Cris Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 (edited) ... Edited February 10, 2016 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 Aaaaa presavršena je *.* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Selken Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 kako da pocnem igrati ovu igricu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Imaš formular na prvoj strani i onda ispunjavaš pitanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Mozda sam vec popunjavao, al' mogao bih opet, nisam odavno Ime i Prezime: Jovan.Spol: mSexualna Opredjeljenost: heteroDatum i Godina Rodjenja: 1993Mjesto i Država Rodjenja: Beograd, JugoslavijaNacionalnost/Narodnost: SrbinMjesto stanovanja: ZemunBroj članova u obitelji: 4Brat/Sestra: brat, komada 1Nadimak/ci: JocaKlub za koji navijate: Crvena ZvezdaNajbolji igrač/i: Zaneti, Debeli Ronaldo, Vlada Jurcenko, Kermit Erasmus, Redondo, Darijo Srna, i tako dalje.Najbolji trener/i: Benitez, Ljupko Petrovic, Helenio Herera, El Grande JokanNajdraža Formacija: 4 - 2 - 1 - 2 - 1Najomiljenija Pozicija Formaciji: Zadnji vezniVrsta Glazbe: Moze sveNajbolji Pjevač/ica: Nedeljko Bajic Baja trenutno, od zena Tina IvanovicNajbolja Grupa: Arctic Monkeys svakakoNajbolji Film/ovi: Inception, Bekstvo iz Sosenka, Departed, itdVrsta/e Filmova koje preferirate: moze sveNajsexipilnija EX Yu riba: Vesna ZmijanacNajsexipilnija Djevojka: jedna iz srednje, za sliku se obratite u inboxAlkohol: Da, umerenoDroga: NeCigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ): jako retkoProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!: sveVisina: 185Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 72kgDomoljub: Da, ali ne nacionalistaHobi: kladionica, blackjack, setnja, internet, serijeKućni Ljubimci: imao sam kera i ribice, sad nemam nistaKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: previse.Najdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: sport, autotrke, kanterNajzgodniji političar/ka: Ivica DacicPolitička Opredjeljenost: neopredeljenVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!: pravoslavni hriscaninZemlje u koje ste putovali: sve Jugoslovenske, Grcka, Italija, Ceska, Madjarska, Nemacka, Spanija, Francuska, Monako, Engleska i Rusija.Homoseksualnost: OdvratnoVaš idol: DedaNajdraži citat/i: kenja mi se od citata, ali sam skoro naleteo na dobar jedan: "na faksu sam pao dosta testova, a jedan moj prijatelj je polagao sve. On je sad inzenjer u Microsoftu. A ja? Ja sam vlasnik. - Bill Gates."Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ): Nemoguce je odlucitiTrenutno Stanje: SlobodanDjevac: NeNajdraži sport poslije Nogometa: Drazi i od nogometa, Rugby LeagueNajbolja navijačka pjesma: Ti igras na oblacima slaveHulganstvo: Ne PodržavamRasizam: Podržavam umerene sale na racun crnaca, ali ne podrzavam nasiljeFair Play: DaSloboda Navijačima: Pravim navijacima da, kriminalcima neSloboda Govora: Zavisi kako kome.Škola/Fax/Posao: Fax/Samopouzdanje: Ume da varira, ali recimo da sam uvek svoj.Životni san: Da zavrsim faks sto pre, da ako budem mogao pokrenem svoj neki biznis, tj da budem sam svoj gazda, i da zivim nekim normalnim zivotom, nista posebno.Svidja Vam se ova Ideja: Da 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Impresivna lista posjećenih država. Tog Kermita Erasmusa sam doveo u Balkan ligi ove godine, nije loš 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Najsexipilnija Djevojka: jedna iz srednje, za sliku se obratite u inboxJel Marija? Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Ne, nije ona iz srednje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazim10 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ime i Prezime: Delić HazimSpol: MuškaracSexualna Opredjeljenost: ŽeneDatum i Godina Rodjenja: 06.03.1997Mjesto i Država Rodjenja: Travnik, BiHNacionalnost/Narodnost: BošnjakMjesto stanovanja: TravnikBroj članova u obitelji: 3Brat/Sestra: sestraNadimak/ci: Haze, HameKlub za koji navijate: Barcelona, SarajevoNajbolji igrač/i: Lionel MessiNajbolji trener/i: Pep GuardiolaNajdraža Formacija: 3-4-3Najomiljenija Pozicija Formaciji: MCVrsta Glazbe: hip hopNajbolji Pjevač/ica: FrenkieNajbolja Grupa: 4MNajbolji Film/ovi: Scarie MovieVrsta/e Filmova koje preferirate: komedijaNajsexipilnija EX Yu riba: Vesna ZmijanacNajsexipilnija Djevojka: Tina IvanovižAlkohol: DaDroga: NeCigarete: Da, dugo brate, drina jedinaProbali nešto od ovoga gore navedenog: Cigare, AlkoholVisina: 1.85Težina: SrednjeDomoljub: DaHobi: FMKućni Ljubimci: -Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: mnogoNajdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: -Najzgodniji političar/ka: Obamina kćer Politička Opredjeljenost: ne pratim politikuVjernik: Da, Islam (mada nije mjesto gdje se o tome da raspravljat)Zemlje u koje ste putovali: Hrvatska.Homoseksualnost: OdvratnoVaš idol: Lionel MessiNajdraži citat/i: "Orgulloso de ser Cule"Najdraža Pjesma: Frenkie- ŠamaranjeTrenutno Stanje:SlobodanDjevac: DaNajdraži sport poslije Nogometa: Ženski nogometNajbolja navijačka pjesma: Himna del BarcelonaHulganstvo: PodržavamRasizam:Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: DaSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: SrednjaSamopouzdanje: *ebe mi se za ostaleŽivotni san: Otići na Camp NouSvidja Vam se ova Ideja: Da 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Gdje je ovaj svijet otišao. 1997. godine i napiše da puši cigare ''dugo brate'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Visina: 1.85Težina: SrednjePazi se Madri da te ne razbije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ajde da ga vidimo 5 na 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Madri huligan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Madri ako bude problema zovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Strela Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Ime i Prezime: Darko JesicSpol: MuskiSexualna Opredjeljenost: Samo devojcice Datum i Godina Rodjenja: 30.07.1993.Mjesto i Država Rodjenja: Opsta bolnica "Pancevo" u Pancevu. Nacionalnost/Narodnost: Srpska nacionalnostMjesto stanovanja: PancevoBroj članova u obitelji: 4Brat/Sestra: Mladji bratNadimak/ci: JesaKlub za koji navijate: Crvena ZvezdaNajbolji igrač/i: Neven Subotic,Dzon TeriNajbolji trener/i: Jirgen Klop,Robert Prosinecki,Dijego SimeoneNajdraža Formacija: 4-2-3-1 sa jednim zadnjim veznim i jednim centralnim veznim,jednim ofanzivnim i dva krila.Najomiljenija Pozicija Formaciji: Stoper,zadnji vezniVrsta Glazbe: Pop,Folk,NarodnaNajbolji Pjevač/ica: Dzenan Loncarevic,Pedja Medenica,pevacicu nemamNajbolja Grupa: Tropiko bend,Leksington bend,Amadeus bendNajbolji Film/ovi: Trener za priper,Dani groma,Stradanje IsusovoVrsta/e Filmova koje preferirate: Akcija,komedijaNajsexipilnija EX Yu riba: Ima ih mnogoNajsexipilnija Djevojka: I njih ima mnogoAlkohol: Da/Ne: NE !Droga: Da/Ne: NE !Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ): NE !Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!: Samo alkoholVisina: 184Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ): 71kg(srednje)Domoljub: Da/Ne: DaHobi: Igranje igrica(FM)Kućni Ljubimci: NeKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: Dosta,po 4-5 sati dnevnoNajdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: SportNajzgodniji političar/ka: /Politička Opredjeljenost: Ne pratim politikuVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!: DA ! Pravoslavna vera !Zemlje u koje ste putovali: Crna GoraHomoseksualnost: Odvratno/Može Proć' Odvratno ! ! !Vaš idol: Nemanja Vidic,Neven SuboticNajdraži citat/i: /Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ): Pedja Medenica - Neka boliTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?!: U vezi vec 3god.Djevac: Da/Ne/Boli te briga: Ne. Najdraži sport poslije Nogometa: KarlingNajbolja navijačka pjesma: Godine prolaze mojeHulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam: NE PODRZAVAMRasizam: Podržavam/Ne Podržavam: Ne podrzavam,pred Bogom smo svi isti !Fair Play: Da/Ne: Da naravno,uvek.Sloboda Navijačima: Da/Ne: NeSloboda Govora: Da/Ne: Zavisi,ako nemas nista pametno da kazes bolje cuti.Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/: PosaoVrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao: PosaoSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale: Uvek sam svoj,jebe mi se za ostaleŽivotni san: Samo da odigram jednu itakmicu na Marakani,u Zvezdinom dresuSvidja Vam se ova Ideja: Da/Ne: Da I za kraj: Vaša Slika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Zašto si citirao ovo? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Strela Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Neam pojma,iskreno...bilo mi dosadno pa reko malo da ubijem vreme,a i eto malo bolje da se predstavim svima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Jao nisam skontao da si ispravio, ti si prvo citirao Bobin post i onda prepravio Mogao si samo copy-paste formular iz prvog posta Inače lijepo da si se predstavio, da hoće i drugi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Strela Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Pa ja i jesam sve uradio iz tog prvog posta,samo sto sam isao na quote.Nema veze,eto,predstavio sam se. Jer ti nekad spavas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 hahaha ma kakvi, idem leć u šest ujutro pa se dižem u dva 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brano.markovic10 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Ime i prezime:Branislav MarkovićGodina rođenja:18.11.1997.Najdraže jelo:Cevapi,Prasece i jagnjece pecenje Najdraže piće:Ledeni caj,Sola,Kola,Fanta i najbolje piće Jelen Hobi:FM,Izlasci,partijanje. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Zadnji put sam ovo pisao prije četiri godine (nisam mogao vjerovati da je toliko prošlo) pa eto, promijenile se neke stvari, nadam se nabolje. Ime i Prezime: Luka MarevićSpol: MuškoSexualna Opredjeljenost: PravoDatum i Godina Rodjenja: 28.12.1995Mjesto i Država Rodjenja: Makarska, HrvatskaNacionalnost/Narodnost: HrvatMjesto stanovanja: PločeBroj članova u obitelji: 4 + đukelaBrat/Sestra: BratNadimak/ci: Mara, Sago-magoKlub za koji navijate: Real MadridNajbolji igrač/i: Guti, Roberto CarlosNajbolji trener/i: Tomislav Ivić, Mourinho, Ancelotti (morao sam )Najdraža Formacija: 4-1-2-2-1 i 4-3-3Vrsta Glazbe: Sve što valja i dalje od narodnjakaNajbolji Pjevač/ica: Eric Clapton, Michael Jackson, Eminem, Lennon i McCartney, Eddie VedderNajbolja Grupa: Guns 'n' Roses, Pink Floyd, Queen, Nirvana, Beatles, RHCP, Green Day, Led Zeppelin i Pearl JamNajbolji Film/ovi: Uff...Vrsta/e Filmova koje preferirate: Horror, Triler, Akcija, Drama (ako je u kombinaciji sa nekim od prva tri)Najsexipilnija EX Yu riba: Stanija DobrojevićNajsexipilnija Djevojka: Teško za izabrat, zaista...Alkohol: Inače ne pijem,ali u prigodama naravnoDroga: Definitivno neCigarete: Nikada!!Probali nešto od ovoga gore navedenog: Probao alkohol i cigareVisina: 181Težina: MršavDomoljub: Onako Hobi: Nogomet, komp, općenito sportKućni Ljubimci: PasKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: dovoljno, 4-5h (zna se nekad, onako skoro svaki dan, dogodit da budem i više)Najdraža igra: Ako gledamo po onome koliko igram, onda FM. Inače ih ima dosta...Najdraži tipovi igara: Taktička pucačina, općenito FPS i TPS, strategije i sportskoNajzgodniji političar/ka: Josipović hahaPolitička Opredjeljenost: /Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da, KršćanstvoZemlje u koje ste putovali: BiH i ako Bog da uskoro Španjolska hahahahahhahaHomoseksualnost: Fuj toVaš idol: Svaki dobar nogometaš i trenerNajdraži citat/i: Tko se sa sudbinom pomiri bolju nije zaslužio - Lenjin, I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not - Kurt CobainNajdraža Pjesma: Hurt (J. Cash), Stairway to Heaven (Led Zeppelin), Nothing Else Metters (Metallica), Imagine (J. Lennon), Comfortably Numdb (Pink Floyd)...Trenutno Stanje: SlobodanDjevac: pih...Najdraži sport poslije Nogometa: FutsalNajbolja navijačka pjesma: Hala MadridHulganstvo: Ne PodržavamRasizam: Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: DaSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: Ako Bog da uskoro posaoSamopouzdanje: Uvijek sam svojŽivotni san: Kad me već neće igračka karijera, može i mjesto treneraI za kraj: Vaša Slika... Bit će Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Evo i ja da se upisem Ime i Prezime:Tarik Hadžiabdić u rodnom listu H.Abdić haha Spol:MuškoSexualna opredjeljenost:Žene of courseDatum i godina rodjenja:10.10.1998Mjesto i država rodjenja:Tuzla,Bosna i HercegovinaNacionalnost:BošnjakMjest stanovanja:Gornja TuzlaBroj članova u obitelji:4Brat/Sestra:SestraNadimak/ci:PupaKlub za koji navijate:ChelseaNajbolji igrač/i:Eden Hazard,Frank Lampard i RaulNajbolji trener/i:Jose Mourinho,Sinisa Mihajlović,Ottmar Hitzfeld,Marselo BielsaNajdraza formacija:4-2-3-1 i 4-3-3Vrsta glazbe:Sve sto mom uhu prijaNajbolji pjevač/ica:Gibboni,Sergej Ćetković,Dado,Šako Polumenta i naravno Šaban Šaulić sto se tice stranih izvodjača:Julio Iglesias,Enrique Iglesias,Jay Z,Justin Timberlake,Snoop DogNajbolja grupa:Bajaga i Instruktori,Kiki Lesendrić i Piloti,KerberNajbolji Film/ovi:Capetan America,Expendables 3,Django UnchainedVrsta/e filmova koji preferirate:Samo akcijaNajsexipilnija EX YU riba:Soraja VučelićNajsexipilnija djevojka:Naravno moja djevojka Alkohol:Sa drustvom Droga:NECigarete:NikadProbali nesto od ovoga gore navedenog:Samo alkohol Visina:179Tezina:Srednja hahDomoljub:SlaboHobi:Tenis najvise,fudbal,kosarkaKućni ljubimci:PasKoliko vremena dnevno provodete za racunalom:3-4 sataNajdraza igra:FM,Driver San Francisco,Metro 2033,Assasins Creed 3 i Black FlagNajdrazi tipovi igara:Pucačina i sportskeNajzgodniji političar/ka:Je li to postojiPolitička opredjeljenost:/Vjernik:DA IslamZemlje u koje ste putovali:Hrvatska,Austrija,Švicarska,Njemačka i FrancuskaHomoseksualnost:Nista toVas idol:Rafa NadalNajdrazi citat/i:Svi koji su patili znaju prastati(Honore de Balzac),Veliku snagu ima onaj koji moze prešutjeti i kada je upravuNajdraža pjesma:Ovo je prica o nama(Angel Dimov),Pedja Medenica(Dodjes mi u san) i Alicia Keys(Fallin9 da ne idem daljeTrenutno stanje:U ozbiljnoj vezi Djevac:Rano je jos hahNajdrazi sport poslije Tenisa:FudbalNajbolja navijačka pjesma:You will never walk aloneHuliganstvo:Ne podržavamRasizam:Ne podržavam svi smo jednakiFair Play:DASloboda navijačima:DASloboda govora:DAŠkola/Fax/Posao:Elektrotehnička škola TuzlaSamopouzdanje:Uvijek vjerujem u sebe bez obzira na sveŽivotni san:Pokrenuti tenisku akademiju i raditi sa djecom sirom svijetaI za kraj:Vaša slika:Bice aBd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Samo mi nije jasno ovo sa imenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
autsajder Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Ne razumijem ni ja Madri bilo je bez tacke do prije neki dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts