2 Najomiljenija Pozicija Formaciji:Stoper i zadnji vezni Vrsta Glazbe:Rep Najbolji Pjevač/ica:Željko Joksimovic Najbolja Grupa:BS Najbolji Film/ovi:Volim ih sve Vrsta/e Filmova koje preferirate:akcija,horor,komedija i dokumentarci Najsexipilnija Hrvatica:Tatjana Juric Najsexipilnija Djevojka:Ana Ivanovic ::love:: Alkohol: Da/Ne:Da Droga: Da/Ne:Ponekad al' samo marihuanu Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ):Nikad Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!:Droga i alkohol Visina:190 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ):90kg Domoljub: Da/Ne:Da Hobi:Kosarka Kućni Ljubimci:Ne Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:25h na dan. Pokusavam smanjiti na 24 Najdraža igra:FM Najdraži tipovi igara:Nemam najdrazeg tipa igram sto mi se svidi. Najzgodniji političar/ka:Bas i takvih ima? Politička Opredjeljenost:Odosmo u propast Vjernik: Da/Ne;Da, hriscanstvo Zemlje u koje ste putovali:Srbija Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć:Ucesnik sam gej parade Al' sam bio na onoj strani sto je razbijala :lud: Vaš idol:Milorad Dodik Najdraži citat/i:/ Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ):Željko Joksimović Ledja o Ledja Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam:Da Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam:Ponekad Fair Play: Da/Ne:Zavisi u cemu Sloboda Navijačima: Da/Ne:Da Sloboda Govora: Da/Ne:Da Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao:Srednja Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale:Katastrofa Životni san:Razbiti profesoru elektronike,mjerenja i prakse glavu (to je sve 1 covjek) :lud: Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne: Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ime i Prezime: Nebojsa Markovic Spol: Muski Sexualna Opredjeljenost: strejt Datum i Godina Rodjenja: 03.05.1994. Mjesto i Država Rodjenja: Beograd, Srbija Nacionalnost/Narodnost: Srbin sa crnogorskim pasosem Mjesto stanovanja: Beograd Broj članova u obitelji: 5+ker Brat/Sestra: 2 brata Nadimak/ci: Neca, Shone Klub za koji navijate: PARTIZAN Najbolji igrač/i: Leo Messi, Ronaldinho, Cleo Najbolji trener/i: Ja! Najdraža Formacija: 4-4-2 Najomiljenija Pozicija Formaciji: Stoper Vrsta Glazbe: domace sve Najbolji Pjevač/ica: Tose Proeski, Vlado Georgiev Najbolja Grupa: Riblja Corba Najbolji Film/ovi: Kad porastem bicu kengur Vrsta/e Filmova koje preferirate: komedije Najsexipilnija EX Yu riba: Nina Senicar Najsexipilnija Djevojka: Koja je razlika izmedju ova dva??? Alkohol: Retko Droga: NE Cigarete: NE Probali nešto od ovoga gore navedenog: Alkohol Visina: oko 190 Težina: slabo Domoljub: Da Hobi: Novinarstvo, nadam se buduca profesija Kućni Ljubimci: Americki staford, godinu i pet meseci Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: zavisi Najdraža igra: FM! Najdraži tipovi igara: sportske Najzgodniji političar/ka: ===Sexualna Opredjeljenost: strejt=== Politička Opredjeljenost: ne bih govorio a i mlad sam Vjernik: Da, pravoslavni Hriscanin Zemlje u koje ste putovali: CG, BIH Homoseksualnost: Ma bolest Vaš idol: Nemam idola, nikome se ne treba klanjati Najdraži citat/i: Nijedna ne moze biti tolko ruzna koliko ja mogu biti pijan Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) malo je samo jedna pesma Trenutno Stanje: U vezi Djevac: ostacu zagonetan Najdraži sport poslije Nogometa: tenis Najbolja navijačka pjesma: da volim crno-bele Hulganstvo: Ne Podržavam Rasizam: Ne Podržavam Fair Play: Da Sloboda Navijačima: ne bih znao reci Sloboda Govora: OBAVEZNO! Škola/Fax/Posao: Srednja skola Samopouzdanje: Srednje Životni san: previse ih je Svidja Vam se ova Ideja: da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 *milosizpisara* Ime i prezime:Milos Vujicic Godina rođenja:18.10.1993. Najdraže jelo:Cevapi,Prasece i jagnjece pecenje Najdraže piće:Ledeni caj,Jelen -.- Hobi:FM,Izlasci,partijanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 @ Necinjo: Jesi ti stvarno 94, ili si se zajebao u kucanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 @ Necinjo: Jesi ti stvarno 94, ili si se zajebao u kucanju? da, stvarno sam 94...sto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Mislio sam da si stariji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Mislio sam da si stariji... :odvala: :odvala: lol lol o bozeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Majke mi, ja sam mislio da si bar 90 godiste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Cr vidi se da si '98 A Bobo nisam znao da si ti '91 Ja sam mislio da si ti stariji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Cr vidi se da si '98 A Bobo nisam znao da si ti '91 Ja sam mislio da si ti stariji Što? To ti krivo što navijam za Partizan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts