eagles Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 nije mi vinnie jones ravan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ae Ling sredi i za brata ubitican spic Pace 18 ::love:: Finishing 16 ::love:: Inace zajebo da treniram u Dubocicu,zove me jedan klub da igram za prvi tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Kad se već hvalimo, ja idem, 90%, u Tursku na svjetsko prvenstvo u futsalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlajko_zvezda Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Pa roditelji su mi iz Širokog,ja sam trenutno u Mostaru .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ajde dosta više spama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Pa roditelji su mi iz Širokog,ja sam trenutno u Mostaru .. studiras ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 A jebote, da pogodim da ste svi bolji od Messija i Ronalda Pocinjam da sumnjam da vi ista znate o fudbalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 ling ti bi trebao postati agent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlajko_zvezda Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Eagles:Nisam još,prošle godine sam završio nastavu,pa ću pričekati ovu godinu,pa ču onda vjerovatno sljedeće godine na faks WizKhalifa:Ja ne vidim Spam ovdje,zezanje malo,ja bih ovu temu preimenovao u "Upoznavanje" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Ling zar u mene sumnjas :spt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 A jebote, da pogodim da ste svi bolji od Messija i Ronalda Pocinjam da sumnjam da vi ista znate o fudbalu. Meni sigurno možeš sredit nešta, jedino šta hoću je plaću približnu Torresu jer su mi golgeterske sposobnosti ravnopravne s njim. Današnja statistika s hakla glasi: 3 ccc, 1 gol, 2 udarca u okvir i 1 van okvira(sa pola metra prazan gol) + još par half chanches od kojih su sve udarci off target. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Eagles:Nisam još,prošle godine sam završio nastavu,pa ću pričekati ovu godinu,pa ču onda vjerovatno sljedeće godine na faks u koju si srednju iso ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Meni sigurno možeš sredit nešta, jedino šta hoću je plaću približnu Torresu jer su mi golgeterske sposobnosti ravnopravne s njim. Današnja statistika s hakla glasi: 3 ccc, 1 gol, 2 udarca u okvir i 1 van okvira(sa pola metra prazan gol) + još par half chanches od kojih su sve udarci off target. Ti bi onda i mogao da uspijes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Vlajko voleo bi odgledat par meceva bas me interesuje kako igras. A Ling ne moras mi nista sredjivat, posto ovde ima i igraca koji trebaju igrati za Barcu pa ispravi njihove klubove, pa tek onda mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 15, 2011 Share Posted December 15, 2011 Vlajko voleo bi odgledat par meceva bas me interesuje kako igras. A Ling ne moras mi nista sredjivat, posto ovde ima i igraca koji trebaju igrati za Barcu pa ispravi njihove klubove, pa tek onda mene. Znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlajko_zvezda Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Imaš nekoliko na BHT1 on Širokog i gledaj .Hercegovina Live također(to ti je preko neta) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 ta ce bola siroki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Ime i Prezime:Filip MilanovicSpol: MuskiSexualna Opredjeljenost: razume seDatum i Godina Rodjenja: 20.0.1994.Mjesto i Država Rodjenja: Kragujevac,SrbijaNacionalnost/Narodnost: SrpskoMjesto stanovanja: KragujevacBroj članova u obitelji: 4Brat/Sestra: sestra nazalostNadimak/ci: fixon,cofi,FiKlub za koji navijate:partizan ,radnicki 1923 u srcuNajbolji igrač/i: messi bez premcaNajbolji trener/i: pep guardiola bez premcaNajdraža Formacija:4-4-2 diamondNajomiljenija Pozicija Formaciji: STVrsta Glazbe: od svega pomalo sem metalicca,bluz,dzez i ostala...Najbolji Pjevač/ica:Najbolja Grupa: BG SindikatNajbolji Film/ovi: uff ima ih mnogo,npr,- diktator,psi od slame,bojni brod,americka pita svi delovi,in time....Vrsta/e Filmova koje preferirate: trileri,komedije,akcijeNajsexipilnija EX Yu riba:Najsexipilnija Djevojka: Ketrin ZIta Dzons,Jessica Alba,Hale Beri...Alkohol: Da u normalnim dozamaDroga: NeCigarete: NeProbali nešto od ovoga gore navedenog: Pivo,Vino,Djus Votka,Pelinkovac,DOmaca...Tekila....Visina:178Težina: 65Domoljub: ne razumemHobi: kladionica,sportKućni Ljubimci: imao ,trenutno neKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: 9 satiNajdraža igra: Pes 2012,FM svi delovi,COD 7,CS 1.6...Najdraži tipovi igara:SImulacije,sportske,akcijeNajzgodniji političar/ka: ne poznajem takvu osobuPolitička Opredjeljenost: /Vjernik: Da, pravoslavacZemlje u koje ste putovali: Grcka,Makedonija,Bosna,Homoseksualnost: OdvratnoVaš idol:Pokojni Patrijarh PavleNajdraži citat/i: Citati nekih misli,izreka itd.Npr-Najdraža Pjesma: ( Danima te Cekam,Thriller,dirty DIana,Korak do sna... )Trenutno Stanje: SlobodanDjevac: Boli te brigaNajdraži sport poslije Nogometa: KosarkaNajbolja navijačka pjesma: Gde god ti da igras tu su tvoji grobari samo tebi verni samo tebi odani ...Hulganstvo: Ne PodržavamRasizam: Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: DaSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: SrednjaSamopouzdanje: Uvek sam svoj, *ebe mi se za ostaleŽivotni san:D a radim posao koji zelim i volim,da stvorim porodicu i samim tim uspem u zivotuSvidja Vam se ova Ideja: Da Sliku sam postavljao par puta u temi koj aje za to ,tako da nema potrebe da stavljam ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markic97 Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Ime i Prezime: Domagoj MarkićSpol: MSexualna Opredjeljenost: heteroDatum i Godina Rodjenja: 22.12.1997Mjesto i Država Rodjenja: Vinkovci, RHNacionalnost/Narodnost: HrvatMjesto stanovanja: IvankovoBroj članova u obitelji: četiri i ja petiBrat/Sestra: obadvojeNadimak/ci: marka, marakić, narkić, domac, domo. itd itdKlub za koji navijate: Ne navijam samo simpatiziram Dinamo. Najbolji igrač/i: Darijo SrnaNajbolji trener/i: Josep GuardiolaNajdraža Formacija: 4-4-2Najomiljenija Pozicija Formaciji: DLVrsta Glazbe: sveNajbolji Pjevač/ica: Marko Perković - ThompsonNajbolja Grupa: /Najbolji Film/ovi: Svi od Jackie ChanaVrsta/e Filmova koje preferirate: Komedije, akcijskiNajsexipilnija EX Yu riba: /Najsexipilnija Djevojka: /Alkohol: Da/NeDroga: Da/NeCigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete )Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! NeVisina: 166Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 55, čačkalica Domoljub: Da/NeHobi: Igranje nogometa, tenisa, basketaKućni Ljubimci: NeKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: Kad su praznici 12/24 sata a kad je škola 1/24 sata na danNajdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: Managerske, simulacije vožnjeNajzgodniji političar/ka: /Politička Opredjeljenost: /Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da, katolik.Zemlje u koje ste putovali: /Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć'Vaš idol: Darijo SrnaNajdraži citat/i: Nogomet nije posao, nogomet je zadovoljstvo.Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Marko P.-Thompson i Miroslav Š. - Sude miTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?!Djevac: Da/Ne/Boli te briga Najdraži sport poslije Nogometa: TenisNajbolja navijačka pjesma: /Hulganstvo: Podržavam/Ne PodržavamRasizam: Podržavam/Ne PodržavamFair Play: Da/NeSloboda Navijačima: Da/NeSloboda Govora: Da/NeŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/PosaoSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostaleŽivotni san: Postati nogometaš. Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 Ime i Prezime:NikolaSpol: Muško..valjda..da...muškoSexualna Opredjeljenost: Straight, pogotovo Lingova ženska porodicaDatum i Godina Rodjenja: 18.5.'95Mjesto i Država Rodjenja: Zagreb-HrvatskaNacionalnost/Narodnost: HrvatMjesto stanovanja: KućaBroj članova u obitelji: 4+1Brat/Sestra: 1Nadimak/ci: rosqueKlub za koji navijate: Juve <3Najbolji igrač/i: Messi, Ronaldo luis Nazario de Lima, Alex del Piero i EduardoNajbolji trener/i: Ja Najdraža Formacija: 4-4-2 rombNajomiljenija Pozicija Formaciji: PolušpicVrsta Glazbe: Ex-Yu i poneki strani hitNajbolji Pjevač/ica: Braća MatićNajbolja Grupa: Prljavo Kazalište, Crvena Jabuka, Najbolji Film/ovi: TedVrsta/e Filmova koje preferirate: komedija, triler i sportskiNajsexipilnija EX Yu riba: Sopek Najsexipilnija Djevojka: ^Alkohol: Samo kad se izlazi van i to uvijek jedna čaša. Ostatak večeri sokDroga: NeCigarete: NeProbali nešto od ovoga gore navedenog: Alkohol Visina: 181Težina: 75Domoljub: Volim Hrvatsku Hobi: Izlasci, NBA i zajebavanje Kućni Ljubimci: zlatna ribica pod imenom MateaKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: 2 sata, nekad i višeNajdraža igra: NBA 2K12Najdraži tipovi igara: simulacije, sportske i FPSNajzgodniji političar/ka: Gamad sve Politička Opredjeljenost: zaboli me za politikuVjernik: Da - katolikZemlje u koje ste putovali: slovenija, austrija, češka, slovačka, italija, mađarska, njemačka i turskaHomoseksualnost: Ako to vole nek rade u svoja 4 zida.. Al' da se zna da sam protiv togaVaš idol: Nemam ga. Živim svoj život kako ja želim.. Iako su mi Mahatma Gandhi i Ronaldo jebeno dragi. Najdraži citat/i: Be the change you want see in the world.Najdraža Pjesma: MedenaTrenutno Stanje: SlobodanDjevac: You'd like to know..Najdraži sport poslije Nogometa: košarkaNajbolja navijačka pjesma: Neka pati koga smetaHulganstvo: Ne PodržavamRasizam: Ne PodržavamFair Play: DaSloboda Navijačima: Da - ali bez vandalizmaSloboda Govora: DaŠkola/Fax/Posao: Srednja, treći razredSamopouzdanje: Kako kada, uglavnom visoko. Životni san: Završit fax, odselit se u sređeniju zemlju ako ne nađem posao, osnovat familiju i bit uzoran građanin.Svidja Vam se ova Ideja: Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE Exorcism™ Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ime i Prezime: Mirsad KovačevićSpol: 100% muškoSexualna Opredjeljenost: StraightDatum i Godina Rodjenja: 14.01.1989Mjesto i Država Rodjenja: Tuzla, Bosna i HercegovinaNacionalnost/Narodnost: BosanacMjesto stanovanja: Srebrenik(do 25.9)Broj članova u obitelji: 4, i imamo nesto za frziderom, mi ne znamo što je al smo mu dali ime džon Brat/Sestra: SestraNadimak/ci: Pixi, BrkoKlub za koji navijate: pa GRADINA , GRADINA i samo GRADINA Najbolji igrač/i: Damir SmajlovićNajbolji trener/i: Mirsad HalilagićNajdraža Formacija: 4 - 4 - 4 (sudija + pomoćnik)Najomiljenija Pozicija Formaciji: GolmanVrsta Glazbe: Sve sto ide sa pršutom Najbolji Pjevač/ica: Dinmo Merlina Najbolja Grupa: Mostar sevdah reunionNajbolji Film/ovi: The Exorcism, The Unborn, Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krugVrsta/e Filmova koje preferirate: hororiNajsexipilnija EX Yu riba: Nina Morić Najsexipilnija Djevojka: Nikolina PišekAlkohol: Da/Ne NEDroga: Da/Ne NECigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) NEProbali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!Visina: 180Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) SrednjeDomoljub: Da/Ne DaHobi: Izlasci, fudbal, sok u kafiću uz novineKućni Ljubimci: NEKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: 5-6hNajdraža igra: FMNajdraži tipovi igara: sportskeNajzgodniji političar/ka: Vesna Škare OžboltPolitička Opredjeljenost: NEVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!Zemlje u koje ste putovali: Slovenija, Italija, Francuska, Tunis, UAEHomoseksualnost: Odvratno/Može Proć'. F kao fujVaš idol: moj idol je u ogledalu Najdraži citat/i: Bolje sam pit neg ne pit - Šekspir valjdaNajdraža Pjesma: ( Samo jedna ) - Sjećam se jednog poljupca Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! U veziDjevac: Da/Ne/Boli te briga ...CCCNajdraži sport poslije Nogometa: RukometNajbolja navijačka pjesma: Himna GradineHulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam Ne podržavamRasizam: Podržavam/Ne Podržavam Ne podržavamFair Play: Da/Ne DASloboda Navijačima: Da/Ne DaSloboda Govora: Da/Ne DAŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao FAXSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale Uvijek sam svojŽivotni san: Postati šef na odjeljenju na kliniciSvidja Vam se ova Ideja: Da/Ne DA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Ime i Prezime: Ante BunardžijaSpol: MSexualna Opredjeljenost: heteroDatum i Godina Rodjenja: 03.09.1988.Mjesto i Država Rodjenja: Šibenik, HrvatskaNacionalnost/Narodnost: HrvatMjesto stanovanja: Ražine-ŠibenikBroj članova u obitelji: 4Brat/Sestra: SestraNadimak/ci: Buna, BunarKlub za koji navijate: Hajduk, Inter Milano, Porto, Bilbao, Jug CO, Chicago Bulls, NE Patriots, Anaheim DucksNajbolji igrač/i: Ronaldo Luis Nazario da Lima, Gareth Bale, Miroslav Klose, Javier Zanetti, Tom Brady, Derrick Rose, Kevin Durant, Serge Ibaka, Sidney CrosbyNajbolji trener/i: pok. Tomislav Ivić, The Special OneNajdraža Formacija: 4-2-3-1, 4-3-3Najomiljenija Pozicija Formaciji: STVrsta Glazbe: Punk, Trance, Drum and BassNajbolji Pjevač/ica: /Najbolja Grupa: Mikrofonija, Rancid, Chase and Status, KorpiklaniNajbolji Film/ovi: LOTR 1,2,3; The Avangers; American Pie 1,2,3,4 (orginalna postava); Star Wars 1,2,3,4,5,6; Blow; Underworld i slični njemuVrsta/e Filmova koje preferirate: Fantazije, Sci-Fi, Komedije, Vampiri, MitskiNajsexipilnija EX Yu riba: nek sve umruNajsexipilnija Djevojka: ima ihAlkohol: Da/Ne big DADroga: Da/Ne NoooCigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) DA(8 godine- Marlborro najviše)Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! Visina: 190cmTežina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 89 kgDomoljub: Da/Ne DaHobi: Balun ilitiga nogomet, gledanje povjesnih emisijaKućni Ljubimci: Mačka i 2 mačićaKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: ovisiNajdraža igra: CM 01/02, FM svi, F1 sve koje su u opticaju, GTA svi od jedinice pa nadaljeNajdraži tipovi igara: SportNajzgodniji političar/ka: Politička Opredjeljenost: ništa toVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da KatolikZemlje u koje ste putovali: Njemačka, Austrija, Slovenija, BiH, Srbija, MađarskaHomoseksualnost: Odvratno/Može Proć' kill them allVaš idol: /Najdraži citat/i: ''It doesn't matter if you win by an inch or a mile; winning's winning.''Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) ima ih više, nijednu ne favoriziranTrenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! u vezi 2ipo godineDjevac: Da/Ne/Boli te briga no noNajdraži sport poslije Nogometa: Formula 1Najbolja navijačka pjesma: Oluja sa sjeveraHulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam NERasizam: Podržavam/Ne Podržavam NEFair Play: Da/Ne DASloboda Navijačima: Da/Ne NESloboda Govora: Da/Ne DAŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao kuća-posoSamopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale Budi svojŽivotni san: I need dollars, dollars is what I need Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne it's OK! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m15k3 Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Ime i Prezime: Dejan MisicSpol: MSexualna Opredjeljenost: straightDatum i Godina Rodjenja: 24.4.1991Mjesto i Država Rodjenja: Brcko, RSNacionalnost/Narodnost: SrbinMjesto stanovanja: BrckoBroj članova u obitelji: 4Brat/Sestra: SestraNadimak/ci: MishkeKlub za koji navijate: Partizan, West HamNajbolji igrač/i: Roberto Carlos.Najbolji trener/i: Guus HiddinkNajdraža Formacija: 4-5-1Najomiljenija Pozicija Formaciji: AMLVrsta Glazbe: rock, metal, punk, dnb, dubstep, hardcore, psy trance...Najbolji Pjevač/ica: Corey TaylorNajbolja Grupa: SlipKnotNajbolji Film/ovi: NBD, Warrior, Red Belt, Unrivaled, LOTR...Vrsta/e Filmova koje preferirate: AkcioniNajsexipilnija EX Yu riba: /Najsexipilnija Djevojka: ima ih na izvozAlkohol: Da/Ne DaDroga: Da/Ne BatalioCigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ) Batalio prije godinu posle 6 god.Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! Sve i svastaVisina: 183Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ) 66Domoljub: Da/Ne Da, RSHobi: fudbal, kick box, MMA, combat grapplingKućni Ljubimci: jok toKoliko vremena dnevno provedete za Računalom: u zadnje vrijeme vrlo maloNajdraža igra: WoW, CS i FMNajdraži tipovi igara: MMORPGNajzgodniji političar/ka: kakva politikaPolitička Opredjeljenost: nista toVjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera! Da, pravoslavac.Zemlje u koje ste putovali: Sto se tice inostranstva, samo Austrija.Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć' Ubi, zakolji, da derpe ne postoji!Vaš idol: /Najdraži citat/i: “Blood is just red sweat.” - Enson Inoue /// “I will get respect, or I will die.” - Ken ShamrockNajdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Ima ih vise...Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?! K'o pticicaDjevac: Da/Ne/Boli te briga hahNajdraži sport poslije Nogometa: MMA <3Najbolja navijačka pjesma: ima ih viseHulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam vecinom da.Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam DaFair Play: Da/Ne DaSloboda Navijačima: Da/Ne DaSloboda Govora: Da/Ne DaŠkola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao Fax, trenutno na forenzici, pa cu da vidim Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale uvijek svoj.Životni san: Probiti se u inostranstvo u MMA, jer je na nasim prostorima jos uvijek zapostavljen -.-Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne Bolje ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Jao moraš mi poslat sliku da vidim kako si mršav,inače i ja sam takav,ko čačkalica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m15k3 Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Bice cim bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts