Hole Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 (edited) Ime i Prezime: Eldin HotaSpol: MudonjaSexualna Opredjeljenost: LezbejkaDatum i Godina Rodjenja: 25.1.1993Mjesto i Država Rodjenja: BiH/SarajevoNacionalnost/Narodnost: BosnjakMjesto stanovanja: SarajevoBroj članova u obitelji: 5Brat/Sestra Imam i jedno i drugo.Nadimak/ci: Hole, Elda.Klub za koji navijate: Juventus, Manchester United.Najbolji igrač/i: Alessandro del Piero, Pavel Nedved, Mauro German Camoranesi, Zidane, Luis Ronaldo Nazario de Lima, Wayne Rooney, Paul Scholes, Ryan Giggs.Najbolji trener/i: Marcelo Lippi, Fabio Capello, Sir Alex Ferguson.Najdraža Formacija: Svaka koja daje rezultate.Najomiljenija Pozicija Formaciji: AMC, FC.Vrsta Glazbe: Ex-Yu Rock.Najbolji Pjevač/ica: /Najbolja Grupa: Bijelo Dugme, Crvena Jabuka, Divlje Jagode, Zabranjeno Pusenje, Alisa, Kerber, Parni Valjak, Prljavo Kazaliste etc.Najbolji Film/ovi: Kako je umro rock n' roll, nadrealisti (nije film al' et' ).Vrsta/e Filmova koje preferirate: Komedija.Najsexipilnija EX Yu riba: Hanka PaldumNajsexipilnija Djevojka: Nem' pojma.Alkohol: Ovisno o okolnostima Droga: NE!Cigarete: Da (Drina Light - 3 godine)Probali nešto od ovoga gore navedenog: Probo Alkohol - nevalja, probo travu - nevalja nikako, probo cigarete - nevalja al' mi je to glavni porok.Visina: 184 cmTežina: 77kg lean buildDomoljub: Da.Hobi: Futbal, Futsal, MMA, plivanje, FM, zajebancija i tako blize i tako dalje ....Kućni Ljubimci: Mačak - moj brko Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: Pfft, sta ja znam, to se nemoze rec. Sve zavisi od vremena napolju I odredjenih okolnosti Najdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: Sportske simulacijeNajzgodniji političar/ka: E jebiga sad Politička Opredjeljenost: Sve je to isti kurac.Vjernik: Da, Musliman.Zemlje u koje ste putovali: Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Njemacka, Italija i Grcka.Homoseksualnost: Odvratno, sve ih treba prebit i u isto vrijeme, gurat im nogu od stola u supakVaš idol: Nema ga.Najdraži citat/i: /Nikad ne ulazi u raspravu sa glupljim od sebe. Prvo ce te spustiti na svoj nivo, pa ce te pobijediti na iskustvo/ - Albert Einstein.Najdraža Pjesma: Kerber - Na raskrscuTrenutno Stanje: U vezi.Djevac: Ne.Najdraži sport poslije Nogometa: Bacanje pogleda u daljinu bez prepreka.Najbolja navijačka pjesma: Ima ih, malo je rec mnogo.Hulganstvo: Ne PodržavamRasizam: Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: DaSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: Studiram /Zootehniku/ na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.Samopouzdanje: Ogromno, malo je rec.Životni san: Ko malom djecaku, san mi je bio da postanem pilot.To misljenje sam dijelio sa ostalom djecom iz vrtica. Kasnije mi je zivotni san bio da postanem fudbaler. Ista zelja kao i kod ostale djece u osnovnoj skoli. Nakon toga, u srednjoj skoli i u pubertetu nisam imo zivotni san, bitno je bilo da se foliras, kurcis i tako to. Trenutno, zivotni san mi je da .......... 3 puta.....i da.... momentalno.Svidja Vam se ova Ideja: Mnogo dobra Edited November 17, 2012 by Hole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ime i Prezime: Marko KrstovićSpol: muški!Sexualna Opredjeljenost: strejtDatum i Godina Rodjenja: 15.12.1997Mjesto i Država Rodjenja: Trebinje, BiHNacionalnost/Narodnost: SrbinMjesto stanovanja: TrebinjeBroj članova u obitelji: 5Brat/Sestra: obojeNadimak/ci: uff...Klub za koji navijate: Leotar, Crvena Zvezda,Manchester UnitedNajbolji igrač/i: Van Persie, Rooney...Najbolji trener/i: Ferguson, Klopp, Moyes...Najdraža Formacija: 4-5-1 (4-1-2-2-1)Najomiljenija Pozicija Formaciji: DMCVrsta Glazbe: sveNajbolji Pjevač/ica: ima ihNajbolja Grupa: ima i njihNajbolji Film/ovi: United!Vrsta/e Filmova koje preferirate: akcija, komedija...Najsexipilnija EX Yu riba: ima i njihNajsexipilnija Djevojka: i njihAlkohol: pomaloDroga: Ne!Cigarete: NeProbali nešto od ovoga gore navedenog: racunaju li se i ove djevojke?Visina: 187Težina: srednja zalostDomoljub: DaHobi: sakupljanje salveta hahahaKućni Ljubimci: ne'amKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: zavisiNajdraža igra: FM, naravnoNajdraži tipovi igara: sportske, pucacinaNajzgodniji političar/ka: je l' me zajebavate?Politička Opredjeljenost: nista to!Vjernik: Da, PravoslavacZemlje u koje ste putovali: Srbija, Crna GoraHomoseksualnost: Odvratno!Vaš idol: nemam gaNajdraži citat/i: nemam pojmaNajdraža Pjesma: Balada boaTrenutno Stanje: SlobodanDjevac: Boli te brigaNajdraži sport poslije Nogometa: tenisNajbolja navijačka pjesma: Glory, glory Man United, Zakletva, Sve sto sad hocemo je...Hulganstvo: Ne PodržavamRasizam: Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: DaSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: SrednjaSamopouzdanje: Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostaleŽivotni san: hmmm...Svidja Vam se ova Ideja: Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ime i Prezime: Eldin HotaSpol: MudonjaSexualna Opredjeljenost: LezbejkaDatum i Godina Rodjenja: 25.1.1993Mjesto i Država Rodjenja: BiH/SarajevoNacionalnost/Narodnost: BosnjakMjesto stanovanja: SarajevoBroj članova u obitelji: 5Brat/Sestra Imam i jedno i drugo.Nadimak/ci: Hole, Elda.Klub za koji navijate: Juventus, Manchester United.Najbolji igrač/i: Alessandro del Piero, Pavel Nedved, Mauro German Camoranesi, Zidane, Luis Ronaldo Nazario de Lima, Wayne Rooney, Paul Scholes, Ryan Giggs.Najbolji trener/i: Marcelo Lippi, Fabio Capello, Sir Alex Ferguson.Najdraža Formacija: Svaka koja daje rezultate.Najomiljenija Pozicija Formaciji: AMC, FC.Vrsta Glazbe: Ex-Yu Rock.Najbolji Pjevač/ica: /Najbolja Grupa: Bijelo Dugme, Crvena Jabuka, Divlje Jagode, Zabranjeno Pusenje, Alisa, Kerber, Parni Valjak, Prljavo Kazaliste etc.Najbolji Film/ovi: Kako je umro rock n' roll, nadrealisti (nije film al' et' ).Vrsta/e Filmova koje preferirate: Komedija.Najsexipilnija EX Yu riba: Hanka PaldumNajsexipilnija Djevojka: Nem' pojma.Alkohol: Ovisno o okolnostimaDroga: NE!Cigarete: Da (Drina Light - 3 godine)Probali nešto od ovoga gore navedenog: Probo Alkohol - nevalja, probo travu - nevalja nikako, probo cigarete - nevalja al' mi je to glavni porok.Visina: 184 cmTežina: 77kg lean buildDomoljub: Da.Hobi: Futbal, Futsal, MMA, plivanje, FM, zajebancija i tako blize i tako dalje ....Kućni Ljubimci: Mačak - moj brkoKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: Pfft, sta ja znam, to se nemoze rec. Sve zavisi od vremena napolju I odredjenih okolnosti Najdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: Sportske simulacijeNajzgodniji političar/ka: E jebiga sadPolitička Opredjeljenost: Sve je to isti kurac.Vjernik: Da, Musliman.Zemlje u koje ste putovali: Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Njemacka, Italija i Grcka.Homoseksualnost: Odvratno, sve ih treba prebit i u isto vrijeme, gurat im nogu od stola u supakVaš idol: Nema ga.Najdraži citat/i: /Nikad ne ulazi u raspravu sa glupljim od sebe. Prvo ce te spustiti na svoj nivo, pa ce te pobijediti na iskustvo/ - Albert Einstein.Najdraža Pjesma: Kerber - Na raskrscuTrenutno Stanje: U vezi.Djevac: Ne.Najdraži sport poslije Nogometa: Bacanje pogleda u daljinu bez prepreka.Najbolja navijačka pjesma: Ima ih, malo je rec mnogo.Hulganstvo: Ne PodržavamRasizam: Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: DaSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: Studiram /Zootehniku/ na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.Samopouzdanje: Ogromno, malo je rec.Životni san: Ko malom djecaku, san mi je bio da postanem pilot.To misljenje sam dijelio sa ostalom djecom iz vrtica. Kasnije mi je zivotni san bio da postanem fudbaler. Ista zelja kao i kod ostale djece u osnovnoj skoli. Nakon toga, u srednjoj skoli i u pubertetu nisam imo zivotni san, bitno je bilo da se foliras, kurcis i tako to. Trenutno, zivotni san mi je da .......... 3 puta.....i da.... momentalno.Svidja Vam se ova Ideja: Mnogo dobrakako bola alkohol i trava ne valjaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Mjesto i Država Rodjenja: Trebinje, BiH Jel znaš onoga što je bio na Hrvatskog Talentu iz Trebinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ime i Prezime: Tonći TaslakSpol: muški!Sexualna Opredjeljenost: pičokeDatum i Godina Rodjenja: 9.11.1990.Mjesto i Država Rodjenja: Split, HrvatskaNacionalnost/Narodnost: HrvatMjesto stanovanja: MetkovićBroj članova u obitelji: 5Brat/Sestra: dva mlađa brataNadimak/ci: nemam gaKlub za koji navijate: Real Madrid, HajdukNajbolji igrač/i: Casillas, Ramos, Ozil, Modrić, Scholes, Del Piero, PirloNajbolji trener/i: Mourinho, SAF, Guardiola, Hiddink.Najdraža Formacija: 4-2-3-1Najomiljenija Pozicija Formaciji: MC(DLP)Vrsta Glazbe: Rock n roll, rap, klape, a ostalo kako koja pjesmaNajbolji Pjevač/ica: Mišo Kovač, Vinko Coce, Mate Bulić, Dražen Žečić, itdNajbolja Grupa: Zabranjeno pušenje, Azra, Prljavo Kazalište, Rammstein, Cold play, Doors, itdNajbolji Film/ovi: Forrest Gump, LOTRVrsta/e Filmova koje preferirate: ZF, akcija, dramaNajsexipilnija EX Yu riba: ima ihNajsexipilnija Djevojka: i njihAlkohol: apsolutnoDroga: NeCigarete: probao, neProbali nešto od ovoga gore navedenog: alkohol, cigareteVisina: 188Težina: 90Domoljub: DaHobi: ispijanje pivaKućni Ljubimci: pas i mačkaKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: u prosjeku 4 hNajdraža igra: FM, naravnoNajdraži tipovi igara: FM, strategijeNajzgodniji političar/ka: nepratim ihPolitička Opredjeljenost: liberalVjernik: NeZemlje u koje ste putovali: Bih, Slovenija, Češka, MađarskaHomoseksualnost: tko voli nek izvoliVaš idol: Tolkein, MartinNajdraži citat/i: nemogu se odlučitNajdraža Pjesma: Mišo Kovač - DalmatinacTrenutno Stanje: SlobodanDjevac: NeNajdraži sport poslije Nogometa: rukometNajbolja navijačka pjesma: Ale ale o hajduče, oluja sa sjevera, hala madridHulganstvo: Ne PodržavamRasizam: Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: DaSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: faxSamopouzdanje: visokoŽivotni san: da imam dovoljno love da mogu imat 365 žena i svaku noć drugu.Svidja Vam se ova Ideja: Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Ime i Prezime: Žarko NikolićSpol: muški!Sexualna Opredjeljenost: trebe,butre,pičke,komadi...Datum i Godina Rodjenja: 09.02.1993.Mjesto i Država Rodjenja: Vareš, BiHNacionalnost/Narodnost: HrvatMjesto stanovanja: OborovoBroj članova u obitelji: 6Brat/Sestra: jedan brat i dvije sestreNadimak/ci: Žac,Žarac...Klub za koji navijate: Real MadridNajbolji igrač/i: Casillas, ronaldo, Ozil, robinho, neymar, javier hernandez, marcelo ili ti ga čupo,varane...Najbolji trener/i: Mourinho i FergusonNajdraža Formacija: 4-1-1-2-2Najomiljenija Pozicija Formaciji: ST(poacher)Vrsta Glazbe: RnB,DubstepNajbolji Pjevač/ica: Chris Brown,T-pain...Najbolja Grupa: Maroon 5Najbolji Film/ovi: Green Mile,American pie(svi)...Vrsta/e Filmova koje preferirate: komedija,akcija,fight filmovi onaj s boykom ne znam kako se zove nepobjedivi ili nešto...Najsexipilnija EX Yu riba: sad kad bi nabrajo...Najsexipilnija Djevojka: jessica albaAlkohol: apsolutnoDroga: Nikad pa ni tadCigarete: nikad probao nit ćuProbali nešto od ovoga gore navedenog: neVisina: 183Težina: 73Domoljub: DaHobi: Dubstep dance,nogomet...Kućni Ljubimci: pas u skoroj budućnostiKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: ovisio o vremenu i o društvuNajdraža igra: FM, civilization 5, i GTA V kada izađe će mi biti dobraNajdraži tipovi igara: FM, strategijeNajzgodniji političar/ka: jaPolitička Opredjeljenost: neutralanVjernik: DaZemlje u koje ste putovali: Bih, italija,češka,kanada...Homoseksualnost: cure mogu a muškarce treba masakrirat zbog toga...Vaš idol: nemam ga...Najdraži citat/i: ...Najdraža Pjesma: Rihanna-diamonds...Trenutno Stanje: imam curu al opet slobodan za druge cure...Djevac: NeNajdraži sport poslije Nogometa: odbojkaNajbolja navijačka pjesma: Hala madrid,sve što imaju veze sa hrvatskom reprezentacijom(bijelo-crvena itd.)Hulganstvo: NikakoRasizam: nikakoFair Play: DaSloboda Navijačima: onim BBB ne tj.opčenito hrvatskim huliganima ne a onim koji se normalno ponašaju naravnoSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: PosaoSamopouzdanje: od 1 do 10 na ljestvici 11Životni san: da igram za real madrid , te da imam brdo love kako bi pomogao siromašnim i bolesnim ljudima kojima je to potrebno...Svidja Vam se ova Ideja: Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 opala,vidi ti jebača,sve pišu da nisu djevci,a tko zna jesu li pi*** vidili,šalim se naravno Bazza mi vidit kod Casillasa mjesto stanovanja: METKOVIĆ Ljudi,inače,to vam je velegrad pored Ploča,mrvicu većeg grada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 (edited) opala,vidi ti jebača,sve pišu da nisu djevci,a tko zna jesu li pi*** vidili,šalim se naravno Bazza mi vidit kod Casillasa mjesto stanovanja: METKOVIĆ Ljudi,inače,to vam je velegrad pored Ploča,mrvicu većeg grada hahahaha ta će bola Ploče što kažu hercegovci, za vas smo mi velegrad da vam nema te luke ni na mapi vas ne bi bilo Edited December 17, 2012 by CASILLAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Ime i Prezime: Petar PopovićSpol: MuškoSexualna Opredjeljenost: HeteroseksualacDatum i Godina Rodjenja: 15.03.1999Mjesto i Država Rodjenja: Brčko - Republika SrpskaNacionalnost/Narodnost: SrbinMjesto stanovanja: Batkuša (selo kod Brčkog)Broj članova u obitelji: 6Brat/Sestra: Brat - SlobodanNadimak/ci: Peco, PeroKlub za koji navijate: Crvena zvezda, Barcelona, Borussia DortmundNajbolji igrač/i: Lionel Messi, Marco ReusNajbolji trener/i: Pep GuardiolaNajdraža Formacija: 4-4-2, 4-3-3Najomiljenija Pozicija Formaciji: Amr, CM (iako sam desni bek)Vrsta Glazbe: NarodnaNajbolji Pjevač/ica: Aca Lukas, Aco Pejovic, Ceca..Najbolja Grupa: Nema te grupe koja se ističe među drugimNajbolji Film/ovi: Forest Gump, Sam u kući, i mnogi drugi..Vrsta/e Filmova koje preferirate: Horor, zabavni, akcioni, sportski..Najsexipilnija EX Yu riba: Rada ManojlovićNajsexipilnija Djevojka: Jessica AlbaAlkohol: Da/Ne - NeDroga: Da/Ne - NECigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) - NEProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!Visina: 170Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 55Domoljub: Da/Ne - DaHobi: Treniram fudbal 7 godina Volim igrati i sve ostale sportove, kada se ukaže prilikaKućni Ljubimci: PasKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: Nažalost mnogo.Najdraža igra: Football Manager, PES, Fifa, Counter Strike, GTA..Najdraži tipovi igara: Sport, akcioni, strategijaNajzgodniji političar/ka: Ne pratim politikuPolitička Opredjeljenost: NeutralanVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da - PravoslavacZemlje u koje ste putovali: Nisam puno putovao, još sam mlad, ali kada odrastem, imam velike namjere, zasada: Hrvatska, Srbija.Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' OdvratnoVaš idol: MessiNajdraži citat/i: Nemoguće je izdvojiti jednu. Ali.. "Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje.Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ): Aca Lukas Dođi goreTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! - SlobodanDjevac: Da/Ne/Boli te briga - DaNajdraži sport poslije Nogometa: Košarka, Rukomet..Najbolja navijačka pjesma: Svaka pjesma Crvene Zvezde.Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam - NeRasizam: Podržavam/Ne Podržavam - NeFair Play: Da/Ne - DaSloboda Navijačima: Da/Ne - DaSloboda Govora: Da/Ne - DaŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao - OsnovnaSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale - VisokoŽivotni san: Postati fudbaler <3 A inače, u pravom životu, završiti dobar fakultet, i putovati svijetomSvidja Vam se ova Ideja: Da/Ne - Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 hahahaha ta će bola Ploče što kažu hercegovci, za vas smo mi velegrad da vam nema te luke ni na mapi vas ne bi bilo To je ono 'da nema'...da nemate vi Jambu,da nemate vi ovo,i ono ne bi vas bilo..hahahahaha,čovječe naša luka je više od pola mtka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 To je ono 'da nema'...da nemate vi Jambu,da nemate vi ovo,i ono ne bi vas bilo..hahahahaha,čovječe naša luka je više od pola mtka ne nego u vašoj luci radi pola mtk jer imate par tisuća stanovnika pa nemate dovoljno radne snage činjenica. veći broj stanovnika, bolji noćni život, dolazite kupovat u nas ko ti neki dan, itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 hahahahaha,sada bi se ti odmah svađao ccc Ma Ploče su Ploče 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simik Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Bilo mi je izuzetno dosadno: Ime i Prezime:Andrej SimićSpol:MSexualna Opredjeljenost:peder hvala Bogu nisamDatum i Godina Rodjenja:14.06.1994.Mjesto i Država Rodjenja:Tuzla,BiHNacionalnost/Narodnost:bosanacMjesto stanovanja:TuzlaBroj članova u obitelji:4Brat/Sestra:bratNadimak/ci:Simo,Simek,DefiKlub za koji navijate:A.C. MilanNajbolji igrač/i:Ibra,El shaarawy,Shevchenko,Seedrof,Maldini,Gattuso i KakaNajbolji trener/i:Capello i AncelottiNajdraža Formacija:4-2-3-1 sa krilimaNajomiljenija Pozicija Formaciji:regista(donji vezni playmaker)Vrsta Glazbe:Sve slušamNajbolji Pjevač/ica:Ima ih mnogoNajbolja Grupa:Isti odgovorNajbolji Film/ovi:Matrix trilogija,Taken,Rane,Ko to tamo peva,Batman nova trilogija,...Vrsta/e Filmova koje preferirate:Akcije,fantastika,Sci-fiNajsexipilnija EX Yu riba:Sandra AfrikaNajsexipilnija Djevojka:Scarlett JohnassonAlkohol: Da/Ne DADroga: Da/Ne NECigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) NEProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! samo alkoholVisina:186Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 78Domoljub: Da/Ne DAHobi:treniram plivanjeKućni Ljubimci:neKoliko vremena dnevno provedete za Računalom:oko 2-3 sata,ako igram FM-a možda i sat dužeNajdraža igra: FM naravnoNajdraži tipovi igara:sportski,pucačina,borbaNajzgodniji političar/ka:ne znamPolitička Opredjeljenost:.....Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Ne mogu reći da sam vjernik,ali vjerujem u neku višu siluZemlje u koje ste putovali:Finska,Italija,Turska,Egipat,Hrvatska,Srbija,Slovenija,Mađarska,...Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' odrvatno,nema ništa odvratnijeVaš idol:Usain Bolt,Zlatan Ibrahimović i Sun YangNajdraži citat/i:,Život bez praznika je kao dug put bez kafane'' ,,Znam da ništa ne znam''Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Strah-ShaTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! slobodan samDjevac: Da/Ne/Boli te briga ne,fala Bogu,neNajdraži sport poslije Nogometa:plivanje,ono je i prije nogometaNajbolja navijačka pjesma:Milan Milan sempre no nui(tako nekako)Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam neRasizam: Podržavam/Ne Podržavam neFair Play: Da/Ne daSloboda Navijačima: Da/Ne daSloboda Govora: Da/Ne daŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao četvrta godina gimnazijeSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostaleŽivotni san:samo uspjeti u životu,imati porodicu i djecu kojoj mogu omogućiti lijep i lagodan životSvidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouser Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 (edited) Ime i Prezime: Bošković SenaidSpol: MuškoSexualna Opredjeljenost: HeteroseksualacDatum i Godina Rodjenja: 04.10.1996Mjesto i Država Rodjenja:Bosna i HercegovinaNacionalnost/Narodnost:BošnjakMjesto stanovanja: CazinBroj članova u obitelji: ne zelim odg.Brat/Sestra: Brat - SlobodanNadimak/ci: MujoKlub za koji navijate:LiverpoolNajbolji igrač/i: Gerrard,Suarez,AllenNajbolji trener/i: Rodger,Kenny,Paisly,ShanklyNajdraža Formacija: 4-3-3,4-5-1Najomiljenija Pozicija Formaciji: DCVrsta Glazbe: Rock,MetalNajbolji Pjevač/ica: Balaš.Najbolja Grupa: Gunsi,Stonesi,Sabbath itdNajbolji Film/ovi: LOTR,Hobbit i sl.fantazijeVrsta/e Filmova koje preferirate: Horor, zabavni, sportski..Najsexipilnija EX Yu riba:Najsexipilnija Djevojka: mojaAlkohol: Da/Ne - NeDroga: Da/Ne - NECigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) - NEProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!Visina: 170Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 55Domoljub: Da/Ne - DaHobi: SpavanjeKućni Ljubimci: /Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: Nažalost mnogo.Najdraža igra: Football Manager, PES,, GTA..Najdraži tipovi igara: Sport, akcioni, strategijaNajzgodniji političar/ka: Ne pratim politikuPolitička Opredjeljenost: NeutralanVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da - MuslimanZemlje u koje ste putovali: Nisam puno putovao, još sam mlad, ali kada odrastem, imam velike namjere, Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' OdvratnoVaš idol:GerrardNajdraži citat/i: .Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ):Van Gogh-Ludo LudaTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! - SlobodanDjevac: Da/Ne/Boli te briga - DaNajdraži sport poslije Nogometa: Košarka, Rukomet..Najbolja navijačka pjesma: ne mogu da se sjetimHulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam - NeRasizam: Podržavam/Ne Podržavam - NeFair Play: Da/Ne - DaSloboda Navijačima: Da/Ne - DaSloboda Govora: Da/Ne - DaŠkola/Fax/Posao: SrednjaSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale - 'ebe mi se za ostaleŽivotni san: Postati fudbaler <3 A inače, u pravom životu, završiti dobar fakultet, i putovati svijetomSvidja Vam se ova Ideja: Da/Ne - Da Edited December 30, 2012 by scouser 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Kako ti se sviđa forum? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouser Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 dobar je,dapace super,hodam po njemu gore dole i kontam gdje je sta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Idol ti krca' :wub: Poslato sa Samsung Galaxy Ace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouser Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 kopirao od ovog jednog gore i pola pitanja nisam ni dirao(kontao sve ono sto je ostalo da/ne) sad ce to na edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Cazine grade moooooj.. jebenih sam 11 sati slusao ovu pjesmu. Vozio se do Crne gore sa nekim Cazinjanima, ma to je bilo rasulo. Dobrodosao, ostani aktivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 (edited) Ime i Prezime:Andrija StefanovicSpol:MSexualna Opredjeljenost:heteroDatum i Godina Rodjenja:15.10.2000.Mjesto i Država Rodjenja:BG, SrbijaNacionalnost/Narodnost:SrbinMjesto stanovanja:BGBroj članova u obitelji:5Brat/Sestra:brat(6) i sestra(11)Nadimak/ci:Drija, AndraKlub za koji navijate:Barselona, Svonsi i PartizanNajbolji igrač/i:Mesi i SinklerNajbolji trener/i:Venger, Gvardiola i RodzersNajdraža Formacija:4-2-3-1Najomiljenija Pozicija Formaciji:AML/AMR(IF)Vrsta Glazbe:Sve osim narodne i holivud popaNajbolji Pjevač/ica:NemamNajbolja Grupa:BSNajbolji Film/ovi:"The Untouchabels"Vrsta/e Filmova koje preferirate:SVE, osim romantikeNajsexipilnija EX Yu riba:/Najsexipilnija Djevojka:/Alkohol: Da/Ne NeDroga: Da/Ne NeCigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) NeProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! NopeVisina:160cmTežina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) Oko 35kgDomoljub: Da/Ne DaHobi:BasketKućni Ljubimci:NemamKoliko vremena dnevno provedete za Računalom:Kako kadNajdraža igra:FMNajdraži tipovi igara:Sport, strategijeNajzgodniji političar/ka:/Politička Opredjeljenost:Sve je to istoVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da-pravoslavacZemlje u koje ste putovali:Spanija, Turska, GrckaHomoseksualnost: Odvratno/Može Proć' Pristojnost mi ne da da odgovorim na ovo pitanje kako mislimVaš idol:Nemam, ja sam poseban!Najdraži citat/i:Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ):NemamTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?!-SlobodanDjevac: Da/Ne/Boli te briga DaNajdraži sport poslije Nogometa:BasketNajbolja navijačka pjesma:"Barca, Barca, BAAAARCA"Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam:NeRasizam: Podržavam/Ne Podržavam:NeFair Play: Da/Ne:DaSloboda Navijačima: Da/Ne DaSloboda Govora: Da/Ne DaŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao:OsnovnaSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale:Uvek sam svoj, *ebe mi se za ostaleŽivotni san:Da postanem profi menadzer(fudbal, basket) ili profi basketasSvidja Vam se ova Ideja: Da/Ne:Da Edited December 30, 2012 by TheBigOneFCB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsharaK Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Ime i prezime: Sead DurakovićGodina rođenja: 1996Najdraže jelo: krompir iz krušnice _DNajdraže piće: voPiHobi: Treniram fudbal . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Ime i prezime: Ajdin MahmutovićGodina rođenja: 1994Najdraže jelo: Kljukuša Najdraže piće: ima ih više Hobi: Igrao nogomet 13 godina sve do sad kad sam krenuo na fax pa zbog njega nemam vremena za ništa drugo osim učenja i managera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Momci, slobodno vi uradite i ovu produženu verziju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Ime i Prezime: Mahmutović AjdinSpol: MSexualna Opredjeljenost: StraightDatum i Godina Rodjenja: 13.03.1994Mjesto i Država Rodjenja: Bihać , Bosna i HercegovinaNacionalnost/Narodnost: Bosanac/ BošnjakMjesto stanovanja: TravnikBroj članova u obitelji: 4Brat/Sestra: BratNadimak/ci: uglavnom me zovu imenomKlub za koji navijate: HajdukNajbolji igrač/i: Messi najbolji , Ibričić najdražiNajbolji trener/i: najbolji ferguson , najdrazi katalinićNajdraža Formacija: 4-2-2-2 , 4-2-3-1Najomiljenija Pozicija Formaciji: DCVrsta Glazbe: sve volim od sinana sakića do iron maidena Najbolji Pjevač/ica: Dino MerlinNajbolja Grupa: miligramNajbolji Film/ovi: Number 23Vrsta/e Filmova koje preferirate: misterijeNajsexipilnija Hrvatica: Renata SopekNajsexipilnija Djevojka: moja cura Alkohol: Da/Ne NeDroga: Da/Ne NECigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) NEProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! nikad ništaVisina:186Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) ugodno popunjen ( 88 kg )Domoljub: Da/Ne DA!Hobi: Nogomet i FMKućni Ljubimci: Ne ( ali aBd uskoro )Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: pa ovisi o obavezama na faxu ako se ima učiti onda 2-3 sata a ako nemam od 5-6Najdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: Sportske simulacijeNajzgodniji političar/ka: zar postoji ?Politička Opredjeljenost: socijal demokratVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da ( Musliman )Zemlje u koje ste putovali: Hrvatska , Srbija , SLovenija , Italija , Austrija , Njemačka , Francuska , Španija , Švicarska , TurskaHomoseksualnost: Odvratno/Može Proć' - Po meni to je bolest !Vaš idol: nemam togaNajdraži citat/i: ima ih jako puno Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) ako me ikada sretnešTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! U veziNajdraži sport poslije Nogometa: OdbojkaNajbolja navijačka pjesma: Dalmatinac samHulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam ovisi o situacijiRasizam: Podržavam/Ne Podržavam ne podržavamFair Play: Da/Ne DaSloboda Navijačima: Da/Ne DaSloboda Govora: Da/Ne NE ( jer danas svaka budala uzima sebi za pravo da svašta govori )Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao Farmaceutski fakultetSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale UVijek sam svojŽivotni san: Biti uspiješan čovjekSvidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Da 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ne vjerujem da nisi probao ni alkohol ni cigare,ali ako je tako za sve pohvale I što je glavno,najdraži klub ti je Hajduk,vjerovatno si sada najdraži član Bilom Tiću 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts