Ruf™ Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ime i Prezime: Goran Patrcevic Spol: Musko Sexualna Opredjeljenost: Hetero Datum i Godina Rodjenja: 15.12.1996 Mjesto i Država Rodjenja: Vinkovci Hrvatska Nacionalnost/Narodnost: Hrvat Mjesto stanovanja: Ceric (Vinkovci) Broj članova u obitelji: 4 Brat/Sestra: 1 Nadimak/ci: Gogo Klub za koji navijate: Dinamo Zagreb Najbolji igrač/i: Samir Nasri i CR7 Najbolji trener/i: Mourinho Najdraža Formacija: 4-2-3-1 Najomiljenija Pozicija Formaciji: Poluspica Vrsta Glazbe: Hip-Hop RnB Najbolji Pjevač/ica: Najbolja Grupa: Fantasticna Cetvorka Najbolji Film/ovi: Fast and furious Vrsta/e Filmova koje preferirate: Akcije,komedije Najsexipilnija Hrvatica: Najsexipilnija Djevojka: Alkohol: Ponekad Droga: NE Cigarete: NE Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! Alkohol Visina: 166 Težina: 56kg Domoljub: Da Hobi: Igranje basketa i novinarstvo Kućni Ljubimci: 3 psa (Dona,Dodo,Asi) Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: Ovisi o danu Najdraža igra: Football Manager Najdraži tipovi igara: Volim sve Najzgodniji političar/ka: Politička Opredjeljenost: Socijal Demokrat Vjernik: Katolik Zemlje u koje ste putovali: Srbija,Italija,Bosna i Hercegovina,Crna Gora Homoseksualnost: Odvratno :bljaks Vaš idol: nemam ga Najdraži citat/i: Bolje biti manijak nego biti peder Najdraža Pjesma: Pitbull ft T-Pain - Hey Baby Trenutno Stanje: U vezi Djevac: Najdraži sport poslije Kosarke: Nogomet Najbolja navijačka pjesma: Sto mi zivot nikad nije dao Hulganstvo: Podržavam Rasizam: Nikako ne podržavam Fair Play: Da Sloboda Navijačima: Da Sloboda Govora: Da Škola/Fax/Posao: Srednja Samopouzdanje: Životni san: Postati nogometni strucnjak (menađer) Svidja Vam se ova Ideja: Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ime i Prezime:Dino Grgić Spol:M Sexualna Opredjeljenost:Hetero. Datum i Godina Rodjenja:15.11.1995 Mjesto i Država Rodjenja:Sl.Brod,Hrvatska. Nacionalnost/Narodnost:Hrvat Mjesto stanovanja:Županja Klub za koji navijate:Dinamo. Najbolji igrač/i:Wesley Snijeder,Deco,Badelj,Xavi Najbolji trener/i:Johan Krojf Najdraža Formacija:4-4-1-1 Najomiljenija Pozicija Formaciji:cm-playmaker Vrsta Glazbe:Rock. Najbolji Pjevač/ica:- Najbolja Grupa:Prljavo Kazaliste,Van Gogh. Najbolji Film/ovi:Lotr Vrsta/e Filmova koje preferirate:samo nek je zanimljiv. Najsexipilnija EX Yu riba:uff Najsexipilnija Djevojka:uff Alkohol: Da/Ne- ne Droga: Da/Ne- ne Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete )- ne! Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! Visina:182,3 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica )-srednje Domoljub: Da/Ne- DA Hobi:Nogomet,a volim i rukomet igrat(branit) Kućni Ljubimci:ne Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:puno. Najdraža igra:FM Najdraži tipovi igara:-sportske,strateske Najzgodniji političar/ka: Politička Opredjeljenost:SDP Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!-Katolik Zemlje u koje ste putovali:nije bas puno,pa nek ostane tajna. Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć'-smrtna kazna,goli otok,i takve mjere. Vaš idol:sam sam sebi idol. haha Najdraži citat/i:-Bolje uzivat 10 minuta nego patit cijeli zivot. Najdraža Pjesma: ( Samo jedna )-Prljavo Kazaliste-Sve je lako kad si mlad. Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?!- slobodan Najdraži sport poslije Nogometa:rukomet Najbolja navijačka pjesma:Srce Vatreno Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam- ne, Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam-da,crnci nisu isti kao bjelci. Fair Play: Da/Ne-da Sloboda Navijačima: Da/Ne- Sloboda Govora: Da/Ne-da,svakako Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao-srednja,ekonomska. Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale- naravno,ponos veci od rusije. Životni san:Biti sretan. Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne- da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ime i Prezime: Petar Milanović Spol: Muški Sexualna Opredjeljenost: Nisam peder Datum i Godina Rodjenja: 22.06.1996. Mjesto i Država Rodjenja: Niš, Srbija Nacionalnost/Narodnost: Srbin Mjesto stanovanja: Niš Broj članova u obitelji: 4 Brat/Sestra: Brat Nadimak/ci: Pera Klub za koji navijate: FK Crvena zvezda Najbolji igrač/i: Artur Boruc, Milan Jovanović, Pavle Ninkov, Cristian Borja, Boban Bajković Najbolji trener/i: Prosinečki, Antić Najdraža Formacija: 4-4-2 Najomiljenija Pozicija Formaciji: Golman Vrsta Glazbe: Tehno, mada ako mi se pesma sviđa onda nije bitna vrsta. Najbolji Pjevač/ica: Nomy, Simon&Garfunkel, Miro Žbirka, Yohanna, Raptile... Najbolja Grupa: Pendulum, The Chemical Brothers, Prodigy, Aerosmith Najbolji Film/ovi: Little Man, Maratonci, Vrsta/e Filmova koje preferirate: Krimići, komedije Najsexipilnija EX Yu riba: Ne znam, blokir'o mi mozak. Najsexipilnija Djevojka: Jedna koju vi ne znate ::love:: Alkohol: Samo kad se proslavlja nešto Droga: Ne! Cigarete: Ne! Probali nešto od ovoga gore navedenog: Alkohol i jedan dim cigare Visina: oko 180cm Težina: oko 85, mora da smršam Domoljub: Da Hobi: Haker Kućni Ljubimci: Zeka Koliko vremena dnevno provedete za Računalom: Ne pitaj Najdraža igra: PES, FM... Najdraži tipovi igara: Uglavnom sportske, mada može svaki žanr ako je dobra. Najzgodniji političar/ka: Angela Merkel, Ivica Dačić Politička Opredjeljenost: Iluminat. Vjernik: Pravoslavni Hrišćanin Zemlje u koje ste putovali: Nigđe, ex-yu države se ne računaju Homoseksualnost: Pederi: Ne, Lezbe: Da Vaš idol: Gospodin Nikola Tesla. Najdraži citat/i: "Biti zvezdaš je stvar kućnog vaspitanja." - Boško Janković Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ) Pa za jednu da se odlučim baš ne mogu Trenutno Stanje: Free agent. Djevac: Mrš, ćelavi Najdraži sport poslije Nogometa: Košarka Najbolja navijačka pjesma: YNWA od stranih, od domaćih Hulganstvo: : Rasizam: Ne Fair Play: Da Sloboda Navijačima: Da Sloboda Govora: Da Škola/Fax/Posao: Srednja škola Samopouzdanje: High Životni san: Ne znam stvarno, za sad nemam. Svidja Vam se ova Ideja: Da mi se ne sviđa ne bih trošio 20 minuta svog života na popunjavanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ime i Prezime:Tomislav Mijić Spol:M Sexualna Opredjeljenost:Hetero ofc Datum i Godina Rodjenja:29.4.1995 Mjesto i Država Rodjenja:Pula,Hrvatska Nacionalnost/Narodnost:Hrvat Mjesto stanovanja:Korenica Broj članova u obitelji:4 Brat/Sestra:brat(Luka,7 godina) Nadimak/ci:Tomac,Mija Klub za koji navijate:Dinamo,Real Madrid,Porto,Bayer L. Najbolji igrač/i:Sammir,C.Ronaldo,Hulk,Barnetta Najbolji trener/i:Jose Mourinho,Vahid Halilhodžič Najdraža Formacija:3-5-2 Najomiljenija Pozicija Formaciji:MC/ML Vrsta Glazbe:Cajke Najbolji Pjevač/ica:ma svi su dobri Najbolja Grupa:neznam Najbolji Film/ovi:Sam u kući,Glup i gluplji,Vrisak,Slagalice strave Vrsta/e Filmova koje preferirate:Komedija i Horor Najsexipilnija EX Yu riba:moja Najsexipilnija Djevojka:također Alkohol: Da/Ne:sram me odbit kad se nudi (samo pivo) Droga: Da/Ne:Nedo Bog Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete ):Ne,samo probao Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta!:Alkohol i Cigarete Visina:180 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica ):68 Domoljub: Da/Ne:Da Hobi:Treniram nogomet Kućni Ljubimci:Psi i Mačke Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:Dovoljno kako kad a u prosjeku negdje 3-4 sata Najdraža igra:FM,PES,Virtua Tennis,NBA 2k11 Najdraži tipovi igara:Sportske Najzgodniji političar/ka:Elena Udrea,Josipa Rimac Politička Opredjeljenost:nema je Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!:da,Katolik Zemlje u koje ste putovali:Slovenija,Italija,BiH,Austrija,Crna Gora Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć':Odvratno Vaš idol:C.Ronaldo Najdraži citat/i:“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.”-Thierry Henry Najdraža Pjesma: ( Samo jedna ): avlije avlije Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?!:U Vezi Djevac: Da/Ne/Boli te briga:Ne Najdraži sport poslije Nogometa:Košarka Najbolja navijačka pjesma:Kemal Monteno i Ćiro-Mi smo Dinamo Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam :NE Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam NE Fair Play: Da/Ne:Kako kad Sloboda Navijačima: Da/Ne:Da Sloboda Govora: Da/Ne:Da Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao:srednja Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale:Uvijek svoj jebe mi se za ostale Životni san:Slikat se sa C.Ronaldom Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne:Da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ime i Prezime:Dario Pehar Spol:M Sexualna Opredjeljenost:Hetero. Datum i Godina Rodjenja:29.1.1994 Mjesto i Država Rodjenja:starMo,Hercegovina. Nacionalnost/Narodnost:Hrvat , Hercegovac Mjesto stanovanja:starMo Klub za koji navijate:HŠK Zrinjski , Dinamo ; Arsenal Najbolji igrač/i:Mario Ivankovic,Robin van Persie,Badelj,Thierry Henry Najbolji trener/i:Arsene Wenger Najdraža Formacija:4-4-2-diamond Najomiljenija Pozicija Formaciji:dc Vrsta Glazbe:Rap , rock , becarci Najbolji Pjevač/ica:Eminem Najbolja Grupa:Skillet Najbolji Film/ovi:Lotr , 300 , Kingfom of heaven , .... Vrsta/e Filmova koje preferirate:komedije , akcijske , .... Najsexipilnija EX Yu riba: ima ih Najsexipilnija Djevojka: ima ih Alkohol: Da/Ne- da Droga: Da/Ne- samo bijelo Cigarete: Da/Ne ( Koliko dugo i navesti koje cigarete )- ne! Probali nešto od ovoga gore navedenog: Ako da, navesti šta! da , svasta Visina:183 Težina: ( može i pridjevima Ugodno Popunjen, Srednje, Štrklja ili Čačkalica )-srednje Domoljub: Da/Ne- DA Hobi:barenje , kockanje , kladjenje Kućni Ljubimci:ne Koliko vremena dnevno provedete za Računalom:zavisi Najdraža igra:FM, total war serijali ,aoe2 , call of duty serijali , .... Najdraži tipovi igara:-sportske,strateske , pucacine Najzgodniji političar/ka: Politička Opredjeljenost:HDZ Vjernik: Da/Ne; Ako da, onda navesti koja vjera!-Katolik Zemlje u koje ste putovali: Homoseksualnost: Odvratno/Može Proć'-smrtna kazna,goli otok,i takve mjere. Vaš idol:Mario Ivankovic Najdraži citat/i:- Najdraža Pjesma: ( Samo jedna )-Eminem - Till i collapse Trenutno Stanje: Oženjen/U vezi/Slobodan/Šta ja znam?!- slobodan Najdraži sport poslije Nogometa:rukomet Najbolja navijačka pjesma : Volim te zrinjski , kurac vas ceka , ..... Hulganstvo: Podržavam/Ne Podržavam- da Rasizam: Podržavam/Ne Podržavam-ne Fair Play: Da/Ne-ne Sloboda Navijačima: Da/Ne- da Sloboda Govora: Da/Ne-da,svakako Škola/Fax/Posao: Još sam u maminom trbuhu/Vrtić/Osnovna/Srednja/Večernja/Fax/Posao-srednja,gimnazija , maturant Samopouzdanje: Katastrofa/Nisko/Srednje/Uvijek sam svoj, *ebe mi se za ostale- *ebe mi se za ostale Životni san:otici na emirates. Svidja Vam se ova Ideja: Da/Ne- da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 dario rođen si na isti datum ko moja bivša samo 3 godine prije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Tomac pedofilu, ona je tek prohodala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 hahaha dex 97.g. nije puno mlađa završila 8. i da nedavno je prohodala dok je bila sa mnom moro je nosit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 koji si ti razred zavrsio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Inače Sparta i Tomac svaka čast na ozbiljnosti, sve do sada sam mislio da ste dosta stariji. Za Spartu znam da se sad valjda upisivo u srednju, al inače nikad nebih pomislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 koji si ti razred zavrsio ? mene pitaš? prvi veterinarske Inače Sparta i Tomac svaka čast na ozbiljnosti, sve do sada sam mislio da ste dosta stariji. Za Spartu znam da se sad valjda upisivo u srednju, al inače nikad nebih pomislio. a jbg dex moramo malo a i ja sam za njega mislio da je bar 91,92 g. a on 96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 ja sam mislio da ima dosta starijih na forumu , da sam jedan od najmladjih , a ja maturant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Šta misliš kolko ja imam godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 25 znam da target ima preko 30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ma nevalja bit tako ozbiljanu svim situacijama.Uvijek se treba dobro nasalit i zajebavat :dada Jel tako Roske ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 A dobro bar sam pokusao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 I smijem se i smiješ se i sve je isto kao prije.. :aaa :aaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Ma nevalja bit tako ozbiljanu svim situacijama.Uvijek se treba dobro nasalit i zajebavat :dada Jel tako Roske ? jbg da ti mene ovako znaš inače mislio bi ovaj sav neozbiljan Ne. ili imaš puno više ili si čak mlađi od mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Imaaam.. 18 za godinu i 2 mjeseca. :: Tj., 16. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 ja jos malo pa 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Imaaam.. 18 za godinu i 2 mjeseca. :: Tj., 16. kojeg si datuma rođen? ja jos malo pa 18 za tebe znamo iz priloženog inače stariji si od mene točno godinu i 3 mjeseca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Uvijek se valja dobro nasalit :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts