SlobaGrobar Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 PROMENILO JE SE DOSTA TOGA U ZADNJE DVE GODINE (PROŠLI PUT SAM OSTAVLJAO OVDE PORUKE PRE VIŠE OD DVE GODINE VALJDA): Ime i Prezime: Slobodan MilovanovićSpol: MSexualna Opredjeljenost: Samo devojke Datum i Godina Rodjenja: 31.10.1992Mjesto i Država Rodjenja: Šabac, SrbijaNacionalnost/Narodnost: Kinez šalim se.. SrbinMjesto stanovanja: BeogradBroj članova u obitelji: 4Brat/Sestra: dvabrataNadimak/ci: Sloba, Boban, SlobyKlub za koji navijate: Partizan, PAOK, CSKANajbolji igrač/i: I dalje Kežman.. moj idol.. zatim Ronaldinjo, Ševčenko i pravi Ronaldo.. te cenim i Zidana..Najbolji trener/i: Jokanović, FergusonNajdraža Formacija: 4-3-2-1,4-2-2-1-1Najomiljenija Pozicija Formaciji: GK, DC, DRVrsta Glazbe: Ne volim baš narodnjake, retke mogu da slušamNajbolji Pjevač/ica: Aca LukasNajbolja Grupa: JNANajbolji Film/ovi: Titanik, TvajlajtVrsta/e Filmova koje preferirate: hororNajsexipilnija Djevojka: ONA KOJU VOLIM <33333333333333 V <33333333333333Alkohol: Da/Ne ponekad..Droga: Da/Ne NECigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) NEProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! Alkohol da ponekad al jako retko..Visina:169Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) ne znam šta je to al 56 kgDomoljub: Da/Ne ako ovo znači da li volim svoju zemlju onda da.. poštujem tuđe i nedam svoje Hobi: FMKućni Ljubimci: Sada ne, pre sam imao..Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: kada je raspust stalno sam ovako i ne baš mnogoNajdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: Sportske simulacijeNajzgodniji političar/ka: možda Aleksandra Ilić (Šarović)Politička Opredjeljenost: radikalnoVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! pravoslavac, ne verujem u Boga..Zemlje u koje ste putovali: Crna Gora i RusijaHomoseksualnost: Odvratno/Može Proć' - Bolest !Vaš idol: Mateja Kežman !Najdraži citat/i: Nije gotovo dok nije gotovoNajdraža Pjesma: ( Samo jedna ) zapišite mi brojTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! singleNajdraži sport poslije Nogometa: nije mi fudbal omiljeni sport..Najbolja navijačka pjesma: DA VOLIM CRNO BELEHulganstvo: Podržavam/Ne NIKAKO ! Sve to treba u zatvor pa nek skaču po zidovima ! MAJMUNI !Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam ODVRATNO.. NE ! Rasizmu nije mesto u sportuFair Play: Da/Ne DASloboda Navijačima: Da/Ne da navijaju da.. da uništavaju sopstvene klubove neSloboda Govora: Da/Ne da ali i da se odgovara za izrečeno ako nije primernoŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao SREDNJASamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj zavisi Životni san: Imam ga..Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Ok je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ne vjerujem da nisi probao ni alkohol ni cigare,ali ako je tako za sve pohvale I što je glavno,najdraži klub ti je Hajduk,vjerovatno si sada najdraži član Bilom Tiću vjeruj da nisam , mnogi nevjeruju mi što se toga tiče , ali imam neke svoje stavove vezane za te stvari , smatram da mi to nije potrebno u životu tako da nisam nikad probao a imam i drustvo koje me podupire u tome tako da i ako mi se mnoga raja smije zbog toga ja znam da je to ispravno i furam po svome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 a piješ li kolu,fantu i to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 a piješ li kolu,fantu i to? haha to da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Pročitaj ovo i vjeruj mi prestat ćeš pit i to,ostat ćeš na vodi legendo Ja ne pijem gazirano i te stvari koje imaju u tom tekstu,a alkohol pijem rijetko,kod prigoda i tako,također ne pušim i sportski sam tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) vjeruj da nisam , mnogi nevjeruju mi što se toga tiče , ali imam neke svoje stavove vezane za te stvari , smatram da mi to nije potrebno u životu tako da nisam nikad probao a imam i drustvo koje me podupire u tome tako da i ako mi se mnoga raja smije zbog toga ja znam da je to ispravno i furam po svome svaka cast Edited January 7, 2013 by eagles 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) Pročitaj ovoi vjeruj mi prestat ćeš pit i to,ostat ćeš na vodi legendo Ja ne pijem gazirano i te stvari koje imaju u tom tekstu,a alkohol pijem rijetko,kod prigoda i tako,također ne pušim i sportski sam tip vjeruj stari nema potrebe da ovo čitam , to mi je struka studiram farmaciju , imam predmet nauka o hrani i piću te du baš detaljno učimo na koji način se pravi sva ta hrana i pića te kakvi se sve dodatci stavljaju u njih, da ljudi samo znaju šta jedu i piju vjeruj da ne bi 90% stvari jeli , ali šta ću nema nam druge pa moramo se hraniti tim "sraanjima" kad druge nemamo to nam je nametnuto Edited January 7, 2013 by football-freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Farmacija,zanimljivo,meni je brat tu školu završio,ali nije dalje išao...Ja sve pokušavam staviti na minimum što se toga tiče,ali sve je otrov u novo vrijeme -.- 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Farmacija,zanimljivo,meni je brat tu školu završio,ali nije dalje išao...Ja sve pokušavam staviti na minimum što se toga tiče,ali sve je otrov u novo vrijeme -.- zanimljivo je to zvanje , ja sam završio i srednju farmaceutsku sad i studiram , a tu si u pravu 1000 % skoro sve je otrov danas ali očito nam se organizam i navikao na sve to pa mu i ne smeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 hahahha,to si dobro rekao,navika čovječe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 cime se sve ja trujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 vjeruj da nisam , mnogi nevjeruju mi što se toga tiče , ali imam neke svoje stavove vezane za te stvari , smatram da mi to nije potrebno u životu tako da nisam nikad probao a imam i drustvo koje me podupire u tome tako da i ako mi se mnoga raja smije zbog toga ja znam da je to ispravno i furam po svome Iz vjerskih razloga ili nekih drugih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Iz vjerskih razloga ili nekih drugih? nisu vjerski razlozi nego lični , smatram da mi to nije potrebno u životu i da se sasvim dobro mogu provoditi u društvu ili slično i bez toga , jednostavno vidio sam previše ljudi kako se mjenjaju zbog alkohola i onda sam shvatio da ustvari mi to u životu nije ni potrebno jednostavno imam neki svoj stav što se tiče toga kojeg furam i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 nisu vjerski razlozi nego lični , smatram da mi to nije potrebno u životu i da se sasvim dobro mogu provoditi u društvu ili slično i bez toga , jednostavno vidio sam previše ljudi kako se mjenjaju zbog alkohola i onda sam shvatio da ustvari mi to u životu nije ni potrebno jednostavno imam neki svoj stav što se tiče toga kojeg furam i to je to Ironija u svemu tome jeste sto imas zdravo razmisljanje. I bas zbog njega ces ispasti cudan u odredjenim situacijama. Vrijednosti su se izmjenile, nazalost? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Ironija u svemu tome jeste sto imas zdravo razmisljanje. I bas zbog njega ces ispasti cudan u odredjenim situacijama. Vrijednosti su se izmjenile, nazalost? vjeruj da sam već prošao odavnu tu fazu gdje su me određene osobe smatrale " čudakom " sad svi već znaju moje stavove i stavove mog društva i prestali su sa osuđivanjem . Ja jednostavno znam šta želim postići u životu imam cilj kojeg se držim i prijatelje koji me podržavaju u tome i cijene bez obzira na sve. Ljudi će uvijek pričati i smijati se , ali nije fazon u tome što ljudi sad govore , večina omladine živi samo za danas , za provode ono ovo , ja pokušavam uživati u mladosti koliko god mogu a u isto vrijeme graditi sebe kao osobu i graditi sebi bolje sutra i nadam se da ću u tome uspijeti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Imaš dobre stavove.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Ime i Prezime: Bruno BosnjakSpol: MSexualna Opredjeljenost: straightDatum i Godina Rodjenja: 25.7.1994.Mjesto i Država Rodjenja:Kiseljak, BiHNacionalnost/Narodnost: Dvojno drzavljanstvo: hrvatsko i bosansko hercegovackoMjesto stanovanja: KiseljakBroj članova u obitelji: 3Brat/Sestra: /Nadimak/ci:/Klub za koji navijate: HAJDUKNajbolji igrač/i: Messi i IniestaNajbolji trener/i: Mourinho, Conte i FergusonNajdraža Formacija: nemamNajomiljenija Pozicija Formaciji: nemamVrsta Glazbe: rockNajbolji Pjevač/ica: Dzoni StulicNajbolja Grupa: Azra, Riblja CorbaNajbolji Film/ovi: nemam neki posebanVrsta/e Filmova koje preferirate: horori, komedije, kriminalisticki, trileriNajsexipilnija EX Yu riba: Ana IvanovicNajsexipilnija Djevojka: Ana IvanovicAlkohol: rijetkoDroga: neCigarete: neProbali nešto od ovoga gore navedenog: alkohol i cigarete da.., i travu, teze droge neVisina:195Težina: 87-tamanDomoljub: Da ali postujem svaku naciju/regiju/rasu podjednakoHobi: MANAGER, tenis, stolno tenis..Kućni Ljubimci:ne!Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:1-7hNajdraža igra:FMNajdraži tipovi igara: Sportske, mada nista ne igram osim managera trenutnoNajzgodniji političar/ka: Cobankovic Politička Opredjeljenost: Ni lijevo ni desno, nego po kompetenciji ljudi koji ih trenutno predvode, trenutno sam lijevo.Vjernik: ateist/agnostik, nisam siguran josZemlje u koje ste putovali:Hrvatska, Crna Gora, Madarska, Ceska, Poljska, SlovackaHomoseksualnost: Bolest koju toleriram, kao i svaku druguVaš idol:nemam gaNajdraži citat/i:ima ih dostaNajdraža Pjesma: Recimo: Uzas je nasa furkaTrenutno Stanje: slobodanNajdraži sport poslije Nogometa:TenisNajbolja navijačka pjesma: Oluja sa sjeveraHulganstvo: Ne podrzavamRasizam: NEFair Play: DaSloboda Navijačima: UmjerenaSloboda Govora: tesko pitanje..Škola/Fax/Posao: Maturant gimnazijeSamopouzdanje: SrednjeŽivotni san: Imati zdravu i sretnu obiteljSvidja Vam se ova Ideja: Da Edited January 8, 2013 by Bili tić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzard Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Ime i Prezime:Kresimir CrnjakSpol:MuskoSexualna Opredjeljenost:HeteroDatum i Godina Rodjenja:23.5.1997Mjesto i Država Rodjenja:Zadar HravatskaNacionalnost/Narodnost:HrvatMjesto stanovanja:ZadarBroj članova u obitelji:3Brat/Sestra:-Nadimak/ci:KresoKlub za koji navijate:Hajduk Man UtdNajbolji igrač/i:RVPNajbolji trener/i:Alex Ferguson Jose MourinhoNajdraža Formacija:4-2-3-1Najomiljenija Pozicija Formaciji:AMCVrsta Glazbe:technoNajbolji Pjevač/ica:-Najbolja Grupa:-Najbolji Film/ovi:Dark Knight ,Inception ,Dark Knight RisesVrsta/e Filmova koje preferirate:SF,triler,akcijaNajsexipilnija EX Yu riba:-Najsexipilnija Djevojka:-Alkohol:ponekadDroga: NECigarete NeProbali nešto od ovoga gore navedenog: AlkoholVisina:180Težina 75 kgDomoljub: DaHobi:FM.serije i filmoviKućni Ljubimci:DaKoliko vremena dnevno provedete za Računalom:1-3 sataNajdraža igra:FM.PesNajdraži tipovi igara:Sportske ,ratneNajzgodniji političar/ka:-Politička Opredjeljenost:-Vjernik: Da KatolikZemlje u koje ste putovali:-Homoseksualnost:Može ProćVaš idol:-Najdraži citat/i:What doesn't kills u makes u strangerNajdraža Pjesma:-Trenutno Stanje:SlobodanDjevac: -Najdraži sport poslije Nogometa:Formula i kosarkaNajbolja navijačka pjesma:Oluja sa sjeveraHulganstvo:Ne PodržavamRasizam: Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: OvisiSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: SrednjaSamopouzdanje: SrednjeŽivotni san-Svidja Vam se ova Ideja: Da 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Ono što meni veseli što nam dolaze mladi dečki 96',97' i mlađi, dobrodošao i ostani nam aktivan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 također Dino,dobrodošao i ostani aktivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Galacticos™ Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Ime i Prezime: Ante BilokapicSpol: MSexualna Opredjeljenost: straightDatum i Godina Rodjenja: 26.6.95Mjesto i Država Rodjenja:Sinj,HRVNacionalnost/Narodnost: hrvatskoMjesto stanovanja: Sinj Broj članova u obitelji: 4Brat/Sestra: /SestraNadimak/ci:/ Tuncay po Tuncay SanliKlub za koji navijate: HAJDUKNajbolji igrač/i: Ronaldo i KakaNajbolji trener/i: MourinhoNajdraža Formacija: baklava taktika Najomiljenija Pozicija Formaciji: StrikerVrsta Glazbe: Sve sta je dobroNajbolji Pjevač/ica: EminemNajbolja Grupa: Dosta ih jeNajbolji Film/ovi: samo da je dobar Vrsta/e Filmova koje preferirate: komedije trileriNajsexipilnija EX Yu riba: Ana IvanovicNajsexipilnija Djevojka: Ana IvanovicAlkohol: daDroga: neCigarete: daProbali nešto od ovoga gore navedenog: alkohol i cigarete i đojuTežina: 67Domoljub: Da Hobi: MANAGER,nogomet Kućni Ljubimci:Reski.ćukoKoliko vremena dnevno provedete za Računalom:od jutra do sutraNajdraža igra:FMNajdraži tipovi igara:MANAGERNajzgodniji političar/ka: Jaca Politička Opredjeljenost: Koga briga za to Vjernik: KATOLIKZemlje u koje ste putovali:Amerika,španjolska,grcka i českaHomoseksualnost: NO COMMENTVaš idol:Miso KovačNajdraži citat/i:Nikom ne pričam o tome... brzo dođe taj talas i znam da ću da potonem... Najdraža Pjesma:Južnjačke sam krviTrenutno Stanje: slobodanNajdraži sport poslije Nogometa:FudbalNajbolja navijačka pjesma: Oluja sa sjeveraHulganstvo: --Rasizam: NEFair Play: DaSloboda Navijačima: UmjerenaSloboda Govora: Škola/Fax/Posao: Maturant strukovneSamopouzdanje: VisokoŽivotni san: Zdravlje ostalo ce sve docSvidja Vam se ova Ideja: Da 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Breko Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 [color=red][font=comic sans ms][size=12pt][b]*NICK*[/b][/size][/font][/color][b]Ime i prezime: Denis Breko[/b][b]Godina rođenja: 03.02.1995[/b][b]Najdraže jelo: tesko pitanje.. pizza, cevapi, pite[/b][b]Najdraže piće: sok[/b][b]Hobi: obozavam nogomet i sve vezanjo uz njega, samim tim to mi je hobi(sve sto spada s tim)[/b] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Ime i Prezime: Mislav CepanecSpol: MuškoSexualna Opredjeljenost: samo ženeDatum i Godina Rodjenja: 9.1.1997Mjesto i Država Rodjenja: Hrvatska, ZagrebNacionalnost/Narodnost: HrvatMjesto stanovanja: ZagrebBroj članova u obitelji: 6Brat/Sestra: 2 sestre i jedan burazNadimak/ci: MikaKlub za koji navijate: Chelsea i Dinamo Najbolji igrač/i: Neymar, Drogba, HazardNajbolji trener/i: Jose Mourinho i David MoyesNajdraža Formacija: 4-1-2-1-2Najomiljenija Pozicija Formaciji: NapadačVrsta Glazbe: SveNajbolji Pjevač/ica: Radmila Manojlovic Najbolja Grupa: Magazin, ELitni odrediNajbolji Film/ovi: TedVrsta/e Filmova koje preferirate: SF i HororiNajsexipilnija EX Yu riba: Radmila ManojlovicNajsexipilnija Djevojka: Radmila ManojlovicAlkohol: Da/Ne DADroga: Da/Ne NECigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) NEProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! AlkoholVisina: 180cmTežina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 60kgDomoljub: Da/Ne DAHobi: Nogomet, FMKućni Ljubimci: neamKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: najviše 7 satiNajdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: NogometneNajzgodniji političar/ka: /Politička Opredjeljenost: /Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Krscanin - KAtolikZemlje u koje ste putovali: /Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' pustite ljude neka se vole Vaš idol: Didier DrogbaNajdraži citat/i: nemrem se sad sjetitNajdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Kafana na balkanuTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! SlobodanDjevac: Da/Ne/Boli te briga BtbNajdraži sport poslije Nogometa: FutsalNajbolja navijačka pjesma: Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam Ne podržavamRasizam: Podržavam/Ne Podržavam Ne podržavamFair Play: Da/Ne DASloboda Navijačima: Da/Ne DASloboda Govora: Da/Ne DAŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao SrednjaSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale SrednjeŽivotni san: Da dobijem na lotu i da me na jedan dan zatvore u veliki trgovački centar Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne DA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SDybnFISrW4 lol lol 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopaninho8881 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Ime i Prezime:Josip JolićSpol:MuškloSexualna Opredjeljenost:ŽeneDatum i Godina Rodjenja:15.08.1997Mjesto i Država Rodjenja:Šibenik,HrvatskaNacionalnost/Narodnost:HrvatMjesto stanovanja:ŠibenikBroj članova u obitelji:5Brat/Sestra:Brat Ivan (27) i sestra Antonija (30)Nadimak/ci:JolaKlub za koji navijate:HajdukNajbolji igrač/i:Xavi Hernandez i Sergio BusquetsNajbolji trener/i:Jose MourinhoNajdraža Formacija:4-2-3-1Najomiljenija Pozicija Formaciji:zadnji vezniVrsta Glazbe:domaćeNajbolji Pjevač/ica:Dražen ZečićNajbolja Grupa:E.TNajbolji Film/ovi:Točka prednosti,Ja sam legendaVrsta/e Filmova koje preferirate:komedija,dokumentarciNajsexipilnija EX Yu riba:-Najsexipilnija Djevojka:Sandra AfrikaAlkohol: Da/Ne NeDroga: Da/Ne NeCigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) NeProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!Visina:175Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) poprilično mršavDomoljub: Da/Ne DaHobi: NogometKućni Ljubimci: --Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:3-4 sata Najdraža igra:Football managerNajdraži tipovi igara:sport,trkeNajzgodniji političar/ka:-Politička Opredjeljenost:-Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da,KatolikZemlje u koje ste putovali:Bosna i Hercegovina,ItalijaHomoseksualnost: Odvratno/Može Proć' OdvratnoVaš idol: Roger FedererNajdraži citat/i:Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Klapa Šufit: Ne diraj moju ljubavTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! SlobodanDjevac: Da/Ne/Boli te briga boli te brigaNajdraži sport poslije Nogometa: SkijanjeNajbolja navijačka pjesma:vatreno ludiloHulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam NeRasizam: Podržavam/Ne Podržavam NeFair Play: Da/Ne DaSloboda Navijačima: Da/Ne DaSloboda Govora: Da/Ne DaŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao srednjaSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale srednjeŽivotni san:Odlazak na Santiago BernabeuSvidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Da I za kraj: Vaša Slika... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts